Fal Sepeti Deneyimleri

ya bari en azından tatlı dilli söyleseymiş. hani bu açılım aşk için, eğitim için bunda göremeyiz diye :)
dediği mantıksız değil ama evet dediğin gibi 3 kart seçip bi yorum yapabilirmiş en azından.
ben online baktırmak istemiyorum artık.

Ben de istemiyorum ya baksana birsuru fal baktirmisim bilen var mi yok cogu patlamis. Istanbulda oturan varsa falbuddy aranir

Ben de istemiyorum ya baksana birsuru fal baktirmisim bilen var mi yok cogu patlamis. Istanbulda oturan varsa falbuddy aranir
Ben telefonda bir bayana baktirmistim ilk bittiginde kadin donecek demisti genel olarak olaylarida bilmisti. Ikinci ayrildigimizda yine attim herkes pisman olup donecek derken sizin bitmis kopmussunuz demusti

kzlar selam bu fal işi hem enerji hem de baktırmayla alakalı bence. şöyle ki üst üste baktırdıgnz da hakkaten şaşıyo ve bana olan biy mesela basksına olmuyo. ben son günlerde çok baktırdım ama hep kahve sadece 2 defa tarot. kahve bana daha samimi geliyo içtiğim için.
talia, buğra, senanur tan, demir, bade doğan, aslı çınar, lal akın, buğra. hepsi aynı cvabı aynı tarihi verdi hatta şaşırdım bu kdr aynı olmasına ve dedkleri tarihten önce oldu bana söyledkleri.
ayışıığın kabustu o kdr saçma bi fal attı ki bana anlattgı adam benm tanıdgm adam değildi direk sildm falı. yani demem o ki birine çıktı die herkese çıkacak birine çıkmadı diye baskasına çıkmadı değil. şahsi fikrim tabi hepımız bribirmzn yorumlarına bakıp etkılenıyoruz haklı olarak çnkü hç birimiz keyiften fal baktırmıyoruz hep bi sorundan dolayı. keşke keyiften baktırabilsek:)

bu arada ben bunlara birer defa fal attm verdkleri tarih dolmadan atmadım. bi utkuya geçen baktırmış bu ay tekrar atmştm oda tamamen ters düştü kendiyle o yüzden daha ona atmam

aaa aslı çınar çıktı mı ?

şmdi genel durum için bi kez daha baktırmak istiyorum alışkanlık oldu. melih günü çok övmüşlerdi ama bilmiyorm nasıl hiç baktırmadm

gold falcılar kervanında başka kim var? beğendiklerin eğer benim de beğendiklerimse deniyim onu bi gün.
Ysuufyeni girdi benim kervanima diğerleri ise aslicinar nas kendine has (iyiydi ama ses kalitesi yüzünden sıkıntı olmuştu anlatmıştım burda ) alex ve tabiki utku ya ben utkuyuçok seviyorum instagramdan da bulmstum onu baya sohbet ettik ama tabi iş ayrı bişey buyuzden iyi demiyorum bana söylediği iki şeyi vaade olarak bildiği için destekliyorum ben kendisini kesinlikle başka bişey yok aklımıza gelmesi yani

Oya boran’i denemis miydin?

Nas Kendinehas’in vadesinin dolmasina 1 ay kaldi. O da patlayacak gibi. Onun disinda 1 dedigi cikti, 1 dedigi de patlamisti ama patlayan konu onceden yasamis gibi oldugum bi seydi

Bu durumda utku nun ki sadece çıkmış

Bu durumda utku ve zülal iyi cıktı diyebilirmisin
Utku’nun ilk falı vadeleriyle beraber çıkmıştı ama ex tutmamıştı. İkinci falda sene bitmeden demişti o yüzden bilmiyorum ama genel olarak seviyorum onu

Zülal’in yeni çocukla ilgili dediği ertesi gün patladı ki baya evlendiriyodu bizi neredeyse. Ex için hayatında biri yok demiş, gerçi stalklamıyorum, engelledim onu ama kesin vardır o boş durmaz. Çok pembeci geldi o beğenmedim

Yani ozaman onca kişi içinden çıkan o olmuş paran boşa gitmemiş))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…