- 1 Mayıs 2014
- 904
- 75
- Konu Sahibi chopinnocturne
Benimkini de atimmi :)
Evet at :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini de atimmi :)
Canim icin kabarmis kafan karisacak bi sure.. cok kismet gelecek asiri hemde :)) o yzden baya bole aklin karisacak ne yapcagini sasiracaksin.. bi arkadasinla bi davete gidiosun suslenip ne zmn bilmiorm ama ozel bi yere gideceksin ikinizde cok guzel olcaksiniz :)) bide bi dilegin var seninde fakat bole istedign seyde bi sknti var bi kiz gordum dileginin icinde saclari kisa bole omuzlarinda biri var ya o kisi seni uzuyor istedign seyde o engel yada tanidign biri onun uzerinden bu dilegin gerceklesmesni istiosun bilemiorum ama gerceklescek cok kisa surede ama guzel kismetler var ona gore :))
Çok teşekkürler ağzına sağlık :)
Çooookk teşekkürlerr :))
Rica ederim herhangi bir sorun varmi?
O kısmetlerimin fiziksel özellikleri ya da bir harf gözüküyormu :)
Yok cnm gorunmuo birsuru balik gordum ve ordek gordum ordan yola cikark kismetlerini soyledm ksi goremedim malesef
Teşekürler :) :) annem çok beğendi yorumunu :)
Çoook güzel çıkmış falın kocaman bir kısmetin var ve o sana geliyor. Hemde uçarak. Kalabalık bir yere gideceksin ve orda birileriyle tanışacaksın :) ve ikiniz de birbirinizden çok etkileneceksiniz. Ailede büyük bir sıkıntı atlatmışsın. Yatan bir haata var o hasta gitgide dha iyiye gidecek
İlk başta biraz para sıkıntısı çekebilirsin ama bir aya kalmaz yüklü bir mitar para geçecek eline. Benden bu kafddar sormak istediğin bir şey var mı ? :)
canımsınnnnnnnnnn
ağzından bal damlıyor resmen ben korkmuştum o siyah şeyi akrebe filan benzetmiştim
evet hastamız var amcam hasta sıkıntıda dogru cok zor gunler gecırdım
yüreğine sağlık hayatım tekrar teşekkür ederim
Bende içip atsam bana da bakar mısın 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm buraya koydum aslinda bgn bakmak istersen eger
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=554
bende foto yüklemeye çalşıyorum ama olmuyo hata veriyo nedenki
Rica ederim ben gördükleri söyledim beğendiysem ne mutlu bana :) istediğin zaman bakarım sana :) sen bakmasını biliyormusun ? :)
hahahaah 😃😃😃😃yok beybi ya bilsem keşke arada bi alkol alınca kızlar arasında sallıyorum makara olsun dıe ama yoksa bıldıgım bısıyok