Fal baktırmak isteyenler :))

canım ne olur şimdiye kadar yazanlara bak lütfen

çünkü bazı konu açan arkadaşlar o kadar bekleyeni olmasına rağmen konuyu kapatıyorlar
bende sıradayım
cevabını sabırsızlıkla bekliyorum

canım rica etsem banada bakar mısın? koyu kahve gözlüyüm, saçlarım kızılkahve, beyaza yakın buğday tenliyim. terazi burcuyum.
aşkla ilgili hayatımda birşey var mı? ne zamandan beridir iş bekliyorum, ufukta iş görünüyor mu bana?
güzel birşeyler söylersen çoook sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

rica etsem banada bakabilirmisiniz? lütfen çok merak ettim genel olarak.beyaz tenli,kahverengi saçlı gözlerim bal rengi ela gibi,
yengeç burcuyum, 22 yaşındayım ve birtane oğlum var.

Son düzenleme:

Ayyy geçmişi bildin umarım gelecekteki düzgün fizikli erkekimde hemen çıkar

Çoookk teşekkür ediyorum kolay gelsin:))

Çok sağol canım ağzına kartlarına sağlık

canım çok teşekkür ederimm ellerine gözlerine sağlık

merhaba, katina falını ben de duymuştum, rica etsem benim için de bakabilir misin
gözlerim açık kahve, saçlarım kahve rengi, tenim de açıktır. yengeç burcuyum.
şimdiden teşekkür ederim.
iyi haberlerini bekliyorum :))))

Tuğçe1991 canım özel mesaj gönderemiyorum sana, o yüzden cevabını buradan yazıyorum..

Adım adım ilerleyerek bugüne kadar gelmişsin, okul bittikten sonra ailenle iş konusu yüzünden tartışacağınızı düşünüyorum. Fikir farklılıkları olabilir sebebi.

İş konusunda senin kafanda oluşan bir konu varsa bunun olacağını sanmıyorum.

Sadece iş konusunu olumsuz gördüm falında.

Ev hayatın, şu anki durumun hep olumlu yönde.

Aşk konusunda da çok yakın zamanda kumral bir erkekle ciddi ilişki görünüyor.

Sonucu evlilik olabilecek bir ilişki.

Bu kişi işinde başarılı ve hayatı rayına oturtmuş, çevresine karşı nazik ve bu yüzden çok arkadaşı var. Geçmişi de kabarık. Senin yanında olup sana destek olmasından etkileneceksin ve ilişkiniz böyle başlayacak :)

Bir de bu erkek onun yanında olmanı istiyor sürekli, uzak ilişkilerin adamı değil yani.

:)

Şüpheler, incitici sözler ve tartışmalar yüzünden üzüldüğünüz bir dönemdesiniz.

Geçmişinizde aşk yaşadığınız kişiyi esmer olarak gördüm.

Bence geçmişte kalması iyi olmuş.

Eğer şu an hoşlandığınız bir kişi varsa ya da yakın zamanda böyle bir konu gündeme geldiyse doğru kişi olduğunu sanmıyorum,

Gelecekte karşınıza çıkacak kişiyse kahverengi gözlü, koyu renk saçlı, zeki ama işleri yarım bırakmayı seven bir erkek.

Bu kişi size güven ve sadakati getiriyor

Dostlarınızdan birinin nazarı değmiş.

İşe gelirsem de iş ortamında hata yapmanızı dört gözle bekleyen biri var

Falda sürekli tam olarak güvenmediğiniz kişilerden uzak durmanız gerektiği çıkmış, dikkate alırsanız iyi olur.

Geçmişte yaptığınız işlerin size fayda getireceği bir dönem, riske girmeden önce elinizdekileri iyice tartın :)

Merhaba :)

Canım falın gerçekten çok karışık çıktı.

Aldatma olduğunu sanmıyorum ama sevgilinin çevresinde onun aklını çelmeye çalışan biri var.

Kararın ne olursa olsun hayırlı olacağına emin ol.

Benim falda gördüğüm şuanki ilişkin yakın zamanda biteceği yönünde değil, ama kaderinde de o kişinin olduğunu sanmıyorum.

Biraz bekle, akışına bırak olayları.

Sevgilinin olumlu gelişmeleri olacak sanırım bu yüzden devam ediyorsunuz, ben bu ilişkinin sonunda senin üzüldüğünü, kötü bir ihanete uğradığını gördüm.

Tabi ki fal bu etkilenmeni istemiyorum sadece gördüğümü yazdım..

Topicin hayırlı olsun
Benim de falıma bakar mısınAslında öyle özel bi konu aklıma gelmiyor:44:Genel fal bakıyo musun herhangi bi konu vermeden sana:44:Benim saçlar:siyah gözler:siyah ten:buğday...

Ya ben tarotu cok merak edıyorum..
Banada bakarmısın cnm...
Iş hayatımda bır degısıklık olacak gıbı..
Ban baglı aslında secım yapamıyorum kalmalımıyım.. Gıtmelımıyım

merhaba,
adım zühre
anne adı aysel
doğ tar: 14.02.67
göz : kahve
saç: koyu kahve
ten: esmer

aşk ve iş hayatım hakkında bakar mısınız? (doğum günü hediyem olur.)
genel bir konu vermem gerekiyorsa şu anda herhengi birisi yok hayatımda. ama hoşlandığım birisi var. iş için de beklediğim bir haber vardı bugün aldım. ama haftaya sonuçlanacak. merak ediyorum. çünkü iş olusa çok şey değişecek hayatımda.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim pupiq onun içinde bakarmısın koyu kahve kıvırcık saç koyu kahve göz ve beyaz ten :)

öncelikle topiğin hayırlı olsun canım banada katina mı ondan bakarmısın rica etsem
kahve rengi göz buğday ten siyah saçlıyım aşk için merak ettim biz çok kavga ediyoruz sürekli ayrılıp barışıyoruz tek sorunum bu başka bir konu bulamadım teşekkür ederim

Topiğin hayırlı olsun canım çok güzel olmuş.
Banada katina bakarmısın rica etsem ?
Göz rengim yeşil ten rengim beyaz saç rengim kumral aşk için merak ettiğim şuan sevgilimle aramız bozuk ve konuşmuyoruz bizim için ne gözüküyor ayrılık mı yoksa mutluluk mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…