- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.141
aaaaaaaaaaaaaBana da 1 hafta ya da 1 ay demişti. Bırak 1 ayı, onu diyeli 3 ay oldu
Umarım sende çıkar.
Çıkmadı maalesef. Bende de olumlu konuşmuştu. Bundan sonra dedikleri çıkar mı bilmemaaaaaaaaaaaaacidden çıkmadı mı hiçbir dediği
Bende çıkmıştı yaşamıştım dediklerini geçen yıldızlar baktirdimşimdi onu bekliyorum vaadesiniBana da 1 hafta ya da 1 ay demişti. Bırak 1 ayı, onu diyeli 3 ay oldu
Umarım sende çıkar.
Ben katina atmıştım. Orada hiç yıldız falı baktırmadımBende çıkmıştı yaşamıştım dediklerini geçen yıldızlar baktirdimşimdi onu bekliyorum vaadesini
çok nokta atışı yoktu ama genel konuştu bakalım olmazsa zaten yazarım burda patladığını acımamBende çıkmıştı yaşamıştım dediklerini geçen yıldızlar baktirdimşimdi onu bekliyorum vaadesini
Canım bide şimdiden olumsuz düşünme. Bu fal olayı hakikaten enerji meselesi. Mesela Nesibeyi öve öve bitiremeyenler, dediklerini yaşıyorum diyenler var. Bana şimdi bedava fal baksa istemem. Çünkü onunla uyuşmadım. Demek istediğim olumsuza odaklanma, belki sende çıkabilir. Herkeste aynı olmayabiliyor enerji olayı.aaaaaaaaaaaaacidden çıkmadı mı hiçbir dediği
Ben tarot ve yıldız baktirdim tarotta bana eşinle ilgili bir olay söyledi boşanmaya kadar gidebilirsiniz diye ki ihtimal vermedim dikkatli ol demişti bana şaşırdım yani sonra geçen hafta kaynanamlaBen katina atmıştım. Orada hiç yıldız falı baktırmadım
Yüzde yüz katılıyorum bacimCanım bide şimdiden olumsuz düşünme. Bu fal olayı hakikaten enerji meselesi. Mesela Nesibeyi öve öve bitiremeyenler, dediklerini yaşıyorum diyenler var. Bana şimdi bedava fal baksa istemem. Çünkü onunla uyuşmadım. Demek istediğim olumsuza odaklanma, belki sende çıkabilir. Herkeste aynı olmayabiliyor enerji olayı.
Ya zaten 9 kişi vardı sırada. Çok da sağlıklı baktığını düşünmüyorum açıkcası. İade nasıl istiyoruz canım biliyo müsün. Çünkü boşa gitti param
Kimlere baktirdin ki yani kızlar birazda vadeyi biz yaratırız diye dusunuyorum armut pis agzima düş durumunu çok yaratiyrouz açıkçasıFal sepetin de hiç bir falcının dedikleri çıkmadı ne kahve, ne tarot ne de katina vadeleri dahi tutmadı.
Kimlere baktirdin ki yani kızlar birazda vadeyi biz yaratırız diye dusunuyorum armut pis agzima düş durumunu çok yaratiyrouz açıkçası
Zeus ve sevgi derman hiçbir şey bilemediler ne anda ne gelecekte. Hatta ikisinin falından da iade almıştım, o derece. Olumsuz değildi fallar, ondan böyle konuştuğumu da sanmasınlarVadesini de geçtim hadi hepsine attım içlerinde ilk baktıranlar için zeus, sevgi derman önerebilirim onun dışında diğerleri hiç iyi değil.
Zeus ve sevgi derman hiçbir şey bilemediler ne anda ne gelecekte. Hatta ikisinin falından da iade almıştım, o derece. Olumsuz değildi fallar, ondan böyle konuştuğumu da sanmasınlar
Bana da cevap vermiyolar 2 gündür. Yönetimi iyi diye övdük onlar da bozduBen de Emre dinç falını hiç beğenmemiştim bunu da yönetime yazdım neden cevap vermiyorlar anlamış değilim çok kötü faldı
cevap vermişler falı iade etmediler sadece yüzde elli indirim vermişler :/Bana da cevap vermiyolar 2 gündür. Yönetimi iyi diye övdük onlar da bozdu
Kızlar bir şey soracağım ya bilgisi olan varsa aydınlatsın beni pls. İnternetten tarot kartı seçtim 2 kere keltik açılımıydı.
İlk seçtiğim açılımda eximi düşünüp ona niyetlendim ve anlamlar hep kötü ve bitmesi gerektiği yönündeydi.
İkinci açılımda bu yeni yeni beğendiğim çocuğu düşünüp niyetlenerek seçtim ve kartların hepsi iyi niyet, olumlu şeyler, şans, saf sevgi anlamları taşıyordu.
Bu tesadüf olabilir mi yani? Yoksa güvenmemek mi gerek? Tam da düşündüğüm gibi anlam çıkınca bir değişik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?