Patlayan/Patlamayan Fallar
Bu güncellemeyi sadece gelecek vadesi ile ilgili yazıyorum. geçmiş ve an ile ilgili olan yorumumu 2 ay önce çok detaylı olarak yazmıştım zaten.
Patlayanlar
Mısırlı Talia, Demir, Ahenk Özüm, Dennis(!), Zeliş Can, Zülal Şen, Samantha Grey, Medyum Gizem, Yağmur(!), Emre Dinç, Buğra, Sevgi Derman, Duygu Aura, Ahmet Cansoy, elifsucan, mormelek, kalbimdekiayna, kahinfevzi, yesilcingene, merila, sadecegercekler, falcananay, firuzzee
Daha Vadesi Olanlar Ama Muhtemelen Patlayacak Olanlar
banuyılmaz (aralık'a vade vermiş)
ellynore (copy-paste idi ama olsun, vadesi kasım'a)
Katiee Vise (2 ay sonra vadesi doluyor)
Utku İnanç (ilk falında temmuz ayı demişti ex konusu hariç diğer tüm dedikleri çıktığı için şans verdim ve sene bitmeden demiş)
Zülal Şen (sorduğum diğer kişi için çok emin ve olumluydu ama ertesi gün patladı. ex için eylüle kadar vade vermiş)
Melisa Donukuk (sene bitmeden demiş)
Yağmur (ilk falında çok emin konuşup hazirana vade vermişti ve bi güzel patlamıştı. zaten hiç nokta atışı yoktu. haziran sonunda attığımda sene bitmeden demiş o da. ama bi daha atmam)
Dennis (vadesi mayıs ayı içindi. ama dennis vadelerde zayıf olduğu için patlamadı olarak baz alıyorum şu an. sene sonunda belli olur o da)
Alex (vade vermiyorum demişti ama 1 ay içinde olmaz dedi. sene bitmeden olacak ama demiş. Son fali nokta atisi doluydu o yuzden denerim arada)
Nesibe Tekbaşer (1 hafta sonra sorduğum soruyu cevaplayıp eylül demiş vade için)
Melih Gün (ekim ayını vade vermiş)
Bu arada, eximi tamamen unuttum. bi ara duygusal boşluktayken aşırı derecede sarmışım bu fallara maalesef. şu an kahve içtiğimde ara sıra atasım geliyor ama 20 tl bile vermek istemiyorum artık. Şu dakikadan sonra ne o gelir, ne de o gelse ben ona dönerim.
Attığım herkes olumlu konuşunca ben de kaptırmış da kaptırmışım. Neyse Allah kurtardı sonunda beni bu bataktan.
Darısı diğer yoldaşlarımın başına inşallah