- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.661
Bana da öyle verdi. Hafta olmadı ayı dolmadı aya yoruyorum ben deMelisa nasıl vade veriyor size,bana spesifik bir vade vermedi hiç o yüzden merak ettim.sadece 7 li 8 li vade diyor mesela.nereye çeker sen çek.2 hafta içinde ya da şu aya kadar vs gibi sabit bir vade söylemedi bana hiç
Ben de sorularda özelikle sormuştum vade konusunu açar misiniz diye,ben sadece bu şekilde verebiliyorum dedi.bu da gün hafta yada ay olabiliyor demişti.Bana da öyle verdi. Hafta olmadı ayı dolmadı aya yoruyorum ben de
Ay da mı patladı sizde?Ben de sorularda özelikle sormuştum vade konusunu açar misiniz diye,ben sadece bu şekilde verebiliyorum dedi.bu da gün hafta yada ay olabiliyor demişti.
Yok canm henüz patlamadı ama olabiliritesi pek yok gibi,alıştım artık ben de zatenAy da mı patladı sizde?
Nesibe falsepetindeki en eski falcılardan biridir ve nedense hala çok tutulur. Ben de buna güvenerek defalarca baktırdım ama en ufak bir şey çıkmadı. Toplamda 7-8 dklık bir kayıt gönderir, bunun ilk 1-2 dksı ztn klasik giriş cümleleriyle ve soruyu okumasıyla geçer. Yorum bölümünde de aşırı soyut ifadelerle konuşur, lafları çok fazla eveleyip geveler ve bazen lafların arasında çok uzun boşluklar bırakarak iyice sinir eder. Bunların içinde işine yarayacak belki 1 veya 2 cümle duyarsın. 100 liraya asla değmez kısacası.Nesibe nasil fali cikan var mi bana %50 vermisler denemek istiyorum ama hic bilgim yok veya onereceginiz baskasi var mi ??
ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)Melisa Donukuk’a atanlardan yorumlarını alalım pls
Bende de aynı durum söz konusu oldu... adamın hayatında biri var seni beğeniyor senden hoşlanıyor dedi...ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)
Bana da illa seni beğeniyor seni istiyor merak ediyor vs dedi hiç zannetmiyorum :)Bende de aynı durum söz konusu oldu... adamın hayatında biri var seni beğeniyor senden hoşlanıyor dedi...
Demiştim... O biraz pembeci :))Bana da illa seni beğeniyor seni istiyor merak ediyor vs dedi hiç zannetmiyorum :)
bugün itibariyle iyice soğudum ara veriyorum artık,canım sıkıldı..Demiştim... O biraz pembeci :))
Ben de uzun zamandır fal atmadım. Taliaya atıp ara vermeyi düşünüyorum bakalımbugün itibariyle iyice soğudum ara veriyorum artık,canım sıkıldı..
Olumlu falları da olumsuz falları da bana tuttu. Ama hiç beğenmeyenler de var tabii. O sitede tekrar yorum alacağım falcılar bir Melisa, ikincisi de övenleri çok olduğu için son bir şans vermek adına Talia.Melisa Donukuk’a atanlardan yorumlarını alalım pls
işle ilgili çok olumlu değildi ama aşkla ilgili çok pembeydi :) Ha umarım dediği gibi olur ama cidden sanmıyorum :) Vadeler çıkıyor mu peki sizdeOlumlu falları da olumsuz falları da bana tuttu. Ama hiç beğenmeyenler de var tabii. O sitede tekrar yorum alacağım falcılar bir Melisa, ikincisi de övenleri çok olduğu için son bir şans vermek adına Talia.
dene bakalım.. Talia bile sonunu pembeye bağladı bende yaBen de uzun zamandır fal atmadım. Taliaya atıp ara vermeyi düşünüyorum bakalım
Ona bir kez atmıştım ama kötüydü bende. Çok övüldüğü için bir kez daha denicemdene bakalım.. Talia bile sonunu pembeye bağladı bende ya
Vadeler de bende çıkmadıişle ilgili çok olumlu değildi ama aşkla ilgili çok pembeydi :) Ha umarım dediği gibi olur ama cidden sanmıyorum :) Vadeler çıkıyor mu peki sizde
İnşallah canım :) zaten 8li vadeler dedi 8 ay olamayacağına göre en fazla 8 hafta olur tabi beklersem o kadar :))Ona bir kez atmıştım ama kötüydü bende. Çok övüldüğü için bir kez daha denicem
Vadeler de bende çıkmadıİnşallah sende çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?