- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.101
Yaklaşık bu siteden 50'den fazla yorum almışımdır , bunlar sadece bir kısmı oda telefonumda varmış , asıl baktırdıklarım eskide kaldı.
Bu arada Özgür Can hep havuz falları
Hele de şu art arda mesajlarınız tam da suçlu psikolojisinde olduğunuzu gösteriyor. Bana hiç samimi gelmiyor mesajlarınız, ki bu kendinizi kanitlar nitelikte attiginiz fal fotograflari bi arkadasinizin da olabilir veya sitedeki diger yorumcularin tarzini merak ettiginiz icin siz sahsende baktirmis olabilirsiniz. Sonucta orda baktiginiz fal basina ucret aliyorsunuz bildigim kadariyla.Ayrıca ben beğendim diye kimseye gönderin demedim demem de , yukarıda da belirttiğim gibi fal enerji işi , burada bir çok falcı ismi geçiyor mesela ben Melek Kara'yı beğenmedim diyorum , bir arkadaşımız bende dedikleri çıktı diyor , veya başka bir falcı için ben beğendim diyorum , bana hiçbir dediği çıkmadı diyor başka bir arkadaşımız. Bu yüzden vebal asla almak istemem. Efsun Zengin'de denenebilir mesela , onun içinde kararsız kaldım atayım mı atmayayım mı diye. Melih var , Talia var mesela online yakalarsam atacağım. Yani sadece bu kişi ile ilgili önermiyorum. Size de hak veriyorum yaşanılan olaylardan dolayı , böyle bir ikilemde bıraktıysam kusura bakmayın lütfen..
Neyse, hesabinizi goz ardi et yapiyorum. Yakinda belli olur her sey