- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.121
Cafe ismini niye vermiyorsunuz?Ist kadiköyde
Merhabalar, Fal Sepeti adlı sitede birkaç falcıya fal baktırmıştım geçen yıl, uzun vadeli şeyler söylemişlerdi. Hepsini detaylı olarak analiz edip yazacağım buraya ve önümüzdeki günlerde tekrar baktıracağım. Baktırdığımız falcıları hep birlikte analiz edelim ve birbirimize yardımcı olalım ☺
Geçen yıl baktırdığım fallar;
Ayışığın: Hayatımdaki insanın bu yıl çalışmak için şehir dışından iş teklifi alıp şehir değiştireceğini bildi. Bana uyarıda bulundu, üzerine gitmemelisin gibi. Bu durumdan ben bahsettim ama çok üstünde durdu ve belki de dinleseydim bu kadar sık kavga etmezdik. 2019 yılının yaz aylarında evlilik için önemli bir adım görüyorum dedi. İlerde ilk ve ikinci çocukların erkek, sonuncusu kız olacak dedi, sen iki tane istiyorsun fakat hayatındaki kişi üç tane istiyor fakat kız olması için üçüncü bebeğiniz olacak dedi. İlki babasına benzeyecek, bu yüzden sen çok yorulacaksın dedi fakat diğerleri sana benzeyecek ama kız olan babacı olacak dedi. Bu sitede genel olarak benim en memnun kaldığım falcı oldu. Şu anki hayallerimize göre bildi. İleride buraya bakarım bilmiş mi diye
Firuzen: Benim için istihareye yatmış ve iki tane kumral kız bebekleri su içinde beni kolayca doğum yaparken görmüş. Yanımda hayatımdaki insan da varmış, hep birlikte yüzmüşüz sonra. Birbirinden güzel, tatlı kız bebeklermiş, minicik elleri ve ayakları gözlerinin önünden gitmiyormuşBirbirinize şans getiriyorsunuz, ikinizin arası kötüyken ikinizin de işleri ters gidiyor dedi. Ve bir terapi uyguladı. Terapi ise şöyleydi; örneğin bugün yediğim yemek için şükrediyorum, güne bu sabah sağlıkla uyandığım için şükrediyorum, bu kadar hoş biri olduğum için şükrediyorum. Her gece yatmadan önce sesli bir şekilde söyle dedi.
Firuzen 2. Fal: Bu sıkıntı nedir böyle genç yaşında yapma böyle falan dedi, fakat enerjinde yükseliş görüyorum dedi devam et terapilere dedi ve başka bir yöntem daha ekledi. Olmasını istediğin şeyler sanki olmuş gibi dua et dedi, örneğin mutlu bir evliliğim olduğu için şükrediyorum, hamile olduğum için şükrediyorum, arabam olduğu için şükrediyorum tarzında. Yani bu kısımda ne istiyorsanız sanki olmuş gibi dua ediyorsunuz. Ne istersen elde debilecek bir güzelliktesin fakat aklın fikrin bu çocukta dedi, o aralar küstük barışacaksınız dedi ve dediği oldu. Senin masumiyetine bağlanmış dedi, bu da doğru. Bu yaz el ele kısa bir tatil görüyorum dedi ve dediği olmuştu geçen yıl baktırmıştım bu falları, geçen yıl kısa bir tatile gitmiştik. Başkaları sizi kıskanıyor dedi, gerçekten çok göze geldik. Bu falında daha çok memnun kaldım. Sanırım bu fal kartlarla seçilendi, ilk baktırdığım kahve falıydı.
Sezgi: Hayatındaki insanı çok kıskanıyorsun fakat bu normal çünkü çok seviyorsun ve kaybetme korkusu yaşıyorsun dedi. O çok fazla baskılara gelemeyen birisi, çok fazla bunaltma çünkü uzaklaştırabilirsin dedi ve dediği oldu. Yaz sonunda iş bulacak dedi fakat yaz başında da sonunda da farklı işlerde çalışmıştı. Maddi durumunuz orta derecede olacak ama çok mutlu bir yuvaya sahip olacaksınız dedi. Bu falı 2017'nin Mart ayında baktırmıştım, evlilik olarak 3 yıl görmüş. 2 tane de çocuk görmüş. 2 çocuğumun arasını da 3 yıl olarak görmüş. Kafana çok şey takıyorsun ve bu da enerjinde düşmene sebepler oluyor dedi, bu dediği de doğru. Kıskanılıyormuşuz, nazara geliyormuşuz. Okulum bittikten 4 vakit sonra güzel bir iş gözüküyormuş bana. Bu arada bu fal da kartlarla bakılan falmış.
Ceren Aydın: Kahve falı baktırmışım, önce onu söyleyeyim. Hayatımdaki insanın sinirinin geçmesini beklemen gerekiyor demiş fakat hep ben olay sıcakken adımlar attım, küs olduğumuz süre ve kavgalarımız arttı, keşke dinleseymişimGenel olarak falcılar anlamış. Söylenmeyi bırak, her şeyin zamanla doğru bir şekilde ilerleyeceğini anla dedi. Duygusal anlamda sağlığına dikkat etmen oldukça önemli dedi. Birbiriyle çelişen kararların var dedi, bu yüzden karar vermekten kaçınıyorsun dedi. Doğru şeyleri biliyorsun fakat uygulayamıyorsun dedi. Okul hakkında 1 sene içinde özellikle hazirandan sonra sorunlarının biteceğini görüyorum dedi, gerçekten de bu haziranda okulum bitti. Eylül ayında evlilik tarihinizi alacağınızı görüyorum dedi, evlilik tarihi için Ekim'de gün almaya karar verdik ama öyle olmadı. Nisan sonunda işe girecek dedi, Mayıs'ın ortasında işe girdi hayatımdaki kişi. Hemen hemen tarihler tuttu sayılabilir. İş yerinde konumunu sağlamlaştıracak dedi, bu olmadı çünkü işten çıktı. 2017'nin Eylül ayında nişan, 2018'in Haziran ayında düğününüz olacak dedi fakat bu dediklerinin hiçbiri olmadı Evlendikten 1,5 yıl sonra oğlunuz olacak, bu çocuktan 2 yıl sonra doğacak kızınız olacağını görüyorum dedi. Bu falcının konuşma tarzı, kibarlığı, cana yakınlığı çok güzel fakat dedikleri maalesef çıkmadı
04.07.2019 tarihinde baktırdığım fallar;
Venüs Ateş: Söylediğine göre uzun boylu, kilolu değil ama yapılı, hem duygusal hem de konuşamayı seven ama biraz da dengesiz birisi, yakışıklı, benden uzun boylu, benden birkaç yaş büyük, hafif esmer, yükselen ya da burcu ikizler ya da balık burcu, maneviyatına düşkün ama çok değil, ailesini ve maneviyatını önemseyen, maddiyatı iyi olan biriyle “Eylül ayında” tanışacakmışım. Geçmişimdeki kişilerden haber gelecekmiş fakat ben umursamayacakmışım, yeni kişiyi düşünmekten. Sorduğum sorulara göre Eylül ayında tanışacağım kişiyle evlilik görmüyormuş, isminin içinde T harfi varmış. İşimle alakalı bir şey görememiş.
Bade Doğan: Evleneceğim kişinin isminde Y harfi olacakmış. Ailesinin ve kendi durumu iyi olan birisiymiş, bu kişiyi şu an tanımıyormuşum. Sorduğum kişi hakkında sana değer veriyor ama ciddiyet istemiyor dedi. Geçmişindeki kişilerden hayır yok dedi. 2 hafta içinde bu kişiden bir adım gelebilir dedi. Yeni birisiyle tanışacakmışım. Tanışacağım kişi benden 2 yaş büyük, geleceği, maddiyatı iyi biri. Uzun boylu, esmer, iri yapılı birisiymiş. Sorduğum sorulara göre istediğim iş olacakmış ve kariyer anlamında güzel adımlar atacakmışım.
05.07.2019 tarihinde baktırdığım fallar;
Dennis: %50 kupon indirimiyle bakılmış bir faldı fakat 5 dakika sürmesi beni üzdü ve sorularımın hepsine cevap vermedi. Eskiden ilişki yaşadığın kişi seni unutmuş, sen de onu unut dedi. Başka birisini sorduğumda bu kişinin hayatında kendisinin de söylediği gibi sorunları, kafasında toparlayamadıkları ve yakınlarının sağlık sorunları var yani bu çocuk doğru söylüyor dedi. Seninle görüşmek istiyor, seninle ciddiyet istiyor ama şimdi değil dedi. Seninle alakalı çok güzel şeyler düşünüyor hatta Eylül ya da Ekim aylarının sonunda ilişkiniz başlayacak dedi. Mükemmel ilişkiniz olacak, sabretmelisin dedi. İşin de olacak ama iş için de sabretmen gerekir dedi. Bekleyip göreceğiz.
Nas Kendinehas: Sen 2 ya da 2,5 yıl içerisinde evleneceksin, isminin içinde R harfi olan birisiyle dedi. Sorduğun kişinin sıkıntıları ve özgüven eksikliği var dedi. İkiniz de bu durumdan memnun değilsiniz ama bir şey de olmuyor dedi. Senden hoşlanıyor dedi. Eylül ya da Ekim gibi bir aradan daha yüksek bir noktaya geleceğinizi görüyorum hatta belki flört de olabilir ama ilerisi olmaz dedi. Senin bu görüşme için ayrıca emek sarf etmen gerekir dedi. Temmuz ayı sana çok uğurlu gelecek, isminin içinde Z harfi olan birisinden işle ilgili olumlu haber alacaksın dedi. Hatta 2 ay içinde istediğin işin olacak, başlayacaksın dedi. Ardından işle alakalı bir yolculuk olacak dedi. Bir de önce kısa, sonra uzun bir tatil yapacaksın dedi. Ama benim böyle planlarım yokEski ilişkindeki kişi senden içini döke döke, senin de hatalarını söyleye söyleye senden özür dileyecek, süresi 4 hafta veya 4 ay dedi. Bu kişinin yandan baktığında burnu belirgin dedi. Burnunun belirginliğini bildi, bakalım özür de dileyecek mi ?
08.07.2019 tarihinde baktırdığım fallar;
Utku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Harçlıklarımla kendisini seçtiğimi ve falların çok kısa olmasından bahsettim. Kendisi de çok özenli bir fal baktı. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğum kişiyle alakalı olarak mesafeli olduğumuzu, sıkıntılarının olduğunu bildi. Bu kişi zor bir karakter dedi, gerçekten de öyle. Kararsızlığı yok ve bir masada görüşmenizin olduğunu görüyorum dedi. İlişkisinin 4/4’lük olmasını istiyor dedi. Geçmişte büyük yıkımlar yaşamış ve dünyası alt üst olmuş dedi, maalesef doğruGelecekte iyi durumlar olacak, hissediyorum dedi. Eski ilişkin sıkıntılı çıkmış, devam etseydin psikolojin alt üst olacaktı ve inan böylesi çok hayırlı olmuş dedi. Eylül’den sonra güzel ve uzun soluklu bir ilişkin başlayacak dedi. 5 hafta içerisinde işinle ilgili bir haber geliyor, her şeyi zamana bırakmalısın dedi. Geçmişi ve şu anı bildiği için beğendim, gelecek için bekleyip göreceğiz. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Çiğdem Atlı: Falların ne kadar kısa olduğundan bahsettim ve kendisi çok özenli bir fal bakarak bana yardımcı oldu. Ne kadar detaylı sorarsanız bizler de o kadar detaylı yanıt veririz dedi. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğunuz kişinin haricinde açık tenli ve kumral 2 adayınız daha var dedi. Bunlardan koyu kumral olan kişiyle geleceğim varmış. Bu kişilerle tanışma zamanım ise 3 hafta sonra ve 1 hafta araylaymış. Sorduğum kişiyle alakalı olarak bir görüşmeniz var hem de 2 hafta içerisinde olacak dedi. Sorunları var, seni çok beğeniyor ve seni evlenebileceği bir kız olarak görüyor dedi. Bu kişinin sorunları uzun sürebilir, senin beklemene bağlı geleceğiniz dedi. Bence de şu ana bakarsak öyle gibi duruyor. 2020’nin Mart ve Nisan aylarında gördüğü diğer 2 adaydan koyu kumral, genç, yakışıklı olan kişiyle önemli bir adım görüyormuş. Ekim ayında 30.000 ₺ - 60.000 ₺ arasında ailemize bir yerden para gelecekmiş. Bir davete katılıp açık tenli, uzun boylu birisiyle tanışacakmışım ama ilk gördüğü kişi geleceğimde olacakmış, bu değil. 20 Ağustos’tan sonra hem aşk hem iş anlamında ferahlayacakmışım. Eylül’den sonra koyu kumral saçları, açık teni olan adayla beni el ele, kol kola, kuvvetli bir aşkla görmüş. Bu kişi ya Akrep ya da Terazi burcuymuş. Eski ilişkin seni unutamamış, bu kişiden bir adım var sana dedi. Eski ilişkim bana en fazla 5 hafta içinde yazacakmış. Yeni bir ay doğmuş hanemize, en fazla 3 hafta içinde her şey düzelecekmiş. Geçmişi ve şu anı bildiğini düşünüyorum. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Sahra Yıldız: Eski ilişkinin hayatında birisi olabilir, bu kişiyle kaderleriniz bir değil dedi. Şu an çalışıyorsan diye devam etti ve ben ne kadar özensiz bir fal baktığını anladım çünkü hem sorularımda hem de kendi bilgilerimde işsiz diye belirtmiştim, keşke biraz inceleseydi. Sormuş olduğum kişiyle alakalı olarak sıkıntılarının olduğunu, geçmişten gelen büyük acılarının olduğunu söyledi. Bence bu kısmı doğru bildi. Bu kişi seninle ilgili fakat geçmişindeki acısından dolayı aşk yaşamaktan korkuyor dedi. Görüşmen olacak fakat birbirinize laf sokacağınız için devamı gelmeyecek dedi. Ben kahve falı atmıştım fakat kendisi ek olarak tarot kartı seçtiğinde muhteşem birisinin hayatıma gireceğini görmüş. Sabrettikçe kazanacaksın ve sende aşırı nazar var dedi. İyi niyetinden dolayı sıkıntı yaşayacaksın, çevrene dikkat et dedi. İade istedim.
10.07.2019 tarihinde baktırdığım fal;
Rosetta Stone: Sorduğum kişi için arkasına dönüp farkedip farkedilmediğine bakıyor ve kendisini sana anlatamadığını düşünüyor dedi. Sen çok duygusalsın ve senin incindiğini düşünüyor dedi. Senin çekiciliğinin farkında dedi. Beni egoist ve rahatına düşkün biri olarak algılıyormuş. Beni iyi bir eş ve iyi bir anne olabilecek birisi olarak görüyormuş. 1 ay içinde bu kişiyle görüşme olacakmış hatta ilişkimiz başlayacakmış. Gelecekte de evlilik gözüküyormuş. Büyük aşkı yaşarken iş hayatımda terfi de olacakmış. 1 ay içinde işim de olacakmış. Eski ilişkinle barışma olabilir dedi. İkilemde kalırsan zorluk çekebilirsin dedi. Eski ilişkindeki tartışmalı durum son bulacak, karar senin dedi. Bekleyip göreceğiz
Niye veriyim ? Kendisi bu şekilde istiyor bu arada sen benle çok uğraşıyorsun hayirdirCafe ismini niye vermiyorsunuz?
Siteden bile istemişler bilgileri utku inanç sosyal medya fal baktiran çoğu insanla arkadaş olmuyoryada real e dokmuyor cunki başından bir olay geçmiş baya zorda kalmış ben bile çok gitmiyorum sadece instagran var telefonu bile yokCafe ismini niye vermiyorsunuz?
Niye uğraşayım sizinle?Niye veriyim ? Kendisi bu şekilde istiyor bu arada sen benle çok uğraşıyorsun hayirdir
çingene bana enerjimiz tutmadı die iade vermişti, asla atmam.. bence saçmalık. görmedin etmedin.Cingene’ye çok eskiden bir flörtüm için fal atıcam ama çok korkuyorum
O çok ilginç bi durum ya evet. Bana bakmıştı, şartlı atmıştı. Vadesi eylüle ama kime atsam bilemedimçingene bana enerjimiz tutmadı die iade vermişti, asla atmam.. bence saçmalık. görmedin etmedin.
ben orda sadece banu yılmaz'a baktırdım para ile, diğerleri promosyondu :) banu bende fena değildi. burda çıktığını yazan birkaç kişi de olmuştu. anla ilgili yazdıkları doğruydu. vadesi en baştan hep uzaktı, iki falda da değişmedi. yani ikincide ileri tarih vermedi.O çok ilginç bi durum ya evet. Bana bakmıştı, şartlı atmıştı. Vadesi eylüle ama kime atsam bilemedim
Tellwede beğendiğiniz biri var mı? Aşk konusu için
ugrasıyorsunuz tabı burası fal falcılar sayfası dıyorsunuz lakın hep benım bıldırımlerın postumun altın a yorum yapıyorsunuz bu bır ıkıncısı sahsın kendısıne bu durumu anlattım soyledım kendısı hayır adres durumu verme dedı ucuncusu ıse sureklı paylasım yapan bır ınsan degılım kı bır kac kısıye soyledım onlarlada burada cok hasır nesır oldugum ıcın kı onlara dogru soylerım bunu engelleyemessınız ayrıca son olarak burada soylememın nedenı ıse utku ınancın sahsına aıt cok kotu yorumlar yapılmıs bır sayfa bazı ınsanlar tarafından ve ben onun o sekıdle bır karaktere sahıp olmadıgını kendı gozlerım ıle gordugum ıcın tabıkı burada sureklı yazıcam bu sayfa ne ıcın var onun ıcın varNiye uğraşayım sizinle?
Burası fal/falcılar ile ilgili paylaşım yeri değil mi?Dışarda görüşüyorum, şöyle iyi böyle mükemmel diye anlatıp duruyorsunuz. Yerini soranlara da çok gizemli gibi cevaplar veriyorsunuz.
Madem kendisi de bunun paylaşılmasını istemiyor, o zaman sürekli dışarda da bakıyor diye söylemenin anlamı ne?
kötü geçecek diyen tellwedeki felaket tellalı falcılardı genelde kkarayna,uyumsuz,banu da yarı olumsuz konuşmuştu vskızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedimDarısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara
ve gene online fal defterini kapattım dediğinde çıkan fal haberikızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedimDarısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara
valla param oldukça ve sıkıntım varsa alırım bi Allexve gene online fal defterini kapattım dediğinde çıkan fal haberi
ben de olumsuz bişi der diye korkumdan atmamıştım. sonra bi daha online yakalayamadım.valla param oldukça ve sıkıntım varsa alırım bi AllexAy şimdi reklam demesinler korkuyorum hahah
olumsuz da konuşuyor ama öyle yüreğe indirecek cinsten değil.. Ben önceden Nakta ya baktırırdım dinlemeden korku salardı içimi.. Şuan ilgilenmiyorum kendisiyle beni çok yanlış yönlendirdi nerdeyse rezil oluyordum :d neysee yani üslup çok önemli benceben de olumsuz bişi der diye korkumdan atmamıştım. sonra bi daha online yakalayamadım.
Çok sevindimmkızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedimDarısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara
bence falcının yönlendirme işi şöyle olmalı. uzun zamandır seni tanır, hayatına az çok hakim olur. o noktada yönlendirir anlarım. neticede günde zibilyon insanlar konuşuyorlar, elbette hayat tecrübeleri var. ama hiç bilmeden ilk faldan yönlendirmek bana samimi gelmiyor .olumsuz da konuşuyor ama öyle yüreğe indirecek cinsten değil.. Ben önceden Nakta ya baktırırdım dinlemeden korku salardı içimi.. Şuan ilgilenmiyorum kendisiyle beni çok yanlış yönlendirdi nerdeyse rezil oluyordum :d neysee yani üslup çok önemli bence
yönlendirmekten kastım şu mesela bana dediki adam ilişki istiyor hayatında artık bi kadın görmek onunla hayatı paylaşmak istyior dedi ben de adama bunlara inanarak davrandım sonra meğersem adamın derdi sadece cinsellikmiş ilişki kesinlikle istemiyorum falan dedi şok oldum hatta tartıştım naktayla falan.. Neyse böyle kötü anım varbence falcının yönlendirme işi şöyle olmalı. uzun zamandır seni tanır, hayatına az çok hakim olur. o noktada yönlendirir anlarım. neticede günde zibilyon insanlar konuşuyorlar, elbette hayat tecrübeleri var. ama hiç bilmeden ilk faldan yönlendirmek bana samimi gelmiyor .
yönlendirmekten kastım şu mesela bana dediki adam ilişki istiyor hayatında artık bi kadın görmek onunla hayatı paylaşmak istyior dedi ben de adama bunlara inanarak davrandım sonra meğersem adamın derdi sadece cinsellikmiş ilişki kesinlikle istemiyorum falan dedi şok oldum hatta tartıştım naktayla falan.. Neyse böyle kötü anım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?