Fal baktırmak isteyenler :))

Öncelikle konun hayırlı olsun.
Daha bu kadar tazeyken ben de senden yorum rica edeceğim.
Katina+ tarot bakman mümkün mü acaba
Eğer öyleyse katina için ; kahverengi gözlüyüm, esmerim, saçımda kahve renk.
Tarot için de kariyerim hakkında bi yorum istiyorum.

Özel mesajda attım bilgilerimi... Çok istiyorum katina baktırmak çok merak ediyorum da kimseyi bulamamıştım...

Canım katina isteyip istemediğini bilmediğim için sadece tarota baktım.

İstiyorsan ona da bakarım.

Tarotta ilginç bir şekilde daha çok karakterinle ilgili kartlar çıktı.

Duygularına oranla mantığını ve aklını kullanan birisin sanırım, çünkü ilim, bilgelik, objektif olma, anlayış hepsi sen de toplanmış.

Şu anda bir kişi sana yalan söylüyor ve senin güvenine ihanet ediyor ama ihanetin sonucu doğmadan sen bu durumu ortaya çıkaracaksın.

Çok yakın bir zamanda bir kişiyle duygusal bağlarını koparıyorsun, siliyorsun hayatından.

Yakın bir zamanda yorgunluğa, isteksizliğe bürüneceksin.

Büyük bir kazadan kurtulma gördüm ama inşallah kaza falan olmaz.

uzak geçmişin için olumsuz bir kart çıktı. Eğer iş için odaklandıysan fala işte başarısızlık, aşk içinse aşkta güvensizlik olarak yorumlayabilirim.

Gelecekte başarın takdir edilecek, övgüler topluyorsun insanlardan.

Çevrende ve senin önemsediğin birinin kararsızlığı senin hayatını da etkiliyor, onun bu kararsız tutumundan çok rahatsız oluyorsun.

Şu anda biraz baskı altındasın sanki ve hayatın monoton olduğunu hissediyor gibisin. Bunlar seni olumsuz etkileyen düşünceler.

İstediğin her neyse oluyor ve bunda yaptığın bilerek veya bilmeden iyiliklerin çok yardımı oluyor.

Umarım beğenirsin :)

çok teşekkür ederiimmmm
katina da bakabilir misin madem :KK1::KK1:

banada bakarsan çook mutlu olurum aşk için istiyorum bende katina olandan :) sarı saçlıyım saclarım boya orjinal rengide koyu kahve kahve gözlüyüm koyu kahve .beyaz tenliyim.şimdiden teşekkür ederim :)

merhaba bende eğitim hayatım için tarot aşk hayatım için katina istiyorum. :KK31:
esmerim,kahverengi gözlüyüm, saçlarım koyu kestane şu an hayatımda biri var
aslan burcuyum

Son düzenleme:
amaniiiiiinnnnn bende ıstıyorum mutlaka katına ıstıyorum ben erkek arkadasımla dort aydır ayrıyız bırleme barısma vs olacakmı???ben kumral tenlı kahverengı gozluyum o sarısın ela gozlu sımdıden cooookkkk tesekkurler:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Merhaba canım,

Öncelikle sevdiğin kişi ; etrafında bir sürü kişi olan, çok sevilen biri, ayrıca bu kişi zorluklar yaşıyor şu an ve etrafında çok insan olmasına rağmen yalnız kalmayı seviyor. Ayrıca zor biri ve o da bunun farkında. Özünde çok iyi huylu bir insan.

Soruna gelirsem ; hiç ummadığın anda barışma olacak, hatta o da seni düşünüyor ve özlüyor.

Gördüğüm olumsuzluk ise onun zor biri olması yüzünden tekrar mutsuz olacağın yani barıştıktan sonra da dikkatli olmalısın.

Şu an kendine bir duvar dikmişsin, yalnızlığı benimsemişsin ama duvarlarını yıkıp, sevdiklerinle olmalısın.

Boşuna gözyaşı dökme, ruhunu sıkma

Ayrıca sevgilin sana geri döndüğünde affediyorsun çünkü bilinçsizce bir hata yapmış.

Yakın zamanda hiç hoşlanmadığın biriyle tesadüfen karşılaşacaksın ya da ummadığın bir kişiyi hayatından çıkarıyorsun.

Sevgilinle aranızdaki sorunun temeli ekonomik koşulların yarattığı stres ya da aileden birisinin bu tarz konuşmaları gibi görünüyor ama dediğim gibi barışıyorsunuz ve sorun aşılıyor :)

Merhaba canım,

Öncelikle sevdiğin kişi ; etrafında bir sürü kişi olan, çok sevilen biri, ayrıca bu kişi zorluklar yaşıyor şu an ve etrafında çok insan olmasına rağmen yalnız kalmayı seviyor. Ayrıca zor biri ve o da bunun farkında. Özünde çok iyi huylu bir insan.

Soruna gelirsem ; hiç ummadığın anda barışma olacak, hatta o da seni düşünüyor ve özlüyor.

Gördüğüm olumsuzluk ise onun zor biri olması yüzünden tekrar mutsuz olacağın yani barıştıktan sonra da dikkatli olmalısın.

Şu an kendine bir duvar dikmişsin, yalnızlığı benimsemişsin ama duvarlarını yıkıp, sevdiklerinle olmalısın.

Boşuna gözyaşı dökme, ruhunu sıkma

Ayrıca sevgilin sana geri döndüğünde affediyorsun çünkü bilinçsizce bir hata yapmış.

Yakın zamanda hiç hoşlanmadığın biriyle tesadüfen karşılaşacaksın ya da ummadığın bir kişiyi hayatından çıkarıyorsun.

Sevgilinle aranızdaki sorunun temeli ekonomik koşulların yarattığı stres ya da aileden birisinin bu tarz konuşmaları gibi görünüyor ama dediğim gibi barışıyorsunuz ve sorun aşılıyor :)
emegıne saglık cok tesekkurler canım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

meraba canım;
katina falını çok merak ediyorum.birkaç kere netten baktım ama ingilizcem iyi olmadığı için doğru çeviremedim.benim falıma da bakarsan çok mutlu olurum.
göz rengim ela.saçım kahve.buğday tenliyim.burcum balık.aşkla ilgili.ya onunla ya da onsuz.artık bir karar vermem gerekiyor.Naapmalıyım?

Son düzenleme:
Canım ben ikisini de istiyorum ya :)
Göz rengi siyaha yakın koyu kahve saç rengi de aynı şekilde ten rengim de buğday :)
Gelecekte beni neler bekliyor tarot için konum,
Katina için ise o da beni seviyor mu neden bu duruma geldik soru oldu bu ama :KK70: Onunla ilgili gelecek de diyebilirim konu olursa :KK70:

canım banada bakabılırmısın ? onumuzdeki hafta tup bebek tedavisine baslayacagiz.Bebegimiz olacakmi ? Saclarimin kendi rengi kumral,acik bugday tenli ve sariya donuk kahverengi gozluyum.

ben de istiyorum :KK70: ela göz kumral saç beyaz ten ve aşk ve iş yaşamı için :KK9:
katina ve tarot falı istiyorum eski sevgilim de kumral ela gözlü beyaz tenliydi onunla bir şeyler olacak mı acaba

Son düzenleme:
Fal duydummu hiç kaçırmam bayılırım banada lütfen tarot açabilirmisinz.
Saç kahve, göz kahve,ten buğday.

Genel ne hissederseniz.Yada bir arsa ev işimiz var onunla ilgilide olabilir.

Teşekkürler.

Ayrıca çok yakın sandığınız birinden ihanet görüyorsunuz, çok tutarsız lafları var bu kişinin ve sizden çeşitli sırlar saklıyor. Bunları öğrendiğinizde üzüleceksiniz ancak eskisinden güçlü bir duruşunuz olacak. Bu kişiyle yolları ayıran siz olacaksınız.

Yakın zamanda sürekli bir mutluluk, huzur, umut içerisinde olacaksınız.

Bulunduğunuz ortamda birinin ettiği laf sizi yıpratacak ama affediyorsunuz o kişiyi. Sadece densizlik ettiğini o da itiraf ediyor zaten.

İşte yükselme görüyorum ya sizin için, ya da çevrenizdeki çok yakın bir kişi için.

Ayrıca karar vermeniz gereken bir an gelecek; bu durumda harekete geçmeden önce iki kez düşünün, aceleci davranmayın. Yoksa yanlış kararlar verebilirsiniz.

Ev konusunda da yeni fırsatlar doğuyor.

İki faldanda istiyorum mümkünse cok ihtiyacım var çünkü :KK43: katina falı için siyah saç, kahverengi göz,açık buğday tenliyim.. ikisinede aşk hayatım için bak :KK16:

Valla bende istiyorum o zaman.
Beyaz tenliyim, kumralım, açık kahve(ela-kahve arası) renkli gözlüyüm.
Benim sorum hep aynı :KK53: karşılıklı aşkı ne zaman bulcam.
Artık hayatımda biri olsun istiyorum, ileriye götürecebileceğim bir ilişkim olsun istiyorum.
Tabi herşeyin öncesi hayırlı biri olması.

Selam canım :)

Ben yaşadığın ilişkilerde hep üzülen taraf olarak gördüm seni.

Çünkü sevdiğin kişiyi sahipleniyorsun, üzülüyorsun, acı cekiyorsun ama karşındakiler buna değmiyor ve bunu sen de anladın artık.

Hatanı fark edip, pes etmemen önemli.

Ve çok çok yakın bir zamanda büyük aşk görünüyor hatta ilk açtığım kart kalpti yani :KK1:

Ben geleceğinle ilgili hep olumlu gördüm bence artık hak ettiğini alıyorsun :KK16:

bayılıyorum böle topiklere.tam benlik başlığı görünce hemen geldim. dırınn...dırınnnn:KK52::KK55:

ne tür fallara bakıyosun. tam anlayamadım:26:

göz rengim:ela,ten rengim:beyaz,saç rengim
sorumda yakında işle ilgili bir gelişme var mı? şimdiden çok teşekkür ederim :) aşk hayatımla ilgilide bişeyler söyleyebilirsiniz yani zorlamıyorum ama olsa fena olmaz :) :) biraz fazla oldu sanki ama :)

Son düzenleme:
Merhaba pupiqq öncelikle ne kadar iyi bi insan olduğunu söylemek istedim çünkü benim tanıdğım bütün fal bakan insanlar bin dereden su getiriyorlar bakmamak için sense burdan açık açık yazmışsın helal olsun valla.

Müsaitsen ben de yazayım buraya, katina falı istiyorum tatlım..Erkek arkadaşımla ayrıkdık 1.5 ay oldu. Niye bilmiyorum çok inanmıştım onun kısmetim olduğunu tekrar bir araya geliş var mı diye bakabilir misin?
Ben esmerim gözlerim de siyah denecek kadar koyu burcum akrep eğer lazımsa o da esmer mavi gözlü ve kova.
Şimdiden teşekkür ederim canımm, Allah razı olsun iyi akşamlar..

Rica etsem banada bakabilirmisinn
sac siyah göz kahverengi ten esmer
esiminkide aynii :)
22 yasindayim
simdidenn cokk tsklerr

banada banada

kahverengi göz beyaz tenli açık kahve saç rengi iki faldanda istiyorum lütfennn merakla bekliyorum :)

Canım aşk hayatın için gördüklerim hep aynı ; sağlam temellerle kurulan bir ilişki, karşılıklı sadakat ve sevgi ve evliliğe varıyor bu ilişkinin sonu.

Şu anda biriyle berabersen ve ya hoşlandığın, aklını kurcalayan biri varsa bu o kişi değil, bu ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Çevrende siyah saçlı ve buğday tenli çok konuşan bir kadın var ona dikkat etmelisin ve sevgilinden uzak tutmalısın çünkü senin laflarını ona taşıyor.

Hayatının olumlu yönde değişeceğini gördüm ve maddi kazanç var.

Hayatına girecek erkek de kumral, arkadaş canlısı, sempatik biri

X