- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.641
Yoo kart falı baktırmadım kahve tercih ederim hep.Rica ederim.Belki, kartlar öyle söylüyor demek istiyordur Bilemedim. Teşekkür ederim açıkladığın için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo kart falı baktırmadım kahve tercih ederim hep.Rica ederim.Belki, kartlar öyle söylüyor demek istiyordur Bilemedim. Teşekkür ederim açıkladığın için
Kahvede de kartla destekliyorlar bildiğim kadarıyla... Bir dahaki fal atışımda bunu soracağım, merak ettim Teşekkürler tekrarYoo kart falı baktırmadım kahve tercih ederim hep.Rica ederim.
Lal Akın’ı deneyen var mı?
Ne atmıştın sen ona?Buğra bana hiç tutmadı. Anlık fena sayılmazdı ama karman çorman kotu bir tarzı var, gelecek icin gecen sene Yaz sonu vade vermişti ve hicbir dediği olmadı.
Ne atmıştın sen ona?
Tarot nasildi? Yeni mi attin tarot? Ben de dusunuyorum da... tavsiye eder misin?Ilk kahve atmisim ikincisinde Tarot
İkisi de mi uymadıı?Ilk kahve atmisim ikincisinde Tarot
Kacinci bilmiyorum ama yine bir analizin daha sonuna geldimm
Allah obsessivebuddy’nin bu kadar takıntılı olmasına neden olan exini geri göndersin de kurtulalım diyip hem kendinizi hem beni bu dert ve kederden kurtaracak bir minik dua/olumlama yapabilirsiniz tabii teşekkür etme adına
Canım bu durumda en çok beğendiğin Melisa Donukuk mu oldu? Ona göre Ekim ayı için rezervasyon yaptırayım, bu ayı kapadım malum
Tarot nasildi? Yeni mi attin tarot? Ben de dusunuyorum da... tavsiye eder misin?
Yeni degil gecen sene Haziran ayinda, bir ay arayla baktirmistim once kahve sonra Tarot. Iki fali birbiriyle tutarliydi ikisinde de ayni tarihleri verdi ama patladi, soyledigi hicbir sey olmamis. Zaten soyle soyle olacak demiyor, boyle bir ruh hali icinde olacak ve soyle bir konusma yapabilir, soyle bir yola girebilir, daha net kararlar alinir vs gibi konusuyor. Tabi ne oyle bir tutum icine girdi karsi taraf ne de soyledigi gibi bir konusma yapti, ne de soyledigi gibi kararlar aldi. Bir de ses kaydinda gereksiz kelimeleri tekrarlayarak anlasilmaz hale getiriyor, dumduz soyleyecegi seyi uzatiyor bosu bosuna. Dinlerken yorulmustum biraz, fallarini 2-3 defa dinlemek gerekiyor. Enerjisini sevmistim aslinda ikinciye de yorum aldim bu yuzden ama hem ykonusma tarzindan hem de bende tutan bir ongorusu olmadigi icin, acikcasi tavsiye etmem Nilufer_4U . Tabi icinden gectiyse dene, kimlerin kime tutacagi belli olmuyor.İkisi de mi uymadıı?
Detayli aciklama icin tsk ederim Lizya'cigim . Gozume carpan baska bir iki isim daha var yakalarsam onlara atarim artik.Yeni degil gecen sene Haziran ayinda, bir ay arayla baktirmistim once kahve sonra Tarot. Iki fali birbiriyle tutarliydi ikisinde de ayni tarihleri verdi ama patladi, soyledigi hicbir sey olmamis. Zaten soyle soyle olacak demiyor, boyle bir ruh hali icinde olacak ve soyle bir konusma yapabilir, soyle bir yola girebilir, daha net kararlar alinir vs gibi konusuyor. Tabi ne oyle bir tutum icine girdi karsi taraf ne de soyledigi gibi bir konusma yapti, ne de soyledigi gibi kararlar aldi. Bir de ses kaydinda gereksiz kelimeleri tekrarlayarak anlasilmaz hale getiriyor, dumduz soyleyecegi seyi uzatiyor bosu bosuna. Dinlerken yorulmustum biraz, fallarini 2-3 defa dinlemek gerekiyor. Enerjisini sevmistim aslinda ikinciye de yorum aldim bu yuzden ama hem ykonusma tarzindan hem de bende tutan bir ongorusu olmadigi icin, acikcasi tavsiye etmem Nilufer_4U . Tabi icinden gectiyse dene, kimlerin kime tutacagi belli olmuyor.
Ben surekli katina atiyorum ama yanlismi yapiyorum en iyi cevaplari hangi fal veriyor kahve tarot katina bilmiyorum dogrumu yapiyorum yanlismi bazen yanlis gibi geliyor
Katina aşk için iyidir ama sık sık atmamak lazım aralarında en az 20-30 gün olmalı canımBen surekli katina atiyorum ama yanlismi yapiyorum en iyi cevaplari hangi fal veriyor kahve tarot katina bilmiyorum dogrumu yapiyorum yanlismi bazen yanlis gibi geliyor
Melisa öyle evet. Ama geleck için bilemiyorum işte vadesi gelmedi.. bir tane daha favorim var ama onu buradan söyleyip talebini arttırmak istemiyorum sonra herkes çullanıyor falcı da tutturamıyorCanım bu durumda en çok beğendiğin Melisa Donukuk mu oldu? Ona göre Ekim ayı için rezervasyon yaptırayım, bu ayı kapadım malum
Melisa öyle evet. Ama geleck için bilemiyorum işte vadesi gelmedi.. bir tane daha favorim var ama onu buradan söyleyip talebini arttırmak istemiyorum sonra herkes çullanıyor falcı da tutturamıyor
Sanirim yanlis i orda yapiyorumKatina aşk için iyidir ama sık sık atmamak lazım aralarında en az 20-30 gün olmalı canım
Melek Kara’dan dolayı kupon vermişlerdi Talia’ya saklayayım bari. Teşekkür ederim cevabın için :)Evet maalesef. 3 dakikalık kayıtta kendi hayatını ve dertlerini anlatıp, benim sorduğum soruya tek cümle ayırmıştı. Sonra da "falının hakkını verdiğimi düşünüyorum canım, puan ve yorumunu bekliyorum" diye sepetlemişti. Fiyasko.
Melisa nasıl vade veriyor size,bana spesifik bir vade vermedi hiç o yüzden merak ettim.sadece 7 li 8 li vade diyor mesela.nereye çeker sen çek.2 hafta içinde ya da şu aya kadar vs gibi sabit bir vade söylemedi bana hiçMelisa öyle evet. Ama geleck için bilemiyorum işte vadesi gelmedi.. bir tane daha favorim var ama onu buradan söyleyip talebini arttırmak istemiyorum sonra herkes çullanıyor falcı da tutturamıyor