• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Patlayan/Patlamayan Fallar

Bu güncellemeyi sadece gelecek vadesi ile ilgili yazıyorum. geçmiş ve an ile ilgili olan yorumumu 2 ay önce çok detaylı olarak yazmıştım zaten.

Patlayanlar
Mısırlı Talia, Demir, Ahenk Özüm, Dennis(!), Zeliş Can, Zülal Şen, Samantha Grey, Medyum Gizem, Yağmur(!), Emre Dinç, Buğra, Sevgi Derman, Duygu Aura, Ahmet Cansoy, elifsucan, mormelek, kalbimdekiayna, kahinfevzi, yesilcingene, merila, sadecegercekler, falcananay, firuzzee

Daha Vadesi Olanlar Ama Muhtemelen Patlayacak Olanlar :KK70:
banuyılmaz (aralık'a vade vermiş)
ellynore (copy-paste idi ama olsun, vadesi kasım'a)
Katiee Vise (2 ay sonra vadesi doluyor)
Utku İnanç (ilk falında temmuz ayı demişti ex konusu hariç diğer tüm dedikleri çıktığı için şans verdim ve sene bitmeden demiş)
Zülal Şen (sorduğum diğer kişi için çok emin ve olumluydu ama ertesi gün patladı. ex için eylüle kadar vade vermiş)
Melisa Donukuk (sene bitmeden demiş)
Yağmur (ilk falında çok emin konuşup hazirana vade vermişti ve bi güzel patlamıştı. zaten hiç nokta atışı yoktu. haziran sonunda attığımda sene bitmeden demiş o da. ama bi daha atmam)
Dennis (vadesi mayıs ayı içindi. ama dennis vadelerde zayıf olduğu için patlamadı olarak baz alıyorum şu an. sene sonunda belli olur o da)
Alex (vade vermiyorum demişti ama 1 ay içinde olmaz dedi. sene bitmeden olacak ama demiş. Son fali nokta atisi doluydu o yuzden denerim arada)
Nesibe Tekbaşer (1 hafta sonra sorduğum soruyu cevaplayıp eylül demiş vade için)
Melih Gün (ekim ayını vade vermiş)

Bu arada, eximi tamamen unuttum. bi ara duygusal boşluktayken aşırı derecede sarmışım bu fallara maalesef. şu an kahve içtiğimde ara sıra atasım geliyor ama 20 tl bile vermek istemiyorum artık. Şu dakikadan sonra ne o gelir, ne de o gelse ben ona dönerim.
Attığım herkes olumlu konuşunca ben de kaptırmış da kaptırmışım. Neyse Allah kurtardı sonunda beni bu bataktan.
Darısı diğer yoldaşlarımın başına inşallah:KK68:
Patlayan fallara ve iletisime gecmemesine uzuldum ama exi unutup fal batagindan kendini cektigine sevindim babes... 😐

Utku’nun ilk falı vadeleriyle beraber çıkmıştı ama ex tutmamıştı. İkinci falda sene bitmeden demişti o yüzden bilmiyorum ama genel olarak seviyorum onu

Zülal’in yeni çocukla ilgili dediği ertesi gün patladı ki baya evlendiriyodu bizi neredeyse. Ex için hayatında biri yok demiş, gerçi stalklamıyorum, engelledim onu ama kesin vardır o boş durmaz. Çok pembeci geldi o beğenmedim
Ben de hic begenmedim onu. Ayrica kahve fali hic bilmiyor hemen kartlarina sariliyor, telvelerin adi bile gecmiyor. Ben de cok sinirlenmistim kartlari online da olsa cekmedigim icin ve online kart fallarina soguk baktigim icin... Bana da pespembe konustugu bir iki konu da tamamen olumsuz sonuclandi.

Ben de hic begenmedim onu. Ayrica kahve fali hic bilmiyor hemen kartlarina sariliyor, telvelerin adi bile gecmiyor. Ben de cok sinirlenmistim kartlari online da olsa cekmedigim icin ve online kart fallarina soguk baktigim icin... Bana da pespembe konustugu bir iki konu da tamamen olumsuz sonuclandi.
Zaten çoğu kartlara yönlendiriyor, kahve işini çoğu kotaramıyor sanırım ki kahve bakmak bence daha zor iş niye hep daha ucuz olur anlamıyorum🤣 kartlar daha kolaylarına mı gidiyor anlamlarına hakimlerse daha çok şey anlatabilirler belki bilemiyorum. Ben tarottan hep ürküyorum zaten ayda bir kere tarot açtırıyorum ki o bile belki de çok sık:KK43:

Patlayan/Patlamayan Fallar

Bu güncellemeyi sadece gelecek vadesi ile ilgili yazıyorum. geçmiş ve an ile ilgili olan yorumumu 2 ay önce çok detaylı olarak yazmıştım zaten.

Patlayanlar
Mısırlı Talia, Demir, Ahenk Özüm, Dennis(!), Zeliş Can, Zülal Şen, Samantha Grey, Medyum Gizem, Yağmur(!), Emre Dinç, Buğra, Sevgi Derman, Duygu Aura, Ahmet Cansoy, elifsucan, mormelek, kalbimdekiayna, kahinfevzi, yesilcingene, merila, sadecegercekler, falcananay, firuzzee

Daha Vadesi Olanlar Ama Muhtemelen Patlayacak Olanlar :KK70:
banuyılmaz (aralık'a vade vermiş)
ellynore (copy-paste idi ama olsun, vadesi kasım'a)
Katiee Vise (2 ay sonra vadesi doluyor)
Utku İnanç (ilk falında temmuz ayı demişti ex konusu hariç diğer tüm dedikleri çıktığı için şans verdim ve sene bitmeden demiş)
Zülal Şen (sorduğum diğer kişi için çok emin ve olumluydu ama ertesi gün patladı. ex için eylüle kadar vade vermiş)
Melisa Donukuk (sene bitmeden demiş)
Yağmur (ilk falında çok emin konuşup hazirana vade vermişti ve bi güzel patlamıştı. zaten hiç nokta atışı yoktu. haziran sonunda attığımda sene bitmeden demiş o da. ama bi daha atmam)
Dennis (vadesi mayıs ayı içindi. ama dennis vadelerde zayıf olduğu için patlamadı olarak baz alıyorum şu an. sene sonunda belli olur o da)
Alex (vade vermiyorum demişti ama 1 ay içinde olmaz dedi. sene bitmeden olacak ama demiş. Son fali nokta atisi doluydu o yuzden denerim arada)
Nesibe Tekbaşer (1 hafta sonra sorduğum soruyu cevaplayıp eylül demiş vade için)
Melih Gün (ekim ayını vade vermiş)

Bu arada, eximi tamamen unuttum. bi ara duygusal boşluktayken aşırı derecede sarmışım bu fallara maalesef. şu an kahve içtiğimde ara sıra atasım geliyor ama 20 tl bile vermek istemiyorum artık. Şu dakikadan sonra ne o gelir, ne de o gelse ben ona dönerim.
Attığım herkes olumlu konuşunca ben de kaptırmış da kaptırmışım. Neyse Allah kurtardı sonunda beni bu bataktan.
Darısı diğer yoldaşlarımın başına inşallah:KK68:

Yesilcingene sende nasıldı canım? Patladı mı tamamen 😥

Bende attım dün. Vade verdi bana da ay olarak. Ay umarım olur ya. Valla dediği şeyin olmasına okadar cok ihtiyacım var ki :KK43:
Aslı Çınar’a ben de attım bugün kahve falı. O kadar pembeciydi ki ve benle alakası yoktu falın.
Hatta yeni biri çıkacak diye güzel bi bitiş vermiş ama aynı şekilde JaneRizzoli JaneRizzoli ’ye de anlatmış, resmen copy-paste idi

Kızlar bendr aslında vadeleri bekleyim diye yazmamıştım ama kim nedir ne demişti paylaşayım istedim. Vadesi cıkan olursa mutlaka yazcam
Ayışıgın: 1 vadesi patlamış. 2. Si için 10 gun var bitmesine ama pek olacak gibi durmuyor. Ayrıca hayatıma biri girecek demiş temmuzda olmadı bahsettiği gibi biri. Sadece eski erkek ark ile ilgili söylediği 1 olayı tuttutmuş ama geçmişten bir olay.
Alex: ben yorumunu cok begenmiştim. Yani çok tutarlı konuşmuş. Bende vade vermedi. Yani vade bambaşka bir meziyet güven kırmak istemem dedi. Bahsettiği olaylar henüz olmadı bekliyorum
Nas kendinehas: bende vadelerinin hepsi patlamış. Kişi analizindr feba değil ama iş ile ilgili söylediği hiçbirşey tutmadı
Zülal şen: beni güzel tarif etmiş. Onun dışında iş ile ilgili söylediklerinde vadesi dolmadı. Eski erkek arkadaşım ile ilgili birşeyler söylemiş ama hala vadesi car
Mısırlı talia: baya beklemiştim :) ilişkim ile ilgili nokta atışları oldu. Ama hem iş hem aşk için verdiği vadeler hala dolmadı bekliyorum
Sahra aykız: promosyon falımı almıştı. Talia ile aynı vadeyi verdi bana iş ile ilgili. Promosyon olmadına ragmen frna deüildi. Vadeleri dolmamışdaha
Anettr clair: bu su destekli zamanında baktırmıştım. Beni gercekten güzel analiz etmiş hakkını yiyemem. Vadeleri dolmadı ama iş ile ilgili diğer tüm valfılardan bambaşka birşey soyledi vade olarak. Bakalım hangisi cıkar.
Venüs ateş: cok net konusşmuş direk tarih vermiş. Henüz vadesi dolmadı. Bekliyorum
Didar evren: paranızı çöpe atın daha iyi. Şaka fibi bir faldı. Daha önce yazmıştım burdan. Yorum yapmıcam bu kız ile ilgili
Aslı çınar: fena değildi. Cok yeni baktırdım daha vadesine eğey var. Görcez bakalım.

Back