- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.181
Bana bugün iade vermediler yüzde elli indirim veriyorlar sadece neden acabaIade istedim iade ettiler ne güzel yönetim
Talia artik sistemde olucagim bundan sonra demişti gecen haftaydi sanirim fal attigimda sormustum yoksunuz diyeGünlerdir onu bekliyorum yaTalia demişken, bilen var mı ne zaman online olur ki ? Haber alan var mı bir şekilde
Teşekkürlertalia dicem ama onun da vadeleri çıkmıyor daha doğrusu gelecek çıkmıyor sadece anda iyi :)
Bunu bende çok isterdim
Bana hiç denk gelmedi. Zaten onca baktırdığım faldan sadece Alexin falı çıktı diyebilirim yıllardır.
Arada ufak tefek bazı yorumcuların da falı çıkmıştı. Ama Alex kadar iyi bilen olmadı
Ya duruma göre değişir belki ben cunki 10 kart attım ilk defa katına baktiriyim dedim sadece 2 kart yorumu ve 200 karakter buna iade tabiki verirler indirim asla kabul etmezdim bide gold uyeyim benBana bugün iade vermediler yüzde elli indirim veriyorlar sadece neden acaba
Sana göre öyle tabiki var bana goreGaliba Alex gibisi yok. Hem dediği gibi ilerliyor. Hem ders niteliğinde sankiAra ara dinleyip kendime "Bak öyle yaparsan böyle olur" diyesim geliyor. Bende de yıllardır komple çıkan fal 5 parmağı geçmez. Genelde kısım kısım çıkıyor.
Sana göre öyle tabiki var bana gore
Umarım bulursun canımAnlaşılır diye "benim görüşüm" yazıp belirtme ihtiyacı duymamıştım. Tabiki ben yazdığım için bu bana göre oluyor. Ve zaten onun dedikleriyle paralel giden başka falcı var mı arayışındayım.
Genelde aksam 10-11 gibi giriyordu ama son zamanlarda sabah da girmeye baslamis galibaAlex i hiç yakalayamadım ben ne zamanlar giriyor acaba
Teşekkürler canımUmarım bulursun canım
Selam canım, yeni aya girdiğimize göre aylık 3 fal hakkım yüklendiGaliba Alex gibisi yok. Hem dediği gibi ilerliyor. Hem ders niteliğinde sankiAra ara dinleyip kendime "Bak öyle yaparsan böyle olur" diyesim geliyor. Bende de yıllardır komple çıkan fal 5 parmağı geçmez. Genelde kısım kısım çıkıyor.
Ben de yanıtlamak istedim. Alexe ben bir kez katina atmıştım, kart fallarında çok başarılı bulmuyorum. Ben ona hep kahve atıyorum genelde. Sorularımı soruyorum ve gayet tatmin edici yorumluyor bendeSelam canım, yeni aya girdiğimize göre aylık 3 fal hakkım yüklendi(Kendimce iradeli olmaya çalışıyorum )
En son Mısırlı Talia'ya baktırdım 8 gün önce, tarot bakmıştı. Maalesef anı bile doğru tahminleyemedi bendeBugün yakalarsam Alex'e baktırmak istiyorum ama kart atmak istemiyorum çünkü daha 8 gün evvel kart falı baktırdım. Çok sık kart açtırmamak lazım diye biliyorum. Alex'e kahve atsam kahve falında iyi mi acaba?Sen ne atıyorsun genelde?
Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Çok sağol canım, yakalarsam kahve atacağımBen de yanıtlamak istedim. Alexe ben bir kez katina atmıştım, kart fallarında çok başarılı bulmuyorum. Ben ona hep kahve atıyorum genelde. Sorularımı soruyorum ve gayet tatmin edici yorumluyor bende
Bu krizler geliyor ama bence atmaman daha iyi gerceken isteyen ne olursa olsun atiyor. Ben ozledigimde karsi taraf adim atmiyorsa eger o ozlemeyip atmiuorsa benim gibi ben de yapmamaliyim diye kendimi engellerim, yapmasi cok zor ama boyle davranmak daha iyi.Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Bence beklemeye devam et, sessizliğini bozma. Hani derler ya değerin olmaz, egosunu okşama vs. Bu minvalde kal derim. Hem neden sen yazasın kiArkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Rica ederim. Yine de yönlendirmiş olmak istemem, hangisine enerjini yakın hissediyorsan o falı gönder lütfenÇok sağol canım, yakalarsam kahve atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?