Fal Sepeti Deneyimleri

Astrocenter da indirim kuponu falan olunca uygun oluyor sanırım canım bide 1 Euro ilk fal diyorlar
O sadece ilk baktıracağın falda 1 euro. Sonraki fallarda 10 euro bedava veriyolar o da 5 dkda bitiyor sonrasıda dk basına 1,5 euro yazıyo. Ben oraya bayağı para harcamış olarak verdiği tarihler boşa çıktı. Marttan falan bahsediyolardı temmuz geldi nerdeyse. O arap olan kişiden memnun kaldın mı bi de ücreti ne kadardı canım?

Merhaba teşekkürler öncelikle yorum için 🤗🙏🏻🙏🏻
Alex ve zeus çıktı mı size daha önce
Merhaba,ikisi de ayrı özelliklerde cok özel yorumcu.Alex dedigim gibi karakterleri dedektif gibi anlatiyor.Sanki görmüş ,taniyormuş gibi ve hepsi de dogru cikti bende.Durumu biliyor gibi anlatiyor ve bu gidişe göre de size rasyonel yardimlarda bulunuyor.Zeus ise tamamen hisleriyle bakiyor ,hic sormadigim anlatmadigim farkli konularda kendi hisleriyle konusuyor.Örnegin gecen yıl bana 6 ay öncesinden 2018 haziranda taşinma var dedi ki onu hic sormamistim ve aklimda bile yoktu taşinmak dedigi gibi oldu ve bu tip cok enteresan nokta atislari oluyor.

Fal sepetinde Ahenk Özüm isimli yorumcuyu deneyen var mı acaba? Yorumları bayağı güzel ama kararsızım param boşa gitsin istemiyorum.

bilemedim iyi mi, denediyseniz nasıldı paylaşırsanız güzel olur
Denedim bugün , geçmiş konusunda tespitlerine bayıldım , şimdiki zaman içinde söyledikleri nokta atışlarıyla doluydu. Gelecek için ise öngörüleri sıradışı diyebilirim
Kısacası daha önce denemediğim için pişman oldum. Yazılı yorum yapıyor ama anlatım tarzı, üslubu çok çok iyi.

Kızlar instagramda Tarotfalcımm0 diye birisine baktırdım bugün . 40 tlye bayağı uzun chat şeklinde her istediğimi de sordum. Detay vermediğim şeyleri de bildi karsı tarafın ailesiyle ilgili falan. Sadece zaman veremiyo, öyle zaman verenlere falan da inanma geleceği Rabbim bilir dedi. Daha önce deneyen oldu mu aranızda??

Kızlar instagramda Tarotfalcımm0 diye birisine baktırdım bugün . 40 tlye bayağı uzun chat şeklinde her istediğimi de sordum. Detay vermediğim şeyleri de bildi karsı tarafın ailesiyle ilgili falan. Sadece zaman veremiyo, öyle zaman verenlere falan da inanma geleceği Rabbim bilir dedi. Daha önce deneyen oldu mu aranızda??
Instagramdan bir çok kişiye baktırdım ama şu zamana kadar hiçbiri çıkmadı. Dediğim gibi Ahenk Özüm'ün dünden bugüne bir dediği çıktı bile şaşkınlık içindeyim. İnanıyorum ki diğer dedikleri de çıkar , mutlaka yorum alın kendisinden.

Instagramdan bir çok kişiye baktırdım ama şu zamana kadar hiçbiri çıkmadı. Dediğim gibi Ahenk Özüm'ün dünden bugüne bir dediği çıktı bile şaşkınlık içindeyim. İnanıyorum ki diğer dedikleri de çıkar , mutlaka yorum alın kendisinden.
Ahenk özüm bakımınızda tarih falan verdi mi acaba ?

Ya ben falını pek anlamadım ahenk özümün. Hem zor demiş hem birleşme var demiş. Karamsar başlayıp iyi bitirmiş falan. Gönlümü mü almaya çalışmış anlamadım :)

Ya ben falını pek anlamadım ahenk özümün. Hem zor demiş hem birleşme var demiş. Karamsar başlayıp iyi bitirmiş falan. Gönlümü mü almaya çalışmış anlamadım :)
zoru hemen yaparız; imkansız, biraz zaman alır manasına getirmiş sanırım :KK66: ama sonuçları birleşeceksiniz demiş

X