• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Talia bana son falında sorduğum adamla ilgili sana geri dönüşü var ekim ilk haftasına her şey netleşecek hayatındaki kadınla kısa kısa flörtleşmeler var sadece aklında sen de varsın diyordu şimdi soru kısmımı cevaplamış bu adam sana karşı nötr bu kızdan hoşlanmış bence bırak sen bunu falan demiş :) Pes doğrusu ya :KK70:
Güvendiğimiz dağlara karlar lapa lapa yağıyordu.. Talia yapmasın bari. Başkasına atacağı cevabı sana mı attı nedir? Hem geri dönüş demiş sonra yok bu sana nötr demesi ıhhh falları karıştırdı sanırım

Güvendiğimiz dağlara karlar lapa lapa yağıyordu.. Talia yapmasın bari. Başkasına atacağı cevabı sana mı attı nedir? Hem geri dönüş demiş sonra yok bu sana nötr demesi ıhhh falları karıştırdı sanırım
yok canım benim sorularımın cevaplarıydı çünkü spesifik sorum da vardı onu da cevaplamış :( Cidden çok şaşırdım falda olumluydu sonra boşver onu falan demiş :)

Valla soru kısmı bana daha doğru geldi keşke falda da bunları rahatça söyleseydi sonradan farklı yorumlaması beni de üzdü :)
Yani gordukleri bir haftada nasil degisir.. (artik kac gun gecti tam bilmiyorum). Falinda soylediklerini hatirlamadigi icin atmis heralde yoksa hep atiyolar mi(gelecegi yani)😱 insan bi de falda ne demisim diye bakar yani.. gercekten guven kirici

Yani gordukleri bir haftada nasil degisir.. (artik kac gun gecti tam bilmiyorum). Falinda soylediklerini hatirlamadigi icin atmis heralde yoksa hep atiyolar mi(gelecegi yani)😱 insan bi de falda ne demisim diye bakar yani.. gercekten guven kirici
4 gün oldu en fazla :) Belki sallamasyon yazdı gönderdi belki de yeni kart seçti bilemiyorum ama çok farklı konuşarak şaşırttı beni :) hani ekime kadar her şey düzelecekti şimdi neden boşver bu çocuğu diyosun demek istedim ama cevap hakkımız yok malesef..

4 gün oldu en fazla :) Belki sallamasyon yazdı gönderdi belki de yeni kart seçti bilemiyorum ama çok farklı konuşarak şaşırttı beni :) hani ekime kadar her şey düzelecekti şimdi neden boşver bu çocuğu diyosun demek istedim ama cevap hakkımız yok malesef..
Bence anlık durumdan yola çıkarak gelecek yorumu yapıyorlar. Örneğin Kişinin o anki düşüncesi olumluysa düzelecek vs diyorlar. Düşünceler zamanla değişince de olmaz diyorlar. Asıl mesele o düşüncelerin ve şartların değişeceğini bilmekte ama işte...

evet tabiki düşünceler değişebilir buna bende katılıyorum ama bu kadar hızlı olmamalıydı :D Demekki falda olacak dediği şeyler olmayacak beklemenin mantığı yokmuş :)

Yaa talianın ilk falında bende de benzer durum yaşandı. Bana falda başka bir kadın enerjisi almıyorum dedi, cevapta da bir kadın onu kendine çekmeye çalışıyor dedi.

yaaaaa peki hangisi doğru çıktı :KK43: faldaki yorum mu sorudaki mi?
İkisi de :) çıkar mı çıkmaz mı onu da bilmiyorum
İletişim olacak demişti oldu
Ama ondan gelmedi benden dolayı oldu
Bir şey sormam gerekiyordu önemli onu sordum
Hayatında biri var mı bilmiyorum
Eylül-ekimde yine iletişim dedi ama olacağını sanmam

İkisi de :) çıkar mı çıkmaz mı onu da bilmiyorum
İletişim olacak demişti oldu
Ama ondan gelmedi benden dolayı oldu
Bir şey sormam gerekiyordu önemli onu sordum
Hayatında biri var mı bilmiyorum
Eylül-ekimde yine iletişim dedi ama olacağını sanmam
bana da eylül ekim demişti ama hangi dediğine inansam bilemedim :D seninki daha muallaktaymış :/

Back