- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.461
Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağımbekle beni youtube
Bizi de bilgilendir gelismeler hakkinda canim
Döndürme şeysi senin yolladığın video mukız bence önce döndürme şeysini yapsaydınız, önce biraz değer kıymet anlasınlar, sonra kordonunuzu kesersinizdi
2 kişiyi hayatına aldı demek ... Üzdü bu.Hahaha ok
Döndürme şeysi senin yolladığın video mu
Valla benim ardıma 2 kişiyi hayatına almasaydı yapardım da çok ağrıma gitti ya, biricik gururum yerle yeksan olduDiğer yandan neyi duymak istiyorum mesela bu fallardan değil mi? Bence ben ne istediğimi bilmediğim bir noktadayım.
Mesela bağ kesme ritüeli yapayım diyorum ama içimden bir ses diyor ki bağ kopsa dönme ihtimali hiç kalmaz boşver kesme diyorum sanki o ritüeli çok becerebilecekmişim gibi, ya da zaten adam dönmeyi çok düşünüyormuş gibi
Sonra bir an keşke geri dönse diye beklerken buluyorum kendimi, sonra diyorum ki dönse içine nasıl sindireceksin.
Benim önce ne istediğimi çözmem gerekiyor
Geçen seneye göre zaten çok çok yol katettim. Daha az düşünür , daha az özler oldum. İlk kişiyi öğrenince sürekli ağlayan ben, ikinci kişiyi öğrenince sadece acı acı gülümsedim. 4-5 yıllık ilişkiden sonra normaldi üzülmem ama şimdi İyileşiyorum aslında . Bu noktaya kadar gelip iyileşmişken bir yanım geriye doğru adım atma diyor ama diğer yanım...2 kişiyi hayatına aldı demek ... Üzdü bu.
Bence evet, bağ kesme ritüelini yapma bence, dediğin gibi tamamen kesilirse hiç dönmeyebilir. Döndürme veya barışma vs gibi ritüelleri de yapmak içinden gelmiyorsa, bence enerjini daha fazla ona yükleme derim. Yani tabi senin zihnen nasıl bir durumda olduğunu bilmiyorum. Dediğin gibi, benden sonra hayatına 2 kişi almış birini benim de kabul etmem için çok fazla şeyin kökten değişmiş olması gerekirdi, ki bu zor bence. Senin düşüncelerini tam olarak bilmediğimden yorum da yapamıyorum, fakat dönmesini istiyorsan düşünce şeklini, ona gönderdiğin olumsuz enerjileri değiştir derim ( dönmez, nasıl kabul ederim gibi ). Ve gün içinde daha az düşün, ona az enerji yolla hatta hiç yollama. Mesela kontrol etme. Başka şeylerle meşgul ol. Sal yani... sal gitsin. Ve dönmesini dilersen ritüel yapmayı unutmaKesinlikle işe yarıyor.
Ya zaten talia alex utku o siteyi götüren 3 yorumcu bence diğerleri fosBnce burda kim begenilirse siteye girmemeye başlıyor resmengirdiginde de haliyle talep fazla oldugunda sıra oluyor geçen alex girdigi zaman kaçırdım kaç gündür bekliyorum. Online oldugunu görmedim
Ne diyeyim... Evet uzun ilişkiymiş, bir anda pat diye silemezdin elbet. Anlaşılan sendeki O çok güçlü. Senin için hayırlı olan neyse onu diliyorumGeçen seneye göre zaten çok çok yol katettim. Daha az düşünür , daha az özler oldum. İlk kişiyi öğrenince sürekli ağlayan ben, ikinci kişiyi öğrenince sadece acı acı gülümsedim. 4-5 yıllık ilişkiden sonra normaldi üzülmem ama şimdi İyileşiyorum aslında . Bu noktaya kadar gelip iyileşmişken bir yanım geriye doğru adım atma diyor ama diğer yanım...
Bir yanım bahar bahçe diğer yanım yaprak döküyor:)
Amacı farklı da olsa sen de işe yarayan ritüelleri ve iyi tutturan falcıları şöyle tek mesajında bir özet geçsene canım, topluma hizmet gibi düşün
Kız öyle deme, yine iyi yorumcular var. Herkesin enerjisiyle uyuşmayanlar da varYa zaten talia alex utku o siteyi götüren 3 yorumcu bence diğerleri fos
Ya illa ki vardır ama gözlemle me me bakarsak en çok müşteri onlar alıyor en çok onlar konuşuluyorKız öyle deme, yine iyi yorumcular var. Herkesin enerjisiyle uyuşmayanlar da var
2 yıl önce baktirmistim dediği olmuştu onun ama ben yazılı tercih etmiyorum o yüzden bidaha bakirmadimBen profil yazısını okuyup Firuzene kahve attım çok iddialıydı sizce yanlış mı yaptım ?
Ya zaten talia alex utku o siteyi götüren 3 yorumcu bence diğerleri fos
2 yıl önce baktirmistim dediği olmuştu onun ama ben yazılı tercih etmiyorum o yüzden bidaha bakirmadim
Seslide dinlerken dalıp gidiyorum yaşıyorum o anı doğru diyorum ama yazılıda öyle değilAyy öyle mi bakalım inşallah tutarlı yorum yapar
Evet aslında sesli daha cazip geliyor
Ayy keşke ona atmasaydııınnBen profil yazısını okuyup Firuzene kahve attım çok iddialıydı sizce yanlış mı yaptım ?
Ayy keşke ona atmasaydııınnBende hiçbir dediği çıkmadı onun. Anda da iyi değildi. Bide geç yorum yapıp, sorulara çok geç cevap veriyordu.
Umarım sende aynıları olmaz, umarım beğenirsin
Ayy keşke ona atmasaydııınnBende hiçbir dediği çıkmadı onun. Anda da iyi değildi. Bide geç yorum yapıp, sorulara çok geç cevap veriyordu.
Umarım sende aynıları olmaz, umarım beğenirsin
İnşallah iyi bir günündedir ve güzel yorum alırsın :))İçime bir kurt düştü aslında çünkü attıktan sonra buradaki yorumlara baktım geneli olumsuzdu ama belki bir ümittir enerjimiz tutar :))
Umarım pişman olmam daha yeni attım iptal edebilirim de ama yine de duymak istiyor bi yanım
İnşallah iyi bir günündedir ve güzel yorum alırsın :))Sen de paylaş sonucu lütfen
Şu bağ kesme olayını mı yapsak ya, yapan deneyen var mı?
Tam adını hatırlayamadım böyle afilli bir adı vardı. Gerçi böyle cins şeyler bende hiç çalışmıyor
Hani onda, söylenen kelimeler ve ne bileyim makasla kesmek falan anlık ya hani, o yüzden faydalı olacağını sanmam. Gerçi nasıl kesiliyor ne deniliyor tam bilmiyorum
Olumlama ve imgeleme ise sürekli tekrar edip zihinde canlandırdığımız için daha etkili, ben böyle düşünüyorum
Ve kendim de sonuç aldığım için aslında emin konuşuyorum ☺ Ben buraya video atmıştım, oradaki çalışmayı berrak bir zihinle yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Pazar tüm gün evdeyim, o video da dahil tüm gün kordon kesme, unutma ritüeli, olumlama, imgeleme, zihin çalışması, totem ne halt varsa yapacağımbekle beni youtube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?