Fal Sepeti Deneyimleri

Fala inanmayan ama falsız da kalmayanlardanım. Parayla falan baktırmam açıkçası ama geçen gün Doğum günüm vesilesi ile Binnaz Abladan bedava kredi geldi ben de değerlendirdim. Umut Işık diye bir yorumcu. Soru sorun vs diyordu hiç bir şey sormadım, genel bi yorum rica ediyorum demiştim. Artık nasıl bakıyorsa içinde bulunduğum durumla , beklentilerimi tutturmuş. Şaşırdım açıkçası. Ben anlatınca arkadaşım da ona fal baktırdı. Onun için de isabetli yorumlar yapmış. Abisi için kredi çekmişti ve geri ödeme alamamıştı, bu yüzden maddi olarak baya sıkılmıştı. Direkt yazmış bunu. Şaşırdık tabi ama dediğim gibi gaybı Allahtan başkası bilemez. Bizimki maksat muhabbet olsun. Para ödeyecek olsam da baktırmazdım

Niye veriyim ? Kendisi bu şekilde istiyor bu arada sen benle çok uğraşıyorsun hayirdir
Niye uğraşayım sizinle?
Burası fal/falcılar ile ilgili paylaşım yeri değil mi?Dışarda görüşüyorum, şöyle iyi böyle mükemmel diye anlatıp duruyorsunuz. Yerini soranlara da çok gizemli gibi cevaplar veriyorsunuz.
Madem kendisi de bunun paylaşılmasını istemiyor, o zaman sürekli dışarda da bakıyor diye söylemenin anlamı ne?

O çok ilginç bi durum ya evet. Bana bakmıştı, şartlı atmıştı. Vadesi eylüle ama kime atsam bilemedim
Tellwede beğendiğiniz biri var mı? Aşk konusu için
ben orda sadece banu yılmaz'a baktırdım para ile, diğerleri promosyondu :) banu bende fena değildi. burda çıktığını yazan birkaç kişi de olmuştu. anla ilgili yazdıkları doğruydu. vadesi en baştan hep uzaktı, iki falda da değişmedi. yani ikincide ileri tarih vermedi.

peralina ya atmıştım, burda olumlu yazıları okuyup. 3 ügn sonra yazmış, iade ediyorum bakamadım diye, su atmıştım. şu gün gelin bakayım demiş ama baktırmadım. yani bu senin işin. bakamayacaksan aynı gün yaz bana.

ugrasıyorsunuz tabı burası fal falcılar sayfası dıyorsunuz lakın hep benım bıldırımlerın postumun altın a yorum yapıyorsunuz bu bır ıkıncısı sahsın kendısıne bu durumu anlattım soyledım kendısı hayır adres durumu verme dedı ucuncusu ıse sureklı paylasım yapan bır ınsan degılım kı bır kac kısıye soyledım onlarlada burada cok hasır nesır oldugum ıcın kı onlara dogru soylerım bunu engelleyemessınız ayrıca son olarak burada soylememın nedenı ıse utku ınancın sahsına aıt cok kotu yorumlar yapılmıs bır sayfa bazı ınsanlar tarafından ve ben onun o sekıdle bır karaktere sahıp olmadıgını kendı gozlerım ıle gordugum ıcın tabıkı burada sureklı yazıcam bu sayfa ne ıcın var onun ıcın var Arianna caNIMDA cok ıyı bılır bunu ortada olusulan bır gızem yok olucak sey var olmucak sey var burada ınsanların cogu bunu bılmıyor soylemıyosam belırtmıyorsam bunuda dusunmenız gerek nıye fesatlık edılıp ' gızem ' kavramını koyuyorsun bende bunu anlamıs degılım bırde su var bu durumunuz begenılmıs buda bı sacmalık tabıkı

kızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedim Darısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara

kötü geçecek diyen tellwedeki felaket tellalı falcılardı genelde kkarayna,uyumsuz,banu da yarı olumsuz konuşmuştu vs

ve gene online fal defterini kapattım dediğinde çıkan fal haberi

ben de olumsuz bişi der diye korkumdan atmamıştım. sonra bi daha online yakalayamadım.
olumsuz da konuşuyor ama öyle yüreğe indirecek cinsten değil.. Ben önceden Nakta ya baktırırdım dinlemeden korku salardı içimi.. Şuan ilgilenmiyorum kendisiyle beni çok yanlış yönlendirdi nerdeyse rezil oluyordum :d neysee yani üslup çok önemli bence

Çok sevindimm darısı hepimizin başına

bence falcının yönlendirme işi şöyle olmalı. uzun zamandır seni tanır, hayatına az çok hakim olur. o noktada yönlendirir anlarım. neticede günde zibilyon insanlar konuşuyorlar, elbette hayat tecrübeleri var. ama hiç bilmeden ilk faldan yönlendirmek bana samimi gelmiyor .

yönlendirmekten kastım şu mesela bana dediki adam ilişki istiyor hayatında artık bi kadın görmek onunla hayatı paylaşmak istyior dedi ben de adama bunlara inanarak davrandım sonra meğersem adamın derdi sadece cinsellikmiş ilişki kesinlikle istemiyorum falan dedi şok oldum hatta tartıştım naktayla falan.. Neyse böyle kötü anım var

galiba en güzeli içinden geldiği gibi davranmak :) aklına yatan fikirleri almak, gerisi nasıl istiyorsan onu yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…