- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.661
Ama baktırma sebebim ex içindi. O kadar falı geri dönecek mi, iletişim olacak mı diye atmıştım. Ve anlık olarak çoğu patladı..Yani ozaman onca kişi içinden çıkan o olmuş paran boşa gitmemiş))))
Tmm ex ti ama çıkan vadeleriyle tutan bişey varAma baktırma sebebim ex içindi. O kadar falı geri dönecek mi, iletişim olacak mı diye atmıştım. Ve anlık olarak çoğu patladı..
Patlayan fallara ve iletisime gecmemesine uzuldum ama exi unutup fal batagindan kendini cektigine sevindim babes...Patlayan/Patlamayan Fallar
Bu güncellemeyi sadece gelecek vadesi ile ilgili yazıyorum. geçmiş ve an ile ilgili olan yorumumu 2 ay önce çok detaylı olarak yazmıştım zaten.
Patlayanlar
Mısırlı Talia, Demir, Ahenk Özüm, Dennis(!), Zeliş Can, Zülal Şen, Samantha Grey, Medyum Gizem, Yağmur(!), Emre Dinç, Buğra, Sevgi Derman, Duygu Aura, Ahmet Cansoy, elifsucan, mormelek, kalbimdekiayna, kahinfevzi, yesilcingene, merila, sadecegercekler, falcananay, firuzzee
Daha Vadesi Olanlar Ama Muhtemelen Patlayacak Olanlar
banuyılmaz (aralık'a vade vermiş)
ellynore (copy-paste idi ama olsun, vadesi kasım'a)
Katiee Vise (2 ay sonra vadesi doluyor)
Utku İnanç (ilk falında temmuz ayı demişti ex konusu hariç diğer tüm dedikleri çıktığı için şans verdim ve sene bitmeden demiş)
Zülal Şen (sorduğum diğer kişi için çok emin ve olumluydu ama ertesi gün patladı. ex için eylüle kadar vade vermiş)
Melisa Donukuk (sene bitmeden demiş)
Yağmur (ilk falında çok emin konuşup hazirana vade vermişti ve bi güzel patlamıştı. zaten hiç nokta atışı yoktu. haziran sonunda attığımda sene bitmeden demiş o da. ama bi daha atmam)
Dennis (vadesi mayıs ayı içindi. ama dennis vadelerde zayıf olduğu için patlamadı olarak baz alıyorum şu an. sene sonunda belli olur o da)
Alex (vade vermiyorum demişti ama 1 ay içinde olmaz dedi. sene bitmeden olacak ama demiş. Son fali nokta atisi doluydu o yuzden denerim arada)
Nesibe Tekbaşer (1 hafta sonra sorduğum soruyu cevaplayıp eylül demiş vade için)
Melih Gün (ekim ayını vade vermiş)
Bu arada, eximi tamamen unuttum. bi ara duygusal boşluktayken aşırı derecede sarmışım bu fallara maalesef. şu an kahve içtiğimde ara sıra atasım geliyor ama 20 tl bile vermek istemiyorum artık. Şu dakikadan sonra ne o gelir, ne de o gelse ben ona dönerim.
Attığım herkes olumlu konuşunca ben de kaptırmış da kaptırmışım. Neyse Allah kurtardı sonunda beni bu bataktan.
Darısı diğer yoldaşlarımın başına inşallah
Ben de hic begenmedim onu. Ayrica kahve fali hic bilmiyor hemen kartlarina sariliyor, telvelerin adi bile gecmiyor. Ben de cok sinirlenmistim kartlari online da olsa cekmedigim icin ve online kart fallarina soguk baktigim icin... Bana da pespembe konustugu bir iki konu da tamamen olumsuz sonuclandi.Utku’nun ilk falı vadeleriyle beraber çıkmıştı ama ex tutmamıştı. İkinci falda sene bitmeden demişti o yüzden bilmiyorum ama genel olarak seviyorum onu
Zülal’in yeni çocukla ilgili dediği ertesi gün patladı ki baya evlendiriyodu bizi neredeyse. Ex için hayatında biri yok demiş, gerçi stalklamıyorum, engelledim onu ama kesin vardır o boş durmaz. Çok pembeci geldi o beğenmedim
Zaten çoğu kartlara yönlendiriyor, kahve işini çoğu kotaramıyor sanırım ki kahve bakmak bence daha zor iş niye hep daha ucuz olur anlamıyorumBen de hic begenmedim onu. Ayrica kahve fali hic bilmiyor hemen kartlarina sariliyor, telvelerin adi bile gecmiyor. Ben de cok sinirlenmistim kartlari online da olsa cekmedigim icin ve online kart fallarina soguk baktigim icin... Bana da pespembe konustugu bir iki konu da tamamen olumsuz sonuclandi.
Patlayan/Patlamayan Fallar
Bu güncellemeyi sadece gelecek vadesi ile ilgili yazıyorum. geçmiş ve an ile ilgili olan yorumumu 2 ay önce çok detaylı olarak yazmıştım zaten.
Patlayanlar
Mısırlı Talia, Demir, Ahenk Özüm, Dennis(!), Zeliş Can, Zülal Şen, Samantha Grey, Medyum Gizem, Yağmur(!), Emre Dinç, Buğra, Sevgi Derman, Duygu Aura, Ahmet Cansoy, elifsucan, mormelek, kalbimdekiayna, kahinfevzi, yesilcingene, merila, sadecegercekler, falcananay, firuzzee
Daha Vadesi Olanlar Ama Muhtemelen Patlayacak Olanlar
banuyılmaz (aralık'a vade vermiş)
ellynore (copy-paste idi ama olsun, vadesi kasım'a)
Katiee Vise (2 ay sonra vadesi doluyor)
Utku İnanç (ilk falında temmuz ayı demişti ex konusu hariç diğer tüm dedikleri çıktığı için şans verdim ve sene bitmeden demiş)
Zülal Şen (sorduğum diğer kişi için çok emin ve olumluydu ama ertesi gün patladı. ex için eylüle kadar vade vermiş)
Melisa Donukuk (sene bitmeden demiş)
Yağmur (ilk falında çok emin konuşup hazirana vade vermişti ve bi güzel patlamıştı. zaten hiç nokta atışı yoktu. haziran sonunda attığımda sene bitmeden demiş o da. ama bi daha atmam)
Dennis (vadesi mayıs ayı içindi. ama dennis vadelerde zayıf olduğu için patlamadı olarak baz alıyorum şu an. sene sonunda belli olur o da)
Alex (vade vermiyorum demişti ama 1 ay içinde olmaz dedi. sene bitmeden olacak ama demiş. Son fali nokta atisi doluydu o yuzden denerim arada)
Nesibe Tekbaşer (1 hafta sonra sorduğum soruyu cevaplayıp eylül demiş vade için)
Melih Gün (ekim ayını vade vermiş)
Bu arada, eximi tamamen unuttum. bi ara duygusal boşluktayken aşırı derecede sarmışım bu fallara maalesef. şu an kahve içtiğimde ara sıra atasım geliyor ama 20 tl bile vermek istemiyorum artık. Şu dakikadan sonra ne o gelir, ne de o gelse ben ona dönerim.
Attığım herkes olumlu konuşunca ben de kaptırmış da kaptırmışım. Neyse Allah kurtardı sonunda beni bu bataktan.
Darısı diğer yoldaşlarımın başına inşallah
Yesilcingene sende nasıldı canım? Patladı mı tamamen
ay iyi bari falımı iade etmiş benim de sevindimzaten nokta atışı da hiç yoktu bende. Patlamasına şaşırmadım o yüzden. Sana olumlu muydu falı?
Bende attım dün. Vade verdi bana da ay olarak. Ay umarım olur ya. Valla dediği şeyin olmasına okadar cok ihtiyacım var kibana vade vermedi. ama olacakları söyledi.
Ben denedim canım. Okadar net vadeler verdi ki. Valla baya şaşırdım ama daha dolmadı vadeleri. Olursa eger yaZarım ama şöyle ki olma ihtimali olabilirVenüs ateşi deneyen var mı??
aslı çınardan bahsediyorsak bana verdiği vade geçmiş zaten nokta atışı da yoktu çıkmamış malesef..Bende attım dün. Vade verdi bana da ay olarak. Ay umarım olur ya. Valla dediği şeyin olmasına okadar cok ihtiyacım var ki
Aslı Çınar’a ben de attım bugün kahve falı. O kadar pembeciydi ki ve benle alakası yoktu falın.Bende attım dün. Vade verdi bana da ay olarak. Ay umarım olur ya. Valla dediği şeyin olmasına okadar cok ihtiyacım var ki
zaten nokta atışı da hiç yoktu bende. Patlamasına şaşırmadım o yüzden. Sana olumlu muydu falı?
Canım yorumlayınca bilgi verirmisinzeusa katina attım
elbette 50 liralık falın yorumunu yapacağım sizlereCanım yorumlayınca bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?