Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yemek yiyip geliyorum hemen :)
Hepinize cevap vermeye çalışıyorum ama 40 kağitla bakıldığı için baya bir zamanı alıyor yani o yüzden geç cevap yazıyorum, kusura bakmayın
Afiyet olsun canım beklemedeyim bir önceki sayfada yazdım durup durup sayfayı yenılıyorum baktın mı diye ... teşekkürler
Kızlar yemek yiyip geliyorum hemen :)
Hepinize cevap vermeye çalışıyorum ama 40 kağitla bakıldığı için baya bir zamanı alıyor yani o yüzden geç cevap yazıyorum, kusura bakmayın
Falı duydum koştum geldim
Banada Katina bakar mısın canım? Açık tenliyim, kahverengi göz ve kırmızı saç:)
Heycanla bekliyorum:18:
Bendeee istiyorum hemde ikisinide müsait olduğunda :))
Saç kahverengi,Göz kahverengi,ten rengi normal ne beyaz ne buğday burcum yay
Katinada konu/soru : iki kişi arasında hangisini seçmeliyim hayırlısı kim
Tarotta össyi kazanabilir miyim ki ? Boylede tarot sorusu mu olur ya kafayı Yedirtiyo bu sene :)))
Ayrıca çok yakın sandığınız birinden ihanet görüyorsunuz, çok tutarsız lafları var bu kişinin ve sizden çeşitli sırlar saklıyor. Bunları öğrendiğinizde üzüleceksiniz ancak eskisinden güçlü bir duruşunuz olacak. Bu kişiyle yolları ayıran siz olacaksınız.
Yakın zamanda sürekli bir mutluluk, huzur, umut içerisinde olacaksınız.
Bulunduğunuz ortamda birinin ettiği laf sizi yıpratacak ama affediyorsunuz o kişiyi. Sadece densizlik ettiğini o da itiraf ediyor zaten.
İşte yükselme görüyorum ya sizin için, ya da çevrenizdeki çok yakın bir kişi için.
Ayrıca karar vermeniz gereken bir an gelecek; bu durumda harekete geçmeden önce iki kez düşünün, aceleci davranmayın. Yoksa yanlış kararlar verebilirsiniz.
Ev konusunda da yeni fırsatlar doğuyor.
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
Canım
Ben bu iki çocuğu da hayırlı bulmadım. Biri zaten şu an sadece seni etkileyip, elde etmenin derdinde.
Diğeriyse çok fazla 3.kişilerin lafıyla hareket ediyor.
Yani ikisiyle mutsuzluk gördüm.
Ben Öss yi kazanacağını ama çok çalışman gerektiğini gördüm.
Kazanman son zamanlarda yapacağın çalışmalara bağlı :)
Çevrende çok konuşan insan var sanırım bölüm baskısı, öss baskısı, kendi arkadaşlarının dertleri bunlar
ama kafanda çok yer etmişler, boşver, düşünmemeye çalış.
Ayrıca kumral saçlı, kısa boylu bir kıza dikkat et, içi fesat
Yeni ortamda başka bir erkekle tanışacaksın bu arada kaldığın 2 kişiyi unutacaksın :)
saç koyu kahverengi
göz açık kahverengi
ten buğday
ben de istiyorum ben deeee
banada bakrmısın göz rengım kahverengi tenım esmer sac rengim siyah sevdigime kavuscakmıyım martta annesi gelcek sonuc ne olcak bi bakarmısn :)