- 27 Mart 2019
- 68
- 58
- 3
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.681
Sen diyince hemen baktım 50 tl görünce dezim inşallah cok güzeldirelbette 50 liralık falın yorumunu yapacağım sizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen diyince hemen baktım 50 tl görünce dezim inşallah cok güzeldirelbette 50 liralık falın yorumunu yapacağım sizlere
Canım bende didar da 3 defa falan mail attım anca öyle iade yaptılar. Biraz zorluyorlar bu araFalsepeti’ni övdük övdük orası da bozdu. Aynı falı attığına dair mail attım ama hiçbir geri dönüş olmadı. Bir daha oraya da fal atmam asla.
Aslı Çınar’da eylül sonuna iletişim ve görüşme demiş sakın denemeyin
zeus 10 dklık yollamış. aa evet süper koşun baktırın demem. vadesiz geri dönüşü var ama kaderiniz bir değil dedi. bilemedim. herkes bişey diyor. 4-5 ay sonra biri ile tanışacakmışım. bla bla.. diğerlerinden farklı bişey yok. ben hala taliacyım. onun analizleri daha güzel
Kızlar bendr aslında vadeleri bekleyim diye yazmamıştım ama kim nedir ne demişti paylaşayım istedim. Vadesi cıkan olursa mutlaka yazcam
Ayışıgın: 1 vadesi patlamış. 2. Si için 10 gun var bitmesine ama pek olacak gibi durmuyor. Ayrıca hayatıma biri girecek demiş temmuzda olmadı bahsettiği gibi biri. Sadece eski erkek ark ile ilgili söylediği 1 olayı tuttutmuş ama geçmişten bir olay.
Alex: ben yorumunu cok begenmiştim. Yani çok tutarlı konuşmuş. Bende vade vermedi. Yani vade bambaşka bir meziyet güven kırmak istemem dedi. Bahsettiği olaylar henüz olmadı bekliyorum
Nas kendinehas: bende vadelerinin hepsi patlamış. Kişi analizindr feba değil ama iş ile ilgili söylediği hiçbirşey tutmadı
Zülal şen: beni güzel tarif etmiş. Onun dışında iş ile ilgili söylediklerinde vadesi dolmadı. Eski erkek arkadaşım ile ilgili birşeyler söylemiş ama hala vadesi car
Mısırlı talia: baya beklemiştim :) ilişkim ile ilgili nokta atışları oldu. Ama hem iş hem aşk için verdiği vadeler hala dolmadı bekliyorum
Sahra aykız: promosyon falımı almıştı. Talia ile aynı vadeyi verdi bana iş ile ilgili. Promosyon olmadına ragmen frna deüildi. Vadeleri dolmamışdaha
Anettr clair: bu su destekli zamanında baktırmıştım. Beni gercekten güzel analiz etmiş hakkını yiyemem. Vadeleri dolmadı ama iş ile ilgili diğer tüm valfılardan bambaşka birşey soyledi vade olarak. Bakalım hangisi cıkar.
Venüs ateş: cok net konusşmuş direk tarih vermiş. Henüz vadesi dolmadı. Bekliyorum
Didar evren: paranızı çöpe atın daha iyi. Şaka fibi bir faldı. Daha önce yazmıştım burdan. Yorum yapmıcam bu kız ile ilgili
Aslı çınar: fena değildi. Cok yeni baktırdım daha vadesine eğey var. Görcez bakalım.
Buse yill mi idi,bana da o düşmüştü bir keresinde,çok ortalarda sıradan yorumlar diye hatırlıyorumbedava falım vardı buse diye bir kıza düştü.. baktıran oldu mu ona
Kumral biri ile tanışacakmışım.2019 da hala sadece kumral olduğunu görüyorlarBuse yill mi idi,bana da o düşmüştü bir keresinde,çok ortalarda sıradan yorumlar diye hatırlıyorum
:)))Kumral biri ile tanışacakmışım.2019 da hala sadece kumral olduğunu görüyorlar
şmdi genel durum için bi kez daha baktırmak istiyorum alışkanlık oldu. melih günü çok övmüşlerdi ama bilmiyorm nasıl hiç baktırmadm
Kızlar bendr aslında vadeleri bekleyim diye yazmamıştım ama kim nedir ne demişti paylaşayım istedim. Vadesi cıkan olursa mutlaka yazcam
Ayışıgın: 1 vadesi patlamış. 2. Si için 10 gun var bitmesine ama pek olacak gibi durmuyor. Ayrıca hayatıma biri girecek demiş temmuzda olmadı bahsettiği gibi biri. Sadece eski erkek ark ile ilgili söylediği 1 olayı tuttutmuş ama geçmişten bir olay.
Alex: ben yorumunu cok begenmiştim. Yani çok tutarlı konuşmuş. Bende vade vermedi. Yani vade bambaşka bir meziyet güven kırmak istemem dedi. Bahsettiği olaylar henüz olmadı bekliyorum
Nas kendinehas: bende vadelerinin hepsi patlamış. Kişi analizindr feba değil ama iş ile ilgili söylediği hiçbirşey tutmadı
Zülal şen: beni güzel tarif etmiş. Onun dışında iş ile ilgili söylediklerinde vadesi dolmadı. Eski erkek arkadaşım ile ilgili birşeyler söylemiş ama hala vadesi car
Mısırlı talia: baya beklemiştim :) ilişkim ile ilgili nokta atışları oldu. Ama hem iş hem aşk için verdiği vadeler hala dolmadı bekliyorum
Sahra aykız: promosyon falımı almıştı. Talia ile aynı vadeyi verdi bana iş ile ilgili. Promosyon olmadına ragmen frna deüildi. Vadeleri dolmamışdaha
Anettr clair: bu su destekli zamanında baktırmıştım. Beni gercekten güzel analiz etmiş hakkını yiyemem. Vadeleri dolmadı ama iş ile ilgili diğer tüm valfılardan bambaşka birşey soyledi vade olarak. Bakalım hangisi cıkar.
Venüs ateş: cok net konusşmuş direk tarih vermiş. Henüz vadesi dolmadı. Bekliyorum
Didar evren: paranızı çöpe atın daha iyi. Şaka fibi bir faldı. Daha önce yazmıştım burdan. Yorum yapmıcam bu kız ile ilgili
Aslı çınar: fena değildi. Cok yeni baktırdım daha vadesine eğey var. Görcez bakalım.
Ben cigdemi bayramdan beri bekliyorum hic acmadiçiğdem atlı ne zamanları giriyor siteye?
Görüşünün üzerinden zaman geçmiş ama bilmem baktırmış mısındır
O adamın ilgisi güzeldi ama ses kaydı çok bozuktu. Ben zar zor anlamıştım, tuhaf bir sesi vardı. Anda eh işte... fena sayılmazdı. Ama yine de o ücreti hak eden bir fal değildi. Temmuz ayına vade vermişti. Maalesef fos çıktı.
Efsun Zenginden biraz ümitliydim ama onun da çıkacağını sanmıyorum. Ağustos ayının sonlarına vade vermişti ama çok az kaldı... Patlarsa onu da yazıcam.
Hislerin doğru söylemiş iyi yapmışsınyok baktırmadm ya içimden geçmedi:)
Valla baya baya patladı csnım. Bebde de cok olumsuz konuşmuştuCanım ayısıgı sende tamamen patladı mı yani? Banada baya olumsuz konuşmuştu da :))