Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende istiyorum katina istiyorumm göz rengim acık kahve ela gibi beyaz tenli sarı saclıyım
sormak istediğim temel sorum suan sevdiğim cocukla evlilik ciddi bir gelişme olucakmı ve sevdiğim cocuk ta beni seviyor mu
bana da bakabilir misiniz? sac kumral,goz yesil,acik tenliyim.
ben aslinda bebis istiyorum,onun icin bakabilir misiniz?
merhaba ben de esmer koyu saçlı açık kahve rengi gözlüyüm yengeç burcuyum..
hem aşk için hem de eğitimim için bakabilir misin?
bir yurtdışı niyetim var sürekli olumsuz şeyler gelişiyor çözemiyorum bir türlü bakar mısın lütfen rica etsem..
tabi bir de aşkk..
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
merhaba pupiq ben bayadır üyeyim fakat öğrenci olduğum ve yurtta kaldığım için girip yazamıyorum benim için aşk falıma bakarmısın lise 3üm bu arada belki sizden küçüğümdür esmerim siyah saçlı koyu kahve gözlerim var ve bide kıvırcık bonus sevgilim var 1.5 yıllık uzağız bide baya ama kazanıp gidicem yanına sizi seviyorum kızlar öptüm
Bende isityorumm lütfennnn:))) her iki falada bakarsanız sevinirim..
yengeç burcuyum ,bugday tenliyim ,kahverengi gözlüyüm koyu kestane saç rengine sahibim
( iş ve evlilik için istiyorum)[/QUOTE
Bana ne zaman sıraa gelirrr çook merak ettim canımm
merhaba banada tarot bakarmısın iş durumu ile ilgili
Kızlar ilk sayfadan beri sırayla gidiyorum.
Uzun sürüyor, kusura bakmayın :26:
Kızlar ilk sayfadan beri sırayla gidiyorum.
Uzun sürüyor, kusura bakmayın :26:
Merhaba canım ya banada bakarsan çok sevinirim katina için:esmer siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.
eğer vaktin varssa tarotta bakarmısın:) yoksa canın sağolsun çok teşekkür ettim şimdiden :)