• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Nesibe nasil fali cikan var mi bana %50 vermisler denemek istiyorum ama hic bilgim yok veya onereceginiz baskasi var mi ??
Nesibe falsepetindeki en eski falcılardan biridir ve nedense hala çok tutulur. Ben de buna güvenerek defalarca baktırdım ama en ufak bir şey çıkmadı. Toplamda 7-8 dklık bir kayıt gönderir, bunun ilk 1-2 dksı ztn klasik giriş cümleleriyle ve soruyu okumasıyla geçer. Yorum bölümünde de aşırı soyut ifadelerle konuşur, lafları çok fazla eveleyip geveler ve bazen lafların arasında çok uzun boşluklar bırakarak iyice sinir eder. Bunların içinde işine yarayacak belki 1 veya 2 cümle duyarsın. 100 liraya asla değmez kısacası.

Melisa Donukuk’a atanlardan yorumlarını alalım pls
ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)

ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)
Bende de aynı durum söz konusu oldu... adamın hayatında biri var seni beğeniyor senden hoşlanıyor dedi...

Olumlu falları da olumsuz falları da bana tuttu. Ama hiç beğenmeyenler de var tabii. O sitede tekrar yorum alacağım falcılar bir Melisa, ikincisi de övenleri çok olduğu için son bir şans vermek adına Talia.
işle ilgili çok olumlu değildi ama aşkla ilgili çok pembeydi :) Ha umarım dediği gibi olur ama cidden sanmıyorum :) Vadeler çıkıyor mu peki sizde

dene bakalım.. Talia bile sonunu pembeye bağladı bende ya
Ona bir kez atmıştım ama kötüydü bende. Çok övüldüğü için bir kez daha denicem
işle ilgili çok olumlu değildi ama aşkla ilgili çok pembeydi :) Ha umarım dediği gibi olur ama cidden sanmıyorum :) Vadeler çıkıyor mu peki sizde
Vadeler de bende çıkmadı 😂 İnşallah sende çıkar

Back