Fal baktırmak isteyenler :))

merhaba bende istiyorum katina istiyorumm göz rengim acık kahve ela gibi beyaz tenli sarı saclıyım
sormak istediğim temel sorum suan sevdiğim cocukla evlilik ciddi bir gelişme olucakmı ve sevdiğim cocuk ta beni seviyor mu

merhaba bende istiyorum katina istiyorumm göz rengim acık kahve ela gibi beyaz tenli sarı saclıyım
sormak istediğim temel sorum suan sevdiğim cocukla evlilik ciddi bir gelişme olucakmı ve sevdiğim cocuk ta beni seviyor mu

ayrıca aylardır işsizim iş icinde bakarsan cok memnun olurum

İyi geceler. Zahmet olmazsa bana da Katina bakabilir misin?
Saç koyu kumral, göz ela, ten vampir beyazı:)
Sevgiler

bana da bakabilir misiniz? sac kumral,goz yesil,acik tenliyim.
ben aslinda bebis istiyorum,onun icin bakabilir misiniz?

Merhaba acaba bu durum hastalıktan kaynaklı olabilir mi ?

Çünkü hastalıkla iç içe çıkmış.

Benim gördüğüm kadarıyla bebeğiniz doğacak ama yakın gelecekte çıkmadı o yüzden net bir süre veremiyorum :26:

Sabretmeniz, iyi düşünmeniz gerek.

Umutsuzluğa kapıldığınız ve hem sizin hem eşinizin bu yüzden üzüldüğünü gördüm ama boşuna yıpratmayın ilişkinizi.

Merhaba canım ya banada bakarsan çok sevinirim katina için:esmer siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.
eğer vaktin varssa tarotta bakarmısın:) yoksa canın sağolsun çok teşekkür ettim şimdiden :)

merhaba ben de esmer koyu saçlı açık kahve rengi gözlüyüm yengeç burcuyum..
hem aşk için hem de eğitimim için bakabilir misin?
bir yurtdışı niyetim var sürekli olumsuz şeyler gelişiyor çözemiyorum bir türlü bakar mısın lütfen rica etsem..
tabi bir de aşkk..

Bütün kartlar olumlu çıktı canım istediğini elde ediyorsun eğitim konusunda.

Yalnız bu eğitim direk yurt dışında değilse yurt dışı konusunda ne olumlu ne olumsuz bir şey göremedim.

O yüzden bu konuda yorum yapamam, aşk içinse esmer ve ya koyu renk saçlı birisini görüyorum.

Tek olumsuzluk çevresinde fazla kız olması, ama onu kendine bağladıktan sonra da sadakatinden kuşku duyma.

Biraz zor güvenen biri, ilişki rayına oturana kadar bu yüzden bazı tartışmalar çıkacak sanki :)

Bana da katina bakar mısın mümkünse?
-Göz rengim ve saç rengim koyu kahverengi. Esmerim, ama tenim beyaz.
_Hayatımdaki insanın saçları da teni de koyuya yakın kumral. Gözleri yeşil.

bir de bakabileceksen eğer,
eğitim & kariyer hayatımla alakalı tarot açar mısın?

...*Teşekkür ederim şimdiden.
:KK16:

Son düzenleme:
merhabalar bana da bakarmısınızzz.kahverengi saçlı yeşil gözlü ve beyaz tenliyim.Evlilik gözüküyomu acaba kısa zamanda ve benim için iyi olcak mı:S

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

merhaba arkadaşım banada bakarsan çok sevinirim ve minnettar kalırım

37 yaşındayım şuanda iki tane çocuğum var ama ben yeniden bebiş istiyorum

merhaba pupiq ben bayadır üyeyim fakat öğrenci olduğum ve yurtta kaldığım için girip yazamıyorum :-) benim için aşk falıma bakarmısın lise 3üm bu arada belki sizden küçüğümdür :p esmerim siyah saçlı koyu kahve gözlerim var ve bide kıvırcık bonus sevgilim var 1.5 yıllık uzağız bide baya ama kazanıp gidicem yanına sizi seviyorum kızlar öptüm :-)

Selam canım,

Sorunları fazla irdelediğini gördüm, bundan vazgeçmelisin kendini yıpratıyorsun.

Bir hafta içinde iki seçenek arasında kalacaksın ve hemen seçimini yapmalısın.

PLandığın bir yolculuk ve ya buluşma gerçekleşmeyecek.

Yakın geçmişinde yaptığın yanlış ya da gerçekleştirmediğin bir davranış yüzünden üzüntü duymuşsun.

Yakın gelecek için nazara geldiğini gördüm, bu olumsuz havayı da çevrendekilere, arkadaşlarına sevgiline yansıtacak gibisin.

Dikkat et :)

Yorulduktan ve çabaladıktan sonra önün çok açık, yakın zamanda bol bol kitap okuyacaksın ya da sanatla ilgili başka bir uğraşın var.

Sevgilinin önemsiz gördüğü bir konuyu seninle paylaşmadığı için üzüleceksin.

Mesafe ve zorluk gördüm ayrı şehirdeymişsiniz zaten ama ilişkin genel olarak olumlu canım :)

merhaba banada tarot bakar mısın rica etsem..ben ela gözlü beyaz tenli kızıl saçlıyım..oda esmer kahverengi gözlü bi ilişkimiz yok şu anda ama 3 4 gündür kendini geri çekiyo acaba bişeyler olucak mı yoksa geri çekilerek gidicek mi hayatımdan..hiç mutlu olamadım bu konularda da onun kafa yapısı tam benim gibiydi o yüzden istiyorum aslında...teşekkür ederim canım..bide okulum bu yıl biticek ankarada okuyorum acaba orda mı yoksa başka şehirde mi çalışıcam ankarayı iistiyorum ama ailemde istanbulda buraya dön diyolar bilmiyorum hiç :KK43:

Pupiqq ben başka bir konuda bir tane daha rica etsem bakabilir misin? Aklıma takıldı çünkü, ilk mesajımda keşke onu da deseydim dedim kendi kendime... Vaktin yoksa sonra da bakabilirsin sorun değil... Mesleki yönelimimle ilgili kafam karışık da biraz, iş bakıyorum henüz bulamadım, hep tecrübeli kişi istiyorlar, iş görüşmesine bile çağırmıyorlar, başka bir alana kayma gibi bir düşüncem var ama cesaret edemiyorum, yüksek l. yapıyorum ama hayal ettiğim gibi olmadı hedefimi gerçekleştiremiyorum... Çok canım sıkılıyor bu konular nedeniyle. İçimden bir ses bırak herşeyi tekrar sınava gir diyor... Ama cesaret edemiyorum işte bunalıma soktu beni...

Bende isityorumm lütfennnn:))) her iki falada bakarsanız sevinirim..
yengeç burcuyum ,bugday tenliyim ,kahverengi gözlüyüm koyu kestane saç rengine sahibim
( iş ve evlilik için istiyorum)
[/QUOTE

Bana ne zaman sıraa gelirrr çook merak ettim canımm :KK16::KK16:

merhaba banada tarot bakarmısın iş durumu ile ilgili

Şu an iş durumu olumsuz görünüyor canım ama daha bazı şeyler olmamış,

Bunlar olduktan sonra iş durumundaki olumsuzluk değişebilir.

Çok muallakta şu an her şey.

Kızlar ilk sayfadan beri sırayla gidiyorum.

Uzun sürüyor, kusura bakmayın :26:

Merhaba canım ya banada bakarsan çok sevinirim katina için:esmer siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.
eğer vaktin varssa tarotta bakarmısın:) yoksa canın sağolsun çok teşekkür ettim şimdiden :)

birde mesele belirtmemişim ben katina için hoşlandığım kişiyle bir gelecek, ilişki varmı tarotsa eğitim sosyal hayat üzerine teşekkürler.

X