• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Onun özel duası var diye biliyorum 😂
Ama bence ilim isteyen bir fal. Herkesin bakabileceğini sanmıyorum 😕
Ben zamanında yüz yüze birine baktırmıştım suya kül falan döküyordu birşeyler okuyordu evet hatırladım :KK70: Ama çıkmadı hiçbir dediği malesef.. İyi bakabileni bulmak lazım. Acaba Talia nasıl bakıyor ya merak ettim

Ben su falını online saçma görüyorum ya.. Yani sonuçta kart seçebiliyoruz veya kahve fotosu gönderiyoruz ama su için bir şey yapamıyoruz ya da nasıl bakılıyor bilmiyorum ben :KK70:

Hangisi unuttum ama fazlasıyla iyimser bir yabancı web sitesi vardı, "isteyen herkes kendi su falına bakabilir, sezgilerinize güvenin" diyen. Önüme su dolu leğen koyup 3547 saat beklemiştim, ta ki uykudan kafam içine düşene kadar 👏

Ben zamanında yüz yüze birine baktırmıştım suya kül falan döküyordu birşeyler okuyordu evet hatırladım :KK70: Ama çıkmadı hiçbir dediği malesef.. İyi bakabileni bulmak lazım. Acaba Talia nasıl bakıyor ya merak ettim
Bilemiyorum, su falını hiç denemedim 😕

Bu arada, Taliadan bir şekilde haberi olan var mı mübarekler 😂 Neredeyse 1 haftadır yok 😕

Merhaba,
Senanur hakkinda tecrubelerinizi paylasir misiniz? Hep pembe tablomu cizer yoksa gordugu olumsuz seyleri de soyluyor mu?
Ondan 4 kez yorum aldım. İlk iki falı ve vadeleri inanılmaz şekilde çıkmıştı. Sonraki fallarım çıkmayınca bir daha atmamıştım. Fakat fena değil. Olumsuzu da söylemişti bende.

teşekkür ederim..hassasiyetinizi de anlıyorum sağolun ben bir bakayım inceleyeyim karar vericem artık..ilk kez baktırcam ama merakta ediyorum şahsen nasıl olur neler söylerler..tekrardan çok sağolun

Falsepeti Alex ve Misirli Talia oneririm ben, Binnaz'da Elfin Demet ama o biraz pahali ve soru cevap kismi da yok.

Falı nasıldı sende peki ?
Ben surekli baktiriyorum ona anlik durum analizini ozellikle cok begeniyorum. Daha once kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ve bana her zaman sizinkine iliski denmez arkadasliginiz diye yorum yapar ki buda dogduydu. Surekli baktirdigim.icin sunuda diyebilirim bazen gercekten yorumcularinda enerjisi dusuk olabiliyor.

Ben surekli baktiriyorum ona anlik durum analizini ozellikle cok begeniyorum. Daha once kimsenin bilmedigi birseyi bilmisti ve bana her zaman sizinkine iliski denmez arkadasliginiz diye yorum yapar ki buda dogduydu. Surekli baktirdigim.icin sunuda diyebilirim bazen gercekten yorumcularinda enerjisi dusuk olabiliyor.
kendisini yakalarsam su falı atcam ya bu sefer :d hiç denediniz mi

Back