Fal baktırmak isteyenler :))

Direk ayrılık kartını gördüm zaten canım. :)

Eski sevgilin pişman oluyor ve sana da geri dönüyor ama şu anki düşüncesini sorarsan pişman değil,

Senin çok isteklerin olduğunu düşünmüş ve bunu kaldıramamış.

Pek olgun görmedim ben kendisini.

Çok egoist ve ilişkinin senin yüzünden bittiğine inandırmış o yüzden hala sana kin besliyor, ama gerçekler eninde sonunda aydınlanacak.

Ona karşı seni sürekli savunan biri var, onun yakın arkadaşlarından biri sanıyorum.

Ayrıca ayrılıkta açık tenli, sürekli ah vah edip ilgi toplamayı seven bir kadınında etkisi olduğunu gördüm.

Merhaba bana da bakabilir misiniz?

Düzenli bir iliskim var aşk ve evlilik temalı hangisi oluyorsa.ona bakarsaniz sevinirim.

Beyaz tenliyim,koyu kumral saç ve kahverengi gözlüyüm

Merhaba,

Amacınıza ulaşmak için soğukkanlı olmanız, iyi düşünüp gelecek hakkında konuşmanız gerekli.

İlişkinizin sonu olumlu, her ilişkide olabilecek ufak sorunlar olacak ama bunlarla uğraşmayacaksınız bile.

Sevgilinizle ilgili kırıldığınız, beğenmediğiniz konuları kendisine söylerseniz içinizde kalmamış olur böylece o da hatasını anlamış olur.

Bir yıl içinde evllilik göremedim, fakat ilişkiniz ciddi temellere oturuyor.

fal baktırmak istiyorum konuyu görünce hemen geldim..canım bi alttaki mesaja yazdım sormak istediklerimi..

Son düzenleme:
kumral,buğday tenli, kahverengi gözlüyüm..
kpss ne olacak? ne zaman kazanacağım? neresi olacak?
iş durumumu da sorayım nolacak acaba?
bir gün düzgün bir aşk hayatım olacak mı?

teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
bende istiyorum tarot mümkünse. Tşk ederim şimdiden

Konu vermediğiniz için genel baktım.

İsteksizlik var üzerinizde,

çevrenizde gelişecek olumsuz ama nemsiz olaylar yüzünden bu hale bürünmüşsünüz sanırım.

Bu dönemde atacağınız adımları iki kez düşünerek, mümkünse birine danışarak atın.

Düşenerek atacağınız adımlar sizi tekrar eski halinize getirecek, ipleri elinize almanızı sağlayacak.

2 ay içerisinde maddi anlamda bir kazancınız görünüyor.

Ayrıca çevrenizde size karşı ilgisiz, duyarsız olduğunu düşündüğünüz kişilerle bağlarınızı koparıyorsunuz.

merhaba bana da bakar mısın?

göz rengi ela gibi açık kahve. ten rengi buğday ve kumral saçlıyım

iş ve aşk hayatımı merak ediyorum.. teşekkürler :))

Son düzenleme:
Canım bana da tarot bakar mısın?Esmerim,kahverengi gözlü,kahverengi saçlıyım.İlla bi konu olması gerekiyorsa sevdiğim kişi bana açılabilecek mi merak ediyorum:))

sahip olduğun şeyler için daha çok sevinip, sahip olmadıklarını umursamamalısın canım.

Bugünlerde alacağın bir haber yüzünden kısa süreli bir mutsuzluk yaşayabilirsin ama üzerindeki belirsizlik yükünün kalkmasıyla hafifleyeceksin de.

Sevdiğin kişinin geçmişinde bir aldatma ve ya yalana bağlı bir ayrılığı var.

Bu kişiyle bir konuda tartışma yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda hayatına yakın zamanda beklemediğin fırsatlar girecek, gözünü dört açmalısın :)

Umutsuzluğa kapıldığın zamanlar da olmuş, eğer ki sen sabredersen ve bu ilişki için biraz çaba harcarsan sonuca ulaşacaksın :)

Bana da bakar mısınız rica etsem

Saç ve göz rengim kahverengi, buğday tenliyim :26:

4.5 yıllık bi ilişkim var sevdiceğim de askerde..

Ne çıkacak merak ediyorum

Son düzenleme:
Ben de rica ediyorum.

Katina falı istiyorum mümkünse. :)
Beyaz tenli + koyu kumral saçlı + ela gözlüyüm.

Hayatımda kimse yok bu arada. Aşk için ne gibi gelişmeler olabilir?

Merhaba, üzüntü içindesiniz şu an.

Bazı kararlar vermeye çalışıyorsunuz.

Yakın zamanda aldığınız bir haberle de oldukça kafanız karışmış

En iyi yöntem karşınızdaki ile açıkça konuşmak gibi görünüyor.

1 hafta- 3 hafta içerisinde arkadaşınız aracılığıyla biriyle tanışıyorsunuz.

Sizin özgüveninizden, tavırlarınızdan, ilgi duyduğunuz müzik ve sanatsal alanlardan etkileniyor bu kişi.

Uyanık ve kurnaz biri olduğunuz için, sizi bir hataya süreklemek isteyen kişinin niyetini hemen anlayıp uzaklaşıyorsunuz.

Ben bunu eski ilişkinizi koz olarak öne sürmek isteyen biri olarak yorumladım.

Arkadaşlarınızın da size destek olduğu açık.

Yalnız beraber olacağınız kişi biraz ilgisiz gibi ve onun bu tavırlarından rahatsızlık duyacaksınız.

İyi geceler aşk falı için ten rengi vs gerekli demişsinz ben yazmıştım düzenliyorum aşk falı değil bebegım ıcın bakmanızı istiyorum.. teşekkürler.

Son düzenleme:
merhaba :)
ben katina falına bakmanızı rica ediyorum
koyu kızıl saçlı, ela gözlü, beyaz tenliyim

4,5 yıldır erkek arkadaşım var durumlar ne olacak merak ediyorum :)

Merhaba :)

İlişkiniz gayet güzel, sen ve özellikle sevgilin çok olgun karakterdesiniz bu da ilişkinizin yürümesini kolaylaştırıyor.

Yakın zamanda bir tartışma veya küslük yaşadığınızı gördüm sadece.

Onun dışındaki bütün kartlar birbirinizi sevdiğini, aşkınız gerçek olduğunu söylüyor.

Bir de 3-4 ay sonra sevgilin zor günler yaşayacak bunun sebebi kardeşi varsa o eğer kardeşi yoksa kardeş kadar yakın gördüğü birinden kaynaklanacak, o zamanlarda ona destek olmalısın.

Kırıcı sözler söyleyecek ama sen de sinirlenirsen gereksiz tatsızlık çıkabilir.

fal dediler kalktım geldim..:):)

kumral ela gözlüyüm...

tarot istiyorum ve merak ettiğim tek konu sağlıklı bir bebeğim olacak mı..ne zaman kucaklayacağım onu

şimdiden teşekkürler canım.

Merhaba canım.

İçin çok sıkılmış hem senin hem eşinin ama olumsuzlukları kafanızda bitirin artık.

Yakın zamanda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Adım adım mutlu sona doğru gittiğinizi görüyorum

Merak etme sağlıklı bir bebiş geliyor.

Buna sen de olumlu gelişmeyi öğrendikten sonra inanacaksın zaten :)

Bebekle ilgili kesin bir tarih veremem ama alacağın olumlu gelişme yakın gelecekte görünüyor.

canım bana da bakar mısın sana zahmet olmayacaksa :) özelden bilgilerimi verdim, özelden cevap atarsan sevinirim, şimdiden teşekkürler ...

evet bende çok merak ediyorum ne zaman bebeğim olacak iş hayatım nasıl devam edecek bu ara az önce özelliklerimi yazmıştım esmer+siyah saç+siyah göz

merhaba cnm benimm bende baktırsam valla bu aralar öyle ihtiyacım varki haaa buarada bende balık burcuyumm yasasınn balık kardesliği :115: cnm benim ben tarot istiyorumm, kahverengi gözlüyüm ama koyu değil bugday tenli koyu kestene rengide saclarım

Kızlar çok uykum geldi, fal bakacak enerji kalmadı bende.

6.sayfada kaldım.

Siz yazın ben yarın sabah erken kalkacağım zaten herkese tek tek cevap yazıyorum.

Kızmayın bana

Falcıları geçtim vallahi bu akşamki performansımla

Bir de bazı arkadaşlar özelliklerini yazmadıkları için bakamadım çünkü kişilik kartını seçmem gerekiyor falda kendime bakmadığım için.

Hepinize iyi geceler,

İyi geceler canım olur mu hiç iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…