- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.086
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.581
Geçmişimdeki kişiden adım geleceğini bilen fakat olaylar söyledikleri gibi gitmeyen falcılar Venüs Ateş ve Bade Doğan. Başka konular için beklemedeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim icin onemli olan Talia bildi miSon baktırdığım falcıları da paylaşmak istiyorum fakat biriktiği için üşeniyorum kızlar
Onu tekrar dinlemem lazımBenim icin onemli olan Talia bildi mi
Cigdem Atlı’yı deneyebilirim aslında baskaları da begenmisti ama Rosetta Stone bende berabttı
Rosettaya tarot attmistim ben bana telvelerinde yolun var demişti komikti yani alakasizdiVeee en memnun kaldığım 2. falcı Rosetta Stone... İş ve yeni bir aşk hariç söyledikleri tuttu, bu söyledikleri için beklemedeyim. Fakat eski ilişkim hakkında kararsızlığımı ve barışma olacağını bilmiş.
Kızlar Nas Kendinehas 4 hafta ya da 4 ay vade vermişti hatta içini döke döke, hatalarını söyleye söyleye demişti aynen öyle oldu fakat 6 hafta oldu. Burnunun belirginliğini bile bilmişti. Şimdi tüm yorumcuların falı çıkmış mı diye detaylı yazacağım. Zaman çıkmamış ama olur o kadar Nas hanım teşekkür ederim
Utku inancı bense beğeniyorum bana tarih vermişti hissedersem söylerim demişti ve o tarihte olayı yaşadım nas kendine hasta öyle onun dediği tarihte çıkmıştı ama dediğim gibi nas ses kaydı çok kötüydüUtku İnanç genel olarak bilmiş fakat eski ilişkim hakkında dönecek/dönmeyecek diye yorum yapmamış.
sesi de gerçekten yaşlı bir ses tonu:)Rosettaya tarot attmistim ben bana telvelerinde yolun var demişti komikti yani alakasizdi
Bana yazılı bakmıştı o zaman ve ben iade almıştım baya sinirlendim cunkisesi de gerçekten yaşlı bir ses tonu:)
oya boran nasıldı ? ona göre atcamBana yazılı bakmıştı o zaman ve ben iade almıştım baya sinirlendim cunki
Ya genel olarak iyiydi surda su olucak bu olcak demedi sadece enerjimi bildi o anki enerjimi o kadaroya boran nasıldı ? ona göre atcam
kredim vardı yolladımYa genel olarak iyiydi surda su olucak bu olcak demedi sadece enerjimi bildi o anki enerjimi o kadar
Ya sorma bende rüyalarım da artık tarot kartları görmeye başladımo kadar çok online falcıya enerjimi açtım ki artık korkuyorum, abuk subuk rüyalar görmeye ve gece uyuyamamaya başladım.