- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.241
Fal sepetinde mi kaan balkanSelammm,
Ben de reklam yapıyormuşsun gibi bir hava almadım ve önerini dinleyip Kaan Balkan'a attım
Dünden beri Alex'i bekliyorum ama yok girmiyor yani anlamadım, 15 kredi diye ve biraz gazım gitsin diye de attım Kaan Balkan'a.
Şöyle ki ex'im için bakmasını istedim ama soru kısmında exim olduğu yazmıyordu. İsmi, doğum tarihini yazdım ve bu kişi benim için ne düşünüyor falan dedim. Ex bilgisi vermememe rağmen eski erkek arkadaşım olduğunu, yaşadığımız sıkıntılar vs anlattı o enteresan geldi. Bir öngörüsü var vadesi dolunca yazarım tuttu tutmadı diye. Hatta bana söylenen birşey çıkarsa dişimi kıracağım o derece çıkmıyor fallarımNeyse ama bence biraz daha zaman geçsin, puanı iyice otursun öyle atın ona,ben 10 gündür fal baktırmamanın açlığı ile attım, bana uymayın
Aynı kahve fotolarını yeşil çingeneye de attım bakalım o nasıl yorumlayacak
Evet ama ilk mesajımda da dedim bence bir süre daha geçsin, puanlaması otursun öyle baktırın, yeni biri çünkü, bir üstteki mesajda beğenilmemiş meselaFal sepetinde mi kaan balkan
1 ay irade süperHaklısınız ..
Aslında ben de geçen yıl tam da bu zamanlar fal baktırma olayına girdim arkadaşımın ısrarıyla . Baktırdıkca enerjimin dibe çöktüğü de oldu beni havaya uçurduğu da . Bir arkadaş gibi bana güzelce yol gösteren de oldu .
Sanırım 1 ay olacak baktırmayalı. Kafam o kadar rahat ki..
ama bazen de birşey oluyor . Baktırmalıyım bu konu hakkında diyorum ve onunla kalmıyor , şu kişiye de baktırayım derken bi bakıyorum yuvarlanıp gidiyorum
Aynen, 9 kişi olmuş bileKİzlaar alex acik
Umarım enerjiniz tutarBen de Alex’i hep denemek istemiştim bugun denedim bakalım yorum hemen gelmez sanırım uzun sürüyor mu yorumlaması? Alex’in hisleri var mı acaba Pelin Bilge gibi mantık çerçevesinde mi yorumluyor hep merak etmiştim, falım geldiğinde yazarım.
Ben de Alex’i hep denemek istemiştim bugun denedim bakalım yorum hemen gelmez sanırım uzun sürüyor mu yorumlaması? Alex’in hisleri var mı acaba Pelin Bilge gibi mantık çerçevesinde mi yorumluyor hep merak etmiştim, falım geldiğinde yazarım.
Kızlar yorumlarınız nasıl? Beğendiniz mi?
Umarım enerjiniz tutar
2-3 saate kadar yorumlar zannediyorum
Kızlar yorumlarınız nasıl? Beğendiniz mi?
Yorumum geldi gercekten begendim, beklentimin cok uzerinde geldi gercekten hisli biri bence. Anda bildigi cok detay var ve resmen gercekleri tokat gibi yuzume carpti
Ama Dogru soyledikleri ve soyleyis tarzini da sevdim olumsuz da olsa depresif hissettirmiyor dinlerken. Yalniz soyle olacak diye uzun vadeli bir sey vermedi daha cok ana ve karsi tarafin kisiligine ve nasil bir tavirda olacagina deginmis, gelecek icin daha olasiliklar uzerine konusmus. Begendim ama ozenli geldi ve fiyati da makul, bundan sonar baktiracaklarim arasina girdi. Istedigin kadar soru sorabilirsin demis soru cevap kismina onem veren yorumculari ayri seviyorum
Falsepeti Alex. Katina fali attim, guzel yorumluyor tavsiye ederim.kime baktırdınız ben de baktırmak istiyorum merak ettim şimdi ya
Ben uzun zamandir goruyordum bir turlu deneyememistim, fiyati da uygun oldugu icin onerebilirim. Tarz ve yaklasimi da guzel yani isini iyi yapan biriymis pisman olmazsiniz bence.teşekkür ederim dikkate alıcam meraklandım çok..
ilk defa mı baktırmıştınız Alex e?Yorumum geldi gercekten begendim, beklentimin cok uzerinde geldi gercekten hisli biri bence. Anda bildigi cok detay var ve resmen gercekleri tokat gibi yuzume carpti
Ama Dogru soyledikleri ve soyleyis tarzini da sevdim olumsuz da olsa depresif hissettirmiyor dinlerken. Yalniz soyle olacak diye uzun vadeli bir sey vermedi daha cok ana ve karsi tarafin kisiligine ve nasil bir tavirda olacagina deginmis, gelecek icin daha olasiliklar uzerine konusmus. Begendim ama ozenli geldi ve fiyati da makul, bundan sonar baktiracaklarim arasina girdi. Istedigin kadar soru sorabilirsin demis soru cevap kismina onem veren yorumculari ayri seviyorum
Evet cok uzun zamandir goruyorum aslinda ama bir turlu elim gitmemisti yorum almaya dun deneyeyim dedim ilk defa.ilk defa mı baktırmıştınız Alex e?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?