Fal Sepeti Deneyimleri

Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağım bekle beni youtube
kız bence önce döndürme şeysini yapsaydınız, önce biraz değer kıymet anlasınlar, sonra kordonunuzu kesersinizdi

Bizi de bilgilendir gelismeler hakkinda canim

Hahaha ok
kız bence önce döndürme şeysini yapsaydınız, önce biraz değer kıymet anlasınlar, sonra kordonunuzu kesersinizdi
Döndürme şeysi senin yolladığın video mu
Valla benim ardıma 2 kişiyi hayatına almasaydı yapardım da çok ağrıma gitti ya, biricik gururum yerle yeksan olduDiğer yandan neyi duymak istiyorum mesela bu fallardan değil mi? Bence ben ne istediğimi bilmediğim bir noktadayım.

Mesela bağ kesme ritüeli yapayım diyorum ama içimden bir ses diyor ki bağ kopsa dönme ihtimali hiç kalmaz boşver kesme diyorum sanki o ritüeli çok becerebilecekmişim gibi, ya da zaten adam dönmeyi çok düşünüyormuş gibi

Sonra bir an keşke geri dönse diye beklerken buluyorum kendimi, sonra diyorum ki dönse içine nasıl sindireceksin.

Benim önce ne istediğimi çözmem gerekiyor

2 kişiyi hayatına aldı demek ... Üzdü bu.
Bence evet, bağ kesme ritüelini yapma bence, dediğin gibi tamamen kesilirse hiç dönmeyebilir. Döndürme veya barışma vs gibi ritüelleri de yapmak içinden gelmiyorsa, bence enerjini daha fazla ona yükleme derim. Yani tabi senin zihnen nasıl bir durumda olduğunu bilmiyorum. Dediğin gibi, benden sonra hayatına 2 kişi almış birini benim de kabul etmem için çok fazla şeyin kökten değişmiş olması gerekirdi, ki bu zor bence. Senin düşüncelerini tam olarak bilmediğimden yorum da yapamıyorum, fakat dönmesini istiyorsan düşünce şeklini, ona gönderdiğin olumsuz enerjileri değiştir derim ( dönmez, nasıl kabul ederim gibi ). Ve gün içinde daha az düşün, ona az enerji yolla hatta hiç yollama. Mesela kontrol etme. Başka şeylerle meşgul ol. Sal yani... sal gitsin. Ve dönmesini dilersen ritüel yapmayı unutma Kesinlikle işe yarıyor.

Geçen seneye göre zaten çok çok yol katettim. Daha az düşünür , daha az özler oldum. İlk kişiyi öğrenince sürekli ağlayan ben, ikinci kişiyi öğrenince sadece acı acı gülümsedim. 4-5 yıllık ilişkiden sonra normaldi üzülmem ama şimdi İyileşiyorum aslında . Bu noktaya kadar gelip iyileşmişken bir yanım geriye doğru adım atma diyor ama diğer yanım...

Bir yanım bahar bahçe diğer yanım yaprak döküyor:)

Amacı farklı da olsa sen de işe yarayan ritüelleri ve iyi tutturan falcıları şöyle tek mesajında bir özet geçsene canım, topluma hizmet gibi düşün

Ne diyeyim... Evet uzun ilişkiymiş, bir anda pat diye silemezdin elbet. Anlaşılan sendeki O çok güçlü. Senin için hayırlı olan neyse onu diliyorum

Yaptığım ritüel sadece buraya videosunu attığım ritüeldi. Yaklaşık bir hafta sonra mesaj atmıştı. Öncesinde bir kaç tane farklı ritüel denemiştim ama devam ettirememiştim.

Fal olarak sana kimlerin falı çıktı dersen, Alex, Senanur Tan (ilk 2 falı), Duygu Aura (ilk 2 falı), Samira Günal (sesli baktığı dönemde atmıştım). Buğra’nın fallarının bir kısmı, ilişkiniz yıkıma gidiyor demişti, hiç unutmuyorum Melisa ve Yağmurun falları ise vadelerinden çok çok sonra çıkmıştı.

Ben profil yazısını okuyup Firuzene kahve attım çok iddialıydı sizce yanlış mı yaptım ?
Ayy keşke ona atmasaydııınn Bende hiçbir dediği çıkmadı onun. Anda da iyi değildi. Bide geç yorum yapıp, sorulara çok geç cevap veriyordu.
Umarım sende aynıları olmaz, umarım beğenirsin

Ayy keşke ona atmasaydııınn Bende hiçbir dediği çıkmadı onun. Anda da iyi değildi. Bide geç yorum yapıp, sorulara çok geç cevap veriyordu.

İçime bir kurt düştü aslında çünkü attıktan sonra buradaki yorumlara baktım geneli olumsuzdu ama belki bir ümittir enerjimiz tutar :))
Umarım pişman olmam daha yeni attım iptal edebilirim de ama yine de duymak istiyor bi yanım

İçime bir kurt düştü aslında çünkü attıktan sonra buradaki yorumlara baktım geneli olumsuzdu ama belki bir ümittir enerjimiz tutar :))
Umarım pişman olmam daha yeni attım iptal edebilirim de ama yine de duymak istiyor bi yanım

İnşallah iyi bir günündedir ve güzel yorum alırsın :)) Sen de paylaş sonucu lütfen

Şu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan deneyen var mı?
Tam adını hatırlayamadım böyle afilli bir adı vardı. Gerçi böyle cins şeyler bende hiç çalışmıyor
Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağım bekle beni youtube

Haziranda Binnaz topiğinde yine bağ kesme muhabbeti olmuştu, yani bu kez sizler sayesinde daha ciddi dalmıştım o işlere Hatta içinizden biri Can Aydoğmuş'un videolarını önermişti. Onunkileri ve daha bir sürü video, yöntem vs. düzenli kullanarak yazın durumu epeyce toparlamıştım aslında. Bağ kopmuş gibiydi yani.

Hatta hayatıma yeni biri girmeye teşebbüs etti ama hatalı giriş yaptı :))) (yüz vermediğim için de hala kapıda bekliyor olması da apayrı bir komiklik zaten. Klasik ) Sonra da ne olduysa işte eski dava içimde nüksetti :/ Doğa Dan'ın falında tutan tek şey bu oldu zaten: "döne döne sil baştan aynı şeyleri yaşayacaksın" dediği buymuş herhalde.

Fikret Kızılok'un "Gönül" şarkısına döndü ortalık ama yılmak yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…