• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ben attım kendisine. En başta çok detay vermek istememiştim ama fala bakmadan önce soru sorarak biraz detay istedi anne adı doğum tarihi meslek ve sorduğum kişinin neyim olduğuna dair.. Neyse verdim detayları da sonra falım geldi olumlu konuştu hep nokta atışı da çok yoktu ya bana inandırıcı gelmedi söyledikleri :) Hayatında biri olduğunu biliyorum ama falcılar ısrarla ciddi değil geri gelecek falan diyo artık inanmak istemiyorum bile :)
Bende de aynı durum söz konusu oldu... adamın hayatında biri var seni beğeniyor senden hoşlanıyor dedi...
Ben taaaa en başından demiştim geleceği pembeye bağlıyor diye :( hakkımızda hayırlısı olsun artık

Melisa Donukuk’a atanlardan yorumlarını alalım pls
Ben de bugün yorum aldım Melisa'dan. İlk kez baktırdım ve beğendim. Bende pembeye bağladığı bir şey olmadı. Benim falım ile ilgili yorumlarının isabetliliğine inanıyorum çünkü benim de hissettiğim, düşündüğüm ve tahmin ettiğim şeylerin çoğunu, yorumuyla teyit etti. Rahatlıkla ikna oldum. Melisa galiba pembeci gibi algılanıyor. Ama bence bu kendisinin pozitif kişiliğinden, iyimser bakışından ve tarafsız sakin duruşundan kaynaklanıyor.

Bu arada son günlerde baktırdığım Nakta ve Çingene ile paralel şeyleri anlattı. Mesela Nakta, daha heyecanlı, daha detaylı cümlelerle anlatıyor. Çingene sert ve keskin, insanı sarsan cümlelerle anlatıyor ama her 3'ü de özünde benzer şeyleri anlattılar.

Daha önce yazdım mı, hatırlayamadım; Önceki fallarında Nakta ve Çingene'nin anlattıkları, verdikleri tarihlerle birlikte bende tuttu.

Talia'ya ise 1 kez baktırmıştım. Galiba Talia'yı beğenmeyen bir ben varım burada. Verdiği tarih tutmadı. Hadi bunu geçtim ama içerik zayıf, genel ifadelerden oluşan bir faldı.

Bütün fallarımın esas konuları patladı diye yazmıştım daha önce. Bir tek Talia'nın ilk vadesinin dolmasına daha var (bu ayın sonu) ama bilmiyorum... İkinci vade olarak da 6 vakit demişti. Eğer gün veya hafta anlamında dediyse çoktan patladı, ama eğer 6 ay ise 😂 eksik kalsın çünkü şaka maka derken aynı meseleyle ilgili 3 adet 6 aylık süreç bitirdim nerdeyse. Yeter artık değil mi 😂

Talia'dan çok umutluydum. Geçmiş ve anda gerçekten iyi buldum, yakın gelecek konusunda da tamamen yanıldı diyemem. Daha uzak gelecek konusunda da fazla umutlu konuşmamıştı ama yine de bir iyimserlik payı bırakmıştı. Maalesef tutmadı, tutmayacak gibi.

kızlar selamlar haftanın en hızlısı diyor facebook paylaşımlarında şimdi gördüm ne dersiniz baktırsam mı sevgi dermana..kahve içtim ve fal baktırasım geldi valla..:110:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün fallarımın esas konuları patladı diye yazmıştım daha önce. Bir tek Talia'nın ilk vadesinin dolmasına daha var (bu ayın sonu) ama bilmiyorum... İkinci vade olarak da 6 vakit demişti. Eğer gün veya hafta anlamında dediyse çoktan patladı, ama eğer 6 ay ise 😂 eksik kalsın çünkü şaka maka derken aynı meseleyle ilgili 3 adet 6 aylık süreç bitirdim nerdeyse. Yeter artık değil mi 😂

Talia'dan çok umutluydum. Geçmiş ve anda gerçekten iyi buldum, yakın gelecek konusunda da tamamen yanıldı diyemem. Daha uzak gelecek konusunda da fazla umutlu konuşmamıştı ama yine de bir iyimserlik payı bırakmıştı. Maalesef tutmadı, tutmayacak gibi.
yakın gelecek tuttu mu yani ?

Kızlar bana alexsin dediği önemli bir şey çıktı. Maddi konu onun dediği gibi oldu. Digerleri henüz gerçekleşmedi. Alexsin falları çıkar mı
Alex bitanedir 😀❤️ Kaliteli ve diğerlerinden farklı bir yorumcu. Şimdiye dek bana da sadece onunkiler nokta atışlı çıktı. Genelde dedikleri çıkar ama onu da beğenmeyenler var. 🙂
Enerjiniz uymuşsa ve bir yerden yakalamışsa, o enerjisel bağ oluşmuşsa çıkar diye düşünüyorum.

Alex bitanedir 😀❤️ Kaliteli ve diğerlerinden farklı bir yorumcu. Şimdiye dek bana da sadece onunkiler nokta atışlı çıktı. Genelde dedikleri çıkar ama onu da beğenmeyenler var. 🙂
Enerjiniz uymuşsa ve bir yerden yakalamışsa, o enerjisel bağ oluşmuşsa çıkar diye düşünüyorum.
Ay hadi inşallah banada çıkar ❤️ Çıkmaz saçma dediğim yer çıktı

Ne zaman online olur acaba bilginiz var mı? Bekliyorum bir türlü yakalayamadım...

kızlar selamlar haftanın en hızlısı diyor facebook paylaşımlarında şimdi gördüm ne dersiniz baktırsam mı sevgi dermana..kahve içtim ve fal baktırasım geldi valla..:110:

valla ben baktırdım bugün ona epey şey söyledi bakalım neler olacak 2-3 haftam var söylediklerine göre..Hadi inşallah bilir de herşey çözüme kavuşur...

Asıl konu tutsa dişimizi kırcaz zaten ahhahha

Dişimizi de kıracağız, daha fazlasını da. O konunun %1'i bile tutsa benim planım hazır: bir şişe şampanya alıp şımarık Formula 1 pilotları gibi sokakları ıslatacağım (fallara bu kadar para döktükten sonra bir şişenin lafı mı olur... Hiç!). İsteyen "sıyırdı" diyip jandarmayı çağırsın, umurumda olmaz.

Bu arada bugün sokakta bir falcı yanaştı. Nasıl kaçacağımı şaşırdım :))) Oysa eskiden ne severdim arada o çiçekçi teyzelere fal baktırmayı. Hey gidi...

Back