Sayfan hayırlı olsun ..
Rica etsem banada tarot açar mısın..
Aile içindeki sıkıntılar..
Diğeri için ise özelliklerim ;
Siyah uzun saçlı,ela gözlü , beyaz tenliyim ..
ben de istiyorum ben de :)
ama tarot istiyorum,aşk olayım belli zaten
konu:bir takım maddi sıkıntılar
merhaba :)
Öncelikle şunu söyleyeyim maddi sıkıntıları aşıyorsunuz, her şey istediğiniz gibi olacak.
Karakter kartınızda sevecen, iyi niyetli, güvenilir bir insan olduğunuz çıkmış zaten aksi düşünülmezdi :)
Sizi asıl yıpratan gerçekleşmemiş ümitleriniz, beklentileriniz.
Maddi konularda bir takım planlarınız var atıyorum yatırım yapmak olur, kredi olur bunlar konusunda kuşkularınız var ve çok da haklısınız bir işe girişmeden önce mutlaka iyi araştırmalar yapın, öğütler alın.
Şu anda kendinizi bu konu hakkında yersiz yere fazla yıpratıyorsunuz gibi, güçlükleri bir bir aşınca siz de refaha kavuşuyorsunuz.
Yalnız tek olumsuz gördüğüm şey çevrenizdeki dengesiz kişiler. Sanki konuşmaları bazen sizi boğuyor gibi.
Merhaba ben de geldimBen katina baktırmak istiyorum canım, saçımın doğal rengi koyu kahve, gözlerim açık kahve, beyaz tenliyim, yay burcuyum. Şu an bir sevgilim yok ama peşimi bırakmayan bir adet eski sevgili, benden hoşlandığını hissettiğim bir adet de yeni biri var.
ya ben de istesem :18: kahve saç,kahve göz,buğday ten.oğlak burcuyum.olmasını beklediğim bir evrak var bununla ilgili bakabilir misin canım?
Sonuç olumlu görünüyor canım. Beklentin gerekli kişilere ulaşmış ve bu isteği değerlendiriyorlar.
Evrakın sonucunda ya bir kazanç ya da bir değişiklik görünüyor ama evrakın maddiyatla ilgili sanırsam çünkü bir çok düşünce mal kaybının olacağı yönünde.
Bazen asla kazanamayacağın bir şeyi kazanmak istediğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun çıkan kartların hepsi olumlu.
Umarım da öyle olur.
Bu arada bu evrakı zora sokmak isteyen bir tane egoist insan gördüm ama engel olamıyor :)
Canım öncelikle sorduğun konunun cevabı tamamen geleceğe bağlı çıktı.
Daha olmamış olaylar, konuşulmamış ya da fikir alınmamış çok kişi var ve bunların dedikleri de çok etkili olacak.
O yüzden cevabına ne söylersem yalan olur ama bu olayın sonucunun en doğrusu ve en hayırlısı olacağını gördüm kesin olarak.
Şu an ciddi olman gereken bir dönemdesin, sanki bu ciddiyet sana fazla yük olmaya başlamış.
Bu duruma karşı artık sabırsız hale gelmişsin ve sonuç istiyorsun.
Gelecekte köklü bir değişiklik gördüm yani bu ailenle ilgiliyse içinde bulunduğunuz durumun iyi veya kötü anlamda tamamen değişeceğini söylüyor.
Aile konusunda senin temel olduğunu düşünüyorum çünkü olaylar olurken düşünülen senin iyiliğin.
Aileyi bir araya getiren kişi de sensin.
Fedakarlıklar yapılıyor ve bu konu için çözüm aranıyor.
Çevrenizde de çok olumsuz etki var yani bu durumun kötü bitmesini isteyen kişiler fazlalıkta.
Bir mal kaybı gördüm yakın gelecekte.
Selam canım, hoşgeldin
Şu an çok fazla yalanla karşı karşıyasın, bir insanın iki yüzü var, maske takmış sanki ve ben bunun eski sevgilin olduğunu düşünüyorum.
Ama gerçeği öğrendiğin an, artık geçmişten ders aldığın andır ve üzülmeyi bırakacaksın ve yanlış yapmayacaksın.
Yakın geçmişinde aşk için bir geri dönüş olmuş bundan mutluluk duymuşsun ama ben bunu intikamvari bir mutluluk olarak yorumladım.
Canım bu bahsettiğin yeni çocuk esmer ya da saçları ve gözleri koyu renk sanırsam. Eğer doğru tahmin ettiysem bu çocuğun sadakatinden şüphe et çünkü birine bağlanması zordur imkansız değil tabi.
Ayrıca bu çocuk huysuz ve dengesiz ama iyi yönleri yok mu var :)
Etkileyici, yaratıcı, sana hep destek olacak ve seni etkileyen de bu olacak.
Gelecekte arkadaşlarınla bir buluşma gördüm, sevdiklerin sana destek oluyor.
Değişiklikten korktuğun bir döneme gireceksin.
Ben hiç beklemediğin bir anda aşk gördüm :)
Ve hayatın çok güzel geçecek, mutluluğu yakalıyorsun