Fal Sepeti Deneyimleri

Hale yıldırım, exim için özgüvensiz demiş ki narsistin tekiydi melisa donukuk’un dediği gibi. Analizler kötüymüş
Yurtdışı gidişin zor demiş ama hiç sorun çıkmadan gittim
Exin tr gelecek demiş, gelmedi
Bu adam sana gelecek ama çok yorar seni yine aynı adam seni üzer zaten senden kopmaya niyetli değil demiş doğru. Ciddi ilişki asla düşünmüyor demiş bu da doğru.
Ama dediklerinin çoğu tutmamış

sence pembeci mii?
Yani şöyle aşk için istemiyorum ben eski kişiyi ama onun 2 harfini bilip evlilik yolu açık demişti.Birde iş için sormuştum zamanda sarkma olabilir diye belirtmiş.Ama ben detay vs vermediğim için güzel yorumlamıştı.En beğendiğim oydu.Mesela Talia hiç tutmadı.Melisada tutmayabilir ama genel olarak çok daha iyiydi diğer tüm fallarıma baktığımda.En iyisi hatta

anladım dedikleri henüz gerçekleşmemiş sanırım :) Talia gelecek çıksa keşke bende de henüz çıkmadı.. Ama Melisaya detay vermeden bildiyse iyiymiş tekrar deneyebilirim kendisini öyleyse :) teşekkürler

Senanur Tan, komple patlamış
Nesibe Tekbaşer, çok değişikmiş ya patladı veya patlamadı diyemiyorum
Buğra’nın bana ilk baktığı fal pespembeymiş. Çok lafı dolandırmış yine ve patlamış
Yorumcu Zeus, ex için pespembe bir fal atmış. Patlamış burası. Eximin etrafındaki kızı bilmiş. Sevgilisi olduğunu düşünüp kıskançlık krizine gireceksin demiş. Bu doğru. Ama cidden sevgilisi oldu sonradan yakın arkadaşımı hayatımdan çıkaracağımı söylemiş, bilmiş.
Yağmur, ona çok baskı yaptığın için bunalmış ve kendini çekmiş demiş doğru. Tesadüfen uzun süre sonra göreceksin ama o sıra hayatında başkası olmuş olacak demiş, daha yaşanmadı ama olası bir durum. Analizlerinin hepsi doğruymuş ya. Hiç açıklama da yapmamışım aslında ne yaşadığımla ilgili net duygusallık istemiyor, eğlenmelik ilişki istiyor demiş, doğru......

Evet gerçekleşmedi ama aslında eskiyi de istemiyorum:)İş çıksın yeterli benim için.deneyebilirsin diğerlerine nazaran çok daha iyi.Ve sanırım destek alarak bakıyor buna Eminim.Rica ederim

Buğra’nın ikinci falının karşı taraf analizi 10/10muş. Kahve atmışım ve açıklamada ne karşı tarafın adını ne de doğum tarihini vermişim. Ocakta atmışım falı ve dediği öngörülerin hepsi gerçekleşti. Ki o sıralar benim için karanlık bi dönemde ne yaptığım ve yapacağım hiç belli değildi. Dediği gibi 2 ay sonunda her şey rayına oturdu. Yurtdışını bilmiş. Dinlenme için gideceksiniz ama bi başarı sağlayacaksınız demiş, oldu. Ex gelecek ama kararlarınıza çok karışmış, karışıyor ve karışacak demiş. Cidden öyleydi. Bundan dolayı onu istemeyeceksin demiş, bu fal cidden çıkabilir hala birini öngörmüş, daha çıkmadı ama dediğim gibi hala sürüyor galiba fal..

Buğra bana hiç tutmadı. Anlık fena sayılmazdı ama karman çorman kotu bir tarzı var, gelecek icin gecen sene Yaz sonu vade vermişti ve hicbir dediği olmadı.

bu falı iyiymiş

Bade doğan, ex’in sana hayatta adım atmayacak maalesef demiş. Ama kadın cidden üzüldüğünü 50 kere belirtmiş, üzülmemem için beni teselli etmiş. İyi biri gibi ama çocuk bana şubat, mart, nisan aylarında sürekli adım attı hayatında kimse yok kimseyi sevmiyor demiş ama o sıralar flörtü vardı..

Sevgi derman, subat icin donus demis ama patladi tabii fakat soyle bi sey var ki subatta ameliyat olmustum ve surekli arayip sordu nasilsin nasil oldun diye. Ama insanlik namina bi hareket bu yani bence patladi diyebilirizzzz
Dennis’e atilmaz fal.
Bugra 3. Fal bi konu patlamis. Ex icin dedigini teyit edemiyorum ama cikmis olabilir. (Katina)
Valentina wolf, tutmamis
Demir, tutmamis

Peki destek alarak baktığına nasıl eminsiniz ?
Baktığı falı dinlediğimde öyle söylüyorlar ifadelerini kullanıyordu.Ve kullandığı kelimeleri ikiliyor yani onların ağzından konuşup sonra kendisi çeviriyor.Örneğin yani mesela alıcakmışsın diyor kelime olarak sonrasın da alıcaksın yani sanki ona iletilip oda bana iletiyormuş gibi telafuz ediyor.

Belki, kartlar öyle söylüyor demek istiyordur Bilemedim. Teşekkür ederim açıkladığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…