Fal Sepeti Deneyimleri

Demir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Binnaz Abla topic te yazmistim, Demir bana yazmisti bir baska uygulamada bundan 1-2 yil once o nedenle asla ona fal atmam ben. Sorum ask konusu degildi bundan mi cesaret aldi bilmem ama hic etik degil ve genel bilgilerimi verdigim icin ismi dogum tarihi gibi tedirgin olmustum ve cok sinir olmustum. O sira online falda acemi oldugum icin yonetime sikayet eymeyi de dusunemedim. Bilgi olarak paylasmak istedim.

Alex için de böyle bir şey denmişti, kim demişti hatırlamıyorum ama.. çok ayıp cidden sonuçta duygusal bir boşluktayız ve onların desteğini alıyoruz

Topicte ne demek

Geçmiş fallarımı dinleyeyim bir diye bakılan fallarımı açtım da cidden kendimden utandım. Her sevgilimden ayrıldığımda böyle bi boşluğa düşsem yandım ben o zaman
Bunlar bide sadece mayıs-eylül arası baktırdığım fallar..

Allah beni ıslah etsin başka da bir şey demiyorum

Alex için de böyle bir şey denmişti, kim demişti hatırlamıyorum ama.. çok ayıp cidden sonuçta duygusal bir boşluktayız ve onların desteğini alıyoruz
Kuzum ben ona pek inanmadım yaa. Herkes bana aşık sendromu oluyor bazılarında.

Ben Alex'e hic atmadim onun icin bir fikrim yok ama Demir icin bildiginiz zarf atti. Ask konusunda sorun yok mu? Yok mu ozel biri, ne dusunuyorsun bu konuda, hep farkli mi onceliklerin gibi gibi ozelimle ilgili sorular eklemisti yorumunun sonuna. Daha ne olsun! Ben de ne soru kismina yazdim ne de puanlama yaptim.

ohaa şikayet ettin mi pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…