Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varım yahu. Siyah saçlıyım kahverengi gözlerim ten rengim buğday. Katina diyeyim bari gerçi tarotu da merak ediyorum ama. İlişkim var uzun süredir fakat arada aile faktörü var bunu aşabilecek miyiz acaba..
Sevdiğin kişiye karşı sonsuz güvenin var, onunda aynı şekilde ve ikinizinde karşılıklı sadakatinizi gördüm.
Aile faktörünü aşıyorsunuz ama yakın zamanda değil canım.
Yaşantında sevgilinde sen de sevilen insanlarsınız.
Çevrende güzel bir çocuk gördüm;4 ve 10 yaş arası olabilir. o sana şans getiriyor ve temiz bir kalbi var senin için iyi şeyler diliyor.
Sevgilinle bir araya geldiğinizi gördüm yakın geçmişte, önemli bir buluşma olmalı çünkü ikinizinde sevgisini arttırmış.
Siz bu aşk yüzünden yıpranmışsınız ama sevginiz çok güçlü olduğu için atlatıyorsunuz bu durumları.
Yakın gelecekte seni çok sevindirecek, coşkulu bir buluşma gördüm :)
Şu anda sevdiğin kişi seninle görüşmek, konuşmak istiyor.
Ayrıca uzun sürecek bir arkadaşlığın temelini atmışsın yakın zamanda, bu kişi sana hayatın boyunca destek olacak.
Bütün aksiliklerin sizi güçlendirdiğini görüyorum.
Ve falında gördüğüm tek olumsuzluk ; koyu saçlı ve açık tenli bir kadın ; Çok fesat ve iyi niyetini suistimal ediyor, yalancı ve buna güvenmemelisin. İlişkinizi etkileyen biri.
Çok güzel çıktı falın :)
bana da bakar mısın :)
kahve göz kumral saç beyaz sarımsı cilt rengim var :)
tarot istiyorum sadece aşk meşk belli artık benim tarot içinde mi konu lazım
sanırım lazım o zaman iş bulma konusu olsun.. iş arıyorum, ama bulamıyorum
İnanmıyorum, nasıl görmemişim bu konuyu
Hemen istiyorum
Göz rengim kahverengi, saçların orjinal rengi olması gerekiyor sanırım:26: O da kestane, buğday tenliyim...
Tarot için bir konu gerekiyorsa da, eşimin sağlığı diyorum..
Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba öncelikle bende geçmiş olsun diyorum.
Çok güzel çıktı kartlar ve bence sonuçta öyle olacak, içini ferah tut. :)
Şu anda sabrediyorsun ve herkese karşı uyumlusun.
Uğraşman gereken birden fazla iş var, bunlara yetiyorsun ve hatta yapabildiğinin en iyisini yapıyorsun ama sanki biraz bunalmış durumdasın.
Çok yakın zamanda da üzüntü duyacaksın, acı haber alacaksın ama sonra sağlığına kavuşacak.
Yakın geçmişte hastalık çıktı zaten normal sorduğun konu için. Bu hem seni hem de eşini oldukça yıpratmış ama bu güçlükleri aştığınızı görüyorum.
Birazcık sabredeceksin ve ilerisi inan ki çok parlak.
Bu hastalığı yeniyorsunuz.
Hatta sonuçta melek kartı bile çıkmış en olumlu kart :)