- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.681
umarım sende çıkar. Ne falı atmıştın ona ?İnşallah canım :) zaten 8li vadeler dedi 8 ay olamayacağına göre en fazla 8 hafta olur tabi beklersem o kadar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım sende çıkar. Ne falı atmıştın ona ?İnşallah canım :) zaten 8li vadeler dedi 8 ay olamayacağına göre en fazla 8 hafta olur tabi beklersem o kadar :))
ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)
Ben taaaa en başından demiştim geleceği pembeye bağlıyor diye hakkımızda hayırlısı olsun artıkBende de aynı durum söz konusu oldu... adamın hayatında biri var seni beğeniyor senden hoşlanıyor dedi...
Bana hiç vade vermedi diye hatırlıyorumişle ilgili çok olumlu değildi ama aşkla ilgili çok pembeydi :) Ha umarım dediği gibi olur ama cidden sanmıyorum :) Vadeler çıkıyor mu peki sizde
Ben de bugün yorum aldım Melisa'dan. İlk kez baktırdım ve beğendim. Bende pembeye bağladığı bir şey olmadı. Benim falım ile ilgili yorumlarının isabetliliğine inanıyorum çünkü benim de hissettiğim, düşündüğüm ve tahmin ettiğim şeylerin çoğunu, yorumuyla teyit etti. Rahatlıkla ikna oldum. Melisa galiba pembeci gibi algılanıyor. Ama bence bu kendisinin pozitif kişiliğinden, iyimser bakışından ve tarafsız sakin duruşundan kaynaklanıyor.Melisa Donukuk’a atanlardan yorumlarını alalım pls
Kaç kere baktırmıştın fal ona? Ve olumsuz fal en son ne zaman atmıştı?Olumlu falları da olumsuz falları da bana tuttu. Ama hiç beğenmeyenler de var tabii. O sitede tekrar yorum alacağım falcılar bir Melisa, ikincisi de övenleri çok olduğu için son bir şans vermek adına Talia.
Toplamda sanırım 4 kez, olumsuz konuşması geçen yıl Ağustos’tu. Siteye yeni gelmişti galiba. O zaman da yarı olumlu yarı olumsuz konuşmuştu, olumsuz kısımda haklı çıktı.Kaç kere baktırmıştın fal ona? Ve olumsuz fal en son ne zaman atmıştı?
yakın gelecek tuttu mu yani ?Bütün fallarımın esas konuları patladı diye yazmıştım daha önce. Bir tek Talia'nın ilk vadesinin dolmasına daha var (bu ayın sonu) ama bilmiyorum... İkinci vade olarak da 6 vakit demişti. Eğer gün veya hafta anlamında dediyse çoktan patladı, ama eğer 6 ay ise eksik kalsın çünkü şaka maka derken aynı meseleyle ilgili 3 adet 6 aylık süreç bitirdim nerdeyse. Yeter artık değil mi
Talia'dan çok umutluydum. Geçmiş ve anda gerçekten iyi buldum, yakın gelecek konusunda da tamamen yanıldı diyemem. Daha uzak gelecek konusunda da fazla umutlu konuşmamıştı ama yine de bir iyimserlik payı bırakmıştı. Maalesef tutmadı, tutmayacak gibi.
Alex bitanedir Kaliteli ve diğerlerinden farklı bir yorumcu. Şimdiye dek bana da sadece onunkiler nokta atışlı çıktı. Genelde dedikleri çıkar ama onu da beğenmeyenler var.Kızlar bana alexsin dediği önemli bir şey çıktı. Maddi konu onun dediği gibi oldu. Digerleri henüz gerçekleşmedi. Alexsin falları çıkar mı
Ay hadi inşallah banada çıkar Çıkmaz saçma dediğim yer çıktıAlex bitanedir Kaliteli ve diğerlerinden farklı bir yorumcu. Şimdiye dek bana da sadece onunkiler nokta atışlı çıktı. Genelde dedikleri çıkar ama onu da beğenmeyenler var.
Enerjiniz uymuşsa ve bir yerden yakalamışsa, o enerjisel bağ oluşmuşsa çıkar diye düşünüyorum.
Ne zaman online olur acaba bilginiz var mı? Bekliyorum bir türlü yakalayamadım...Alex bitanedir Kaliteli ve diğerlerinden farklı bir yorumcu. Şimdiye dek bana da sadece onunkiler nokta atışlı çıktı. Genelde dedikleri çıkar ama onu da beğenmeyenler var.
Enerjiniz uymuşsa ve bir yerden yakalamışsa, o enerjisel bağ oluşmuşsa çıkar diye düşünüyorum.
yakın gelecek tuttu mu yani ?
Asıl konu tutsa dişimizi kırcaz zaten ahhahhaEvet, 1-2 şey (yan konular) onun dediğine benzer biçimde ilerledi...
kızlar selamlar haftanın en hızlısı diyor facebook paylaşımlarında şimdi gördüm ne dersiniz baktırsam mı sevgi dermana..kahve içtim ve fal baktırasım geldi valla..
Asıl konu tutsa dişimizi kırcaz zaten ahhahha
Bilmiyorum Ama bir kaç gündür yok, yakın zamanda online olur herhaldeNe zaman online olur acaba bilginiz var mı? Bekliyorum bir türlü yakalayamadım...
Online olmuş 5 dk ile kaçırmışım....Bilmiyorum Ama bir kaç gündür yok, yakın zamanda online olur herhalde