- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.601
Melek karayi bende begenmemişim birde benim Promosyon falimıda nezo bakmis onuda pek begenmemistim benUzuuun zaman sonra ufak bir krizden dolayı Melek Kara ve Gaus’u denedim. Melek Kara berbattı. İki dakikalık ses kaydı ve çoğu boştu zaten falın sonuna kadar anne ismimi benim ismim sanması ayrı bir komediydi. Yıldızname destekli dediğinde anne ismini yazmıştım ama durumu okumaya bile üşenmiş.
Gaus’u beğendim, sekiz dakikalık daha dolu bir faldı. An da özellikle iyi olduğunu söylemeliyim.
Promosyon falımda dün Falcı Nezo’ya düştü. Çok bir beklentim yoktu ama beğendim. Özellikle an ve geçmişte bildiği nokta atışlı şeyler oldu.
Talia bana son baktırdığımda ağustos önemli ve bir şeyler olacak demişti o da çıktı. Online yakalarsam tekrar baktırırım.
ben de düşünüyorum ama yok sanırım kimseO %50 indirimden bana da yollamişlar iyi tavsiye edebileceginiz kimler var ki
Kız sana kaç tane kupon verdilerben de düşünüyorum ama yok sanırım kimse
melek karadan dolayı iade aldım biliyosun zaten falın rezilliğini :)Kız sana kaç tane kupon verdiler
Atmadıysan sana birini öneriyimmmelek karadan dolayı iade aldım biliyosun zaten falın rezilliğini :)
kimi canımAtmadıysan sana birini öneriyimm
Kimi önerirsiniz?Atmadıysan sana birini öneriyimm
Nezo’yu an ve geçmişte beğendim ben siz böyle yazınca bilemedim şimdi. Klasik olacak ama enerji meselesi sanırımMelek karayi bende begenmemişim birde benim Promosyon falimıda nezo bakmis onuda pek begenmemistim ben
Kız ben Utku nun haziranda başladığını biliyorum daha sana dört ay muş belki çıkar:)) bu arada burda birine 15 daikak bakmışUtku bana 5 ay icinde kesin soyle olacak dedigi sey olmadi, Eylul sonuna kadar vakti var ama oyle hemen olacak bir sey degil durup dururken, olmasi icin bir hazirlik donemi gerekli, olabilmesi mucize gibi bir sey olur. Yine gelecekle ilgili soyledigi diger sey de olmadi. Anda fena sayilmazdi ama ilk geldigi zamanlarda bakmistim asiri kisa bir yorumdu 3-4 dklik. Ozenli ve uzun fal bakiyor dendigi icin hakkinda sasirdim ama son bir sans verip bu defa Tarot deneyebilirim.
zülal şen varsa bakar mısın :)2018de kullandığım hesabıma girdim şimdi. 50 tane fal atmışım.. merak ettiğiniz yorumcu varsa dinleyip çıkıp çıkmadığını söyleyeyim kızlar
Oylum genç’ten nesibe tekbaşer’e kadar herkese atmışım
Zülal’e bu sene temmuzda atmıştım. Dediğinin 3ü de patladızülal şen varsa bakar mısın :)
2018de kullandığım hesabıma girdim şimdi. 50 tane fal atmışım.. merak ettiğiniz yorumcu varsa dinleyip çıkıp çıkmadığını söyleyeyim kızlar
Oylum genç’ten nesibe tekbaşer’e kadar herkese atmışım
[/QUOTE
Cnm utku inanç nesibe ve bu aralar gözüme çarpan derin hslerYağmur sothis patlamış
Ona bu sene haziranda attım. Geçmiş ve an müthiş ötesiydi. Vadesi kasım-aralık gibiPeki Melisa Donukuk diye sorsam.?
pembeci diyorlar? ve detay vermiş miydin yoksa kendisi mi anı gördü??Ona bu sene haziranda attım. Geçmiş ve an müthiş ötesiydi. Vadesi kasım-aralık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?