Fal Sepeti Deneyimleri

İşte kastetmek istediğim buydu, demek ki bağ tamamen kopamıyor bir noktada
Her şey zihinde bitiyor kesinlikle ... Yani bir şekilde ya bizim kopmayan bağların enerjisi, ya onların enerjisi bizi çağırmış oluyor ve aklımıza düşüyor işte Zaten hiçbir zaman bağ tamamen kopmaz bence ya, yani aradaki enerji bağı silinemez

Ama yılmak yok, ritüellere devam, sonra inşallah gelsin exler

Evet 13-14 saatlik bir beklemeden sonra Firuzenden fal yorumum geldi.Çok detaylıydı öncelikle anlatmadığım şeyler hakkında yani karakter analizi kısmında çok nokta atışları vardı falı genel olarak benim sorduğum konu hakkında olumluydu ki bu muhtemel olası bir şey genelde diğer falcılar da olumlu dedi.Ama verdiği vaatler için beklemek şart ben genel olarak beğendim

Enerjinin uymasına çok sevindim

Umarım verdiği vadeler de çıkar

Değil mi, aynen öyle. Bağ kesme meditasyonu yapınca bazen ex'lerin geri geldiğini söyleyenler vardı. Gelmeseler bile insanın aklına tekrar düşmeleri de aynı kapıya çıkıyor aslında :) Zaten dediğin gibi, tamamen unutmak/silmek diye bir şey maalesef yok. Yeter ki fazla yer işgal etmesinler, ona razıyız :))

Beğendiniz mi gerçekten biliyor mu hakkaten ya..Baktırsam mı acaba? Merak ettim şimdi...

Beğendiniz mi gerçekten biliyor mu hakkaten ya..Baktırsam mı acaba? Merak ettim şimdi...

Beni çok mu şaşırttı söylediği şeyler dersen buna cevabım hayır
Verdiği vaatler içinde beklemek şart
Ve dediğim gibi fala dönüşü çok uzundu asıl merak ettiğim bir konuda cevap alamadım son soruda onu sordum hala yazmadı 6 saat oldu
Biraz enerjiyle alakalı bence ben dün çok merak edip attım ben memnunum

Dün gece Alexi bende yakaladım. Sabah uyanınca falını dinledim. Katina yollamıştım kartların çoğu ters zaten durumumda iç açıcı değil. O nedenle şaşırmadım. Hiç kart yorumu yapmamış. Falı fal gibi değil. İlişki tavsiyesi gibiydi. Fal olarak beğenmedim ama tavsiye ve analizleri muazzam. Ona asla birşey diyemem. Falda şu olacak bu olacak diye birşey yok :) Ama sevdim mi sevdim. Çok tuhaf.

Sorduğunuz kişiyle ilgili analizleri doğru muydu sizce?

Hiç şöyle olur böyle olur dedi mi peki hep karakter analizi şeklinde miydi?
Daha çok bu adamla farklı birşey olmaz beklentiye girme şeklindeydi falı. Misal Eylülde şu olacak Aralıkta bu olacak gibi bir fal değildi. Bakımına fal demek çok doğru olmaz açıkçası.

Daha çok bu adamla farklı birşey olmaz beklentiye girme şeklindeydi falı. Misal Eylülde şu olacak Aralıkta bu olacak gibi bir fal değildi. Bakımına fal demek çok doğru olmaz açıkçası.
Anladım canım, dün bende bildirimini açmıştım da gelmedi. Bende siteye girip baktık bi kaç kere offlinedı sonra girdi demek ki. Deneyeyim diyordum. Online da önerebileceğin kimse var mı? Yeni birileri varsa diye arıyorum:)

Talia için çok bekledim ama girmediği için Alexe baktırdım. Başka önerebileceğim kimse yok maalesef.

Falsepeti’nin nispeten yeni falcıları profillerini 7/24 online gösteriyorlar ki sabahtan akşama kadar fal atanlar atsın, gece 1 saat girince de bakıyolar fallara ve ertesi gün yine biriktiriyorlar. Bu durum bana çok itici geliyor
Eski falcılar, (alex, nesibe, dennis, talia, duygu aura, yağmur vs) sadece fal bakabileceklerinde online oluyorlar ve attığınızda hemen falınız geliyor
Anette claire, liya constanta, falcı nezo, ahenk özüm gibi para odaklı bakanlar beni irite ediyor ve asla baktırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…