Fal baktırmak isteyenler :))

Bende rica edebilirmiyim fallara sardım da :KK70:

Saç koyu kestane
Göz koyu kahve
Ten kumral

aşk hayatımla ilgili lütfen :)

Kızlar yemek yiyip geliyorum hemen :)

Hepinize cevap vermeye çalışıyorum ama 40 kağitla bakıldığı için baya bir zamanı alıyor yani o yüzden geç cevap yazıyorum, kusura bakmayın :KK16:

Hepinize cevap vermeye çalışıyorum ama 40 kağitla bakıldığı için baya bir zamanı alıyor yani o yüzden geç cevap yazıyorum, kusura bakmayın :KK16:

Afiyet olsun canım beklemedeyim bir önceki sayfada yazdım durup durup sayfayı yenılıyorum baktın mı diye :KK9:... teşekkürler

saç koyu kahverengi
göz açık kahverengi
ten buğday

ben de istiyorum ben deeee :KK31:

Katinaya da bakabilenlere de bayılıyorum. Bakabilen kişiler gerçekten hakkını veriyor. Hayrete düşürüyor insanı.
Beyaz tenliyim fakat süt beyazı değil, kumral saçlarım var ve kahve gözlüyüm.
Şuan aklımda biri var bana karşı ilgisi olup olmadığını, bana ulaşıp ulaşmayacağını çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.:)

Son düzenleme:
Bende isityorumm lütfennnn:))) her iki falada bakarsanız sevinirim..
yengeç burcuyum ,bugday tenliyim ,kahverengi gözlüyüm koyu kestane saç rengine sahibim
( iş ve evlilik için istiyorum)

Affiyet olsunn cabukk gell seni bekliyoruzz canik :)

Falı duydum koştum geldim:KK53:

Banada Katina bakar mısın canım? Açık tenliyim, kahverengi göz ve kırmızı saç:)

Heycanla bekliyorum:18:

merhaba canım :)

Yakın zamanda bir konuda yaptığın hata ve ya yanlışlar konusunda biri sana haber getirecek.

Buna çok üzülüyorsun. Pişmanlık görüyorum.

Geçmişin için diyebileceğim şu ki ; yaşanması gereken yaşanmış, bitmesi gereken bitmiş.

Çok fazla tutarsız lafı olan bir insanmış. Sana karşı ilgisini kaybetmiş, 3.kişilerin etkisi de çok olmuş.

Neyse gelecek önemli zaten :)

Gelecekte ciddi ilişki ve karşılıklı sevgi gördüm.

Hatta bu çocuk düzgün fiziği olan, toplum içnde hemen göze çarpan biri olumsuzluğu ise fazla mükemmeliyetçi ve seni biraz zorlayacak gibi :KK16:

kahverengi göz(koyu), koyu kahve saç, buğday ten. aşk falı bakabilirisin canım

Bendeee istiyorum hemde ikisinide müsait olduğunda :))

Saç kahverengi,Göz kahverengi,ten rengi normal ne beyaz ne buğday burcum yay
Katinada konu/soru : iki kişi arasında hangisini seçmeliyim hayırlısı kim
Tarotta össyi kazanabilir miyim ki ? Boylede tarot sorusu mu olur ya kafayı Yedirtiyo bu sene :)))

Canım :KK16:

Ben bu iki çocuğu da hayırlı bulmadım. Biri zaten şu an sadece seni etkileyip, elde etmenin derdinde.

Diğeriyse çok fazla 3.kişilerin lafıyla hareket ediyor.

Yani ikisiyle mutsuzluk gördüm.

Ben Öss yi kazanacağını ama çok çalışman gerektiğini gördüm.

Kazanman son zamanlarda yapacağın çalışmalara bağlı :)

Çevrende çok konuşan insan var sanırım bölüm baskısı, öss baskısı, kendi arkadaşlarının dertleri bunlar

ama kafanda çok yer etmişler, boşver, düşünmemeye çalış.

Ayrıca kumral saçlı, kısa boylu bir kıza dikkat et, içi fesat :KK23:

Yeni ortamda başka bir erkekle tanışacaksın bu arada kaldığın 2 kişiyi unutacaksın :)

ayy ben de dayanamam fala ben de istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeen :) katina istemiyorum canım senin için sakıncası yoksa tabiii.bebek ve gelecekle ilgili

Ayrıca çok yakın sandığınız birinden ihanet görüyorsunuz, çok tutarsız lafları var bu kişinin ve sizden çeşitli sırlar saklıyor. Bunları öğrendiğinizde üzüleceksiniz ancak eskisinden güçlü bir duruşunuz olacak. Bu kişiyle yolları ayıran siz olacaksınız.

Yakın zamanda sürekli bir mutluluk, huzur, umut içerisinde olacaksınız.

Bulunduğunuz ortamda birinin ettiği laf sizi yıpratacak ama affediyorsunuz o kişiyi. Sadece densizlik ettiğini o da itiraf ediyor zaten.

İşte yükselme görüyorum ya sizin için, ya da çevrenizdeki çok yakın bir kişi için.

Ayrıca karar vermeniz gereken bir an gelecek; bu durumda harekete geçmeden önce iki kez düşünün, aceleci davranmayın. Yoksa yanlış kararlar verebilirsiniz.

Ev konusunda da yeni fırsatlar doğuyor.

Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık :KK42::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

pupiqqcim ben katina falı ve tarot falı baktırmak istiyorum :))
katina malum aşk konusu ne zaman bir aşk meşk sevgili adayı var çok merak ediyorumm bunları bak olsun artık yanii :KK70:
tarot için de eğitimim konusunda bakar mısınnn ??? teşekkür ederimm şimdidenn bekliyorumm:))
katina için: kahverengi göz-kumral saç-buğday ama beyaz değil:)

Son düzenleme:
Canım :KK16:

Ben bu iki çocuğu da hayırlı bulmadım. Biri zaten şu an sadece seni etkileyip, elde etmenin derdinde.

Diğeriyse çok fazla 3.kişilerin lafıyla hareket ediyor.

Yani ikisiyle mutsuzluk gördüm.

Ben Öss yi kazanacağını ama çok çalışman gerektiğini gördüm.

Kazanman son zamanlarda yapacağın çalışmalara bağlı :)

Çevrende çok konuşan insan var sanırım bölüm baskısı, öss baskısı, kendi arkadaşlarının dertleri bunlar

ama kafanda çok yer etmişler, boşver, düşünmemeye çalış.

Ayrıca kumral saçlı, kısa boylu bir kıza dikkat et, içi fesat :KK23:

Yeni ortamda başka bir erkekle tanışacaksın bu arada kaldığın 2 kişiyi unutacaksın :)

Bende beni etkelemeye calışanla kararımı vermiştim diğerine vicdanım el vermemiştii mutlu olcagım kişi çıksında ikisinide boşveriyim YAY burcuym ne kadar belli dimi :))) çok teşekkür ederimmm. Emeğine sağlık :)

banada bakrmısın göz rengım kahverengi tenım esmer sac rengim siyah sevdigime kavuscakmıyım martta annesi gelcek sonuc ne olcak bi bakarmısn :)

Merhaba canım.

Falda çok fazla insan çıktı.

Mesela hamarat bir kadının bu ilişkinin kuyusunu kazmaya çalıştığını gördüm, sebebi kıskançlık,insanların mutlu olmasını istemeyen bir tip.

Eski sevgilinin ya da yeni birinin sana yaklaşmak isteyeceğini gördüm.

Yakın bir arkadaşın sana kararsız kaldığın bir konuda akıl verecek ve sorundan kurtulacaksın.

Geçmişte sevgilinle gereksiz bir küslük yaşamışsınız sebebi yanlış anlamadan kaynaklanıyor.

Gelecekte de hem sıkıntı hem sevinç gördüm ama sorduğun konunun cevabı olumlu :)

Ayrıca sevgilin pohpohlanmayı seviyor sanırım, fazla boğmadan ona güzel sözler söylersen çok sevinecek :)

X