• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Dışarı çıkınca her 5 erkekten 2sini exime benzetiyorum :KK43: bunun bi tık üstü depresyon yeniden.... 🥺

:( Bende de benzer bir durum oluştu son günlerde: Hiç ilgimi çekmeyen bir diziyi izliyorum, sırf aktör ona benziyor diye. Daha doğrusu onun sarışın versiyonu. Tuhaf durumlar. Bir sürü şey icat ettiler, ama gereksiz kişi ve anıları beyinden silme cihazını akıl edemediler bir türlü.

Sabır diliyorum 🙏

Kizlar size birsey danisayim. Ben Ahmet Cansoy'a ve Senanur'a fal baktirdim. Bana her ikiside cok benzer seyler soyledi. Soyleki; ikiside sevdigim adamla aramizda cok kuvvetli bir bag ve sevgi oldugunu soyledi. Ahmet, sevdigim kisinin 14-20 eylul arasinda bana adim atacagini, Senanur da Eylul'un 3. Haftasi adim atacagini soyledi ki ayni tarihe geliyor. Her ikisi de subat-mart gibi iliskimizin ciddiye binecegini soyledi. Ikisinede bundan emin olup olmadiklarini, olumsuzsa soylemelerini, beni bosuna umutlandirmamalarini soyledim. Ikiside olumsuz olsaydi mutlaka soylerdik, bunu goruyoruz dediler

Sizce bu tesaduf olabilir mi? Tabiki bekleyip gorecegiz ama bu insanlarda birseyleri goruyor olamazlar mi?

Dışarı çıkınca her 5 erkekten 2sini exime benzetiyorum :KK43: bunun bi tık üstü depresyon yeniden.... 🥺
Yani yasi sana uygun olan herkesi 🙀 Diger 3 u zaten 35+tir, baban yasinda da olabilir hatta. Ya sen hani unutmustun? 🤔 Senin Icin endiselenmeli miyim ben acaba? 😼

Haha yok canim. Yani gercekten gelecekle ilgili birseyleri goruyor olamazlar mi demek istedim.
Çok benziyor deyince öyle anlamışım 😂 Tabiki olabilir, neden göremesinler ki... Bazı insanların kalp gözü açıklığına inanıyorum ben. Ve dediğim gibi Senanurun ilk iki falı bende tam çıkmıştı. Bir de enerji olayı meselesi var, uymuşsa sana vardır bir bildikleri... İnşallah çıkar iyi şeyler ve sevinirsin 🌷

Yok canim ne alaka görmezler
Kız tabiki göremezler, sonuçta hepsi rekabet halinde bence ve zaten ücret alıyorlar her faldan 🙏

Ahahahahahah durum yazısına bakın ne güldüm Ya:)))))))))))

Eklentiler

• Screenshot_20190906-212929.png
    Screenshot_20190906-212929.png
    222,4 KB · Görüntüleme: 60
Yani yasi sana uygun olan herkesi 🙀 Diger 3 u zaten 35+tir, baban yasinda da olabilir hatta. Ya sen hani unutmustun? 🤔 Senin Icin endiselenmeli miyim ben acaba? 😼
Bende kendim icin endiselenmeliyim bence kusum cunku var olan beynim de bu cocugu ozleyip unutmak arasinda bana oyun oynuyor gibi gorunuyor☹
Bir gun unuttum diyorum, ertesi gun deli gibi ozledigimi farkediyorum ben de anlamadim kiii🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

:KK43: Bende de benzer bir durum oluştu son günlerde: Hiç ilgimi çekmeyen bir diziyi izliyorum, sırf aktör ona benziyor diye. Daha doğrusu onun sarışın versiyonu. Tuhaf durumlar. Bir sürü şey icat ettiler, ama gereksiz kişi ve anıları beyinden silme cihazını akıl edemediler bir türlü.

Sabır diliyorum 🙏
Şu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan deneyen var mı?
Tam adını hatırlayamadım böyle afilli bir adı vardı. Gerçi böyle cins şeyler bende hiç çalışmıyor🤦🏻‍♀️

Aaa canım bir de, Senanurun vadesi çıkarsa buraya yazmayı unutma olur mu 🙏
Tabi yazarim. Senanur'un benim soruma cevabida soyleydi:
"Tekrar merhabalar. İnanın hiçbir zaman pembe tablolar çizmem. Dolayısıyla olumsuz bir durum görmüş olsaydım,kesinlikle söylerdim...Her zaman görüşmek dileğiyle. Sevgilerimle...
Senanur"

Şu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan demeyen var mı?
Tam adını hatırlayamadım böyle afilli bir adı vardı. Gerçi böyle cins şeyler bende hiç çalışmıyor🤦🏻‍♀️
Eterik kordonu kesme çalışmasıydı zannedersem 😌 Ama bunun işe yaracağını sanmam. Sonuçta her şey zihinde bitiyor 🙏 Bence olumlama yapın ya da imgeleme yapın ve inanın. Mutlaka sonuç alırsınız, eminim

Eterik kordonu kesme çalışmasıydı zannedersem 😌 Ama bunun işe yaracağını sanmam. Sonuçta her şey zihinde bitiyor 🙏 Bence olumlama yapın ya da imgeleme yapın ve inanın. Mutlaka sonuç alırsınız, eminim
Aynen oydu canım😊 Ama bu çalışma da zihin ve olumla çalışması değil miydi bir nevi?

Aynen oydu canım😊 Ama bu çalışma da zihin ve olumla çalışması değil miydi bir nevi?
Hani onda, söylenen kelimeler ve ne bileyim makasla kesmek falan anlık ya hani, o yüzden faydalı olacağını sanmam. Gerçi nasıl kesiliyor ne deniliyor tam bilmiyorum 😂
Olumlama ve imgeleme ise sürekli tekrar edip zihinde canlandırdığımız için daha etkili, ben böyle düşünüyorum 🙏

Ve kendim de sonuç aldığım için aslında emin konuşuyorum ☺️ Ben buraya video atmıştım, oradaki çalışmayı berrak bir zihinle yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum 🌷

Hani onda, söylenen kelimeler ve ne bileyim makasla kesmek falan anlık ya hani, o yüzden faydalı olacağını sanmam. Gerçi nasıl kesiliyor ne deniliyor tam bilmiyorum 😂
Olumlama ve imgeleme ise sürekli tekrar edip zihinde canlandırdığımız için daha etkili, ben böyle düşünüyorum 🙏

Ve kendim de sonuç aldığım için aslında emin konuşuyorum ☺ Ben buraya video atmıştım, oradaki çalışmayı berrak bir zihinle yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum 🌷
Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağım🤣😂🤣😂🤣 bekle beni youtube💃🏻

Back