• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bir ara burada uyelik aldi kendini övdü,farkedildi hatta gelip özur diledi sonra kizlar iade istediler siteden...yanlis hatirlamiyorsam boyleydi...
Öyle birşey varsa ayıp etmiş ama reklamını yapan çok falcı var , Facebook , Instagram hep görüyorum burada böyle yapması yalnış olmuş hoş olmamış yani. Yorumları için birşey biliyor musun? Çıkar mı?

Öyle birşey varsa ayıp etmiş ama reklamını yapan çok falcı var , Facebook , Instagram hep görüyorum burada böyle yapması yalnış olmuş hoş olmamış yani. Yorumları için birşey biliyor musun? Çıkar mı?
Bana da olumlu yorum yapmisti.
Hal boyle olunca ben de iade istedim site kabul etti
Ama sonra dusundum de kadin fali yorumladi neticede dogru veya yanlis.
Burada kendini kimler ovmuyor kimbilir.
Ama iade istediysem ben detay yoktur falinda ...bence atma simdi.en azindan vadeni bekle madem...

Bana da olumlu yorum yapmisti.
Hal boyle olunca ben de iade istedim site kabul etti
Ama sonra dusundum de kadin fali yorumladi neticede dogru veya yanlis.
Burada kendini kimler ovmuyor kimbilir.
Ama iade istediysem ben detay yoktur falinda ...bence atma simdi.en azindan vadeni bekle madem...
Çıkmadı mı falı vadesi var mı daha?

Ahmet cansoya su fali atmistim; tekrar su falina baktigimizda kursun dokeriz vs demisti, neyse; agustos icin olcak dedigi sey olmadi iş ile ilgiliydi bu arada, eylulede iliski ile ilgili vade vermisti onunda olcagini hic sanmiyorum..

Bahsettigim olay 2,3 ay once olmustur.
Konu ile ilgili olumlu yorum yapmisti.
Durum olumsuz...

Bu basligin 50.sayfasindan itibaren bahsettigim durum yasanmis.
Şimdi bitirdim okumayı , evet övmüş bayağı kendini. Gönderen arkadaşlardan okumuşlardır yorumlarını sonuçta acaba çıktığı oldu mu? Ben beklemeye karar verdim bakalım Eylül ayının ikinci haftasında demişti.

Siz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedense🤦🏻‍♀️

Siz Ahenk Özüm çıkacakmışsınız gibime geliyor nedense🤦🏻‍♀️
Burda öğrendiğimiz bir şey var ki kimse kimseyi boş yere övmez. Falı çıktı deyince bir kuşku kaplıyor. Tabi bazıları bazı falcılara takmış durumda takım tutar gibi falcı tutuluyor toz kondurulmuyor. Bunlar tecrübeyle sabit şeyler kimse alınmasın lütfen. Forum da falcı da var falcılarla tanışıklığı olan da. Bir de birine fal atıp sıranızı söylemeyin yeniler 😊

Eklentiler

• Screenshot_20190830-094048.png
    Screenshot_20190830-094048.png
    170,2 KB · Görüntüleme: 40
  • PhotoCollage_1567147576043.jpg
    PhotoCollage_1567147576043.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 42
  • PhotoCollage_1567147600543.jpg
    PhotoCollage_1567147600543.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 46
Okuduklarımda ekran görüntüsü atanlar olmuş bende kendimi öyle ispatlayayım bari. Ektekiler baktırdıklarımın bir kısmı , devamıda eski hesabımda vardı. Baktırmaktan bir ara vazgeçtiğim için kapattırmıştım.
Melek karaya baktırdım yazmışsınız, onun falını göremedim?
Memnun kalmamışsınız sanırım ondan?

Melek karaya baktırdım yazmışsınız, onun falını göremedim?
Memnun kalmamışsınız sanırım ondan?
Eski hesabımda kalanlarda oldu , o hesaba ulaşamıyorum. Bu hesabı bu ayın başında açmıştım. Melek Kara'ya baktırdım ama havuzdan almıştı falımı çok tatmin edici değildi. Havuzdan alınanlardan pek birşey çıkmıyor zaten.

Özen akım da uzun zamandır girmiyor ne zaman online olmuş
Son iki resimdekiler eski hesabımdan kaydettiklerimdi , telefonumda vardı. Başka site için almıştım. Özen Akın'ın şuanda profili bile yok silmişler sanırım. Ona ben ilk girdiği zaman baktırmıştım. Şimdi Ayışığın'ı deneyeceğim baktıran var mı? Kahve içtim soğumasını Bekliyorum.

Eski hesaba ulaştım bir kısmı daha bunlar arkadaşlar. İnanmıyorsanızda yapacak birşeyim yok. O kişi ile ilgili bütün yorumları okudum bu yüzden attım fal resimlerini.

Eklentiler

• PhotoCollage_1567154012933.jpg
    PhotoCollage_1567154012933.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 57
  • PhotoCollage_1567153838839.jpg
    PhotoCollage_1567153838839.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 57
Ayrıca ben beğendim diye kimseye gönderin demedim demem de , yukarıda da belirttiğim gibi fal enerji işi , burada bir çok falcı ismi geçiyor mesela ben Melek Kara'yı beğenmedim diyorum , bir arkadaşımız bende dedikleri çıktı diyor , veya başka bir falcı için ben beğendim diyorum , bana hiçbir dediği çıkmadı diyor başka bir arkadaşımız. Bu yüzden vebal asla almak istemem. Efsun Zengin'de denenebilir mesela , onun içinde kararsız kaldım atayım mı atmayayım mı diye. Melih var , Talia var mesela online yakalarsam atacağım. Yani sadece bu kişi ile ilgili önermiyorum. Size de hak veriyorum yaşanılan olaylardan dolayı , böyle bir ikilemde bıraktıysam kusura bakmayın lütfen..

Back