Fal baktırmak isteyenler :))

banada banada

kahverengi göz beyaz tenli açık kahve saç rengi iki faldanda istiyorum lütfennn merakla bekliyorum :)

Sevdiğin kişiye karşı sonsuz güvenin var, onunda aynı şekilde ve ikinizinde karşılıklı sadakatinizi gördüm.

Aile faktörünü aşıyorsunuz ama yakın zamanda değil canım.

Yaşantında sevgilinde sen de sevilen insanlarsınız.

Çevrende güzel bir çocuk gördüm;4 ve 10 yaş arası olabilir. o sana şans getiriyor ve temiz bir kalbi var senin için iyi şeyler diliyor.

Sevgilinle bir araya geldiğinizi gördüm yakın geçmişte, önemli bir buluşma olmalı çünkü ikinizinde sevgisini arttırmış.

Siz bu aşk yüzünden yıpranmışsınız ama sevginiz çok güçlü olduğu için atlatıyorsunuz bu durumları.

Yakın gelecekte seni çok sevindirecek, coşkulu bir buluşma gördüm :)

Şu anda sevdiğin kişi seninle görüşmek, konuşmak istiyor.

Ayrıca uzun sürecek bir arkadaşlığın temelini atmışsın yakın zamanda, bu kişi sana hayatın boyunca destek olacak.

Bütün aksiliklerin sizi güçlendirdiğini görüyorum.

Ve falında gördüğüm tek olumsuzluk ; koyu saçlı ve açık tenli bir kadın ; Çok fesat ve iyi niyetini suistimal ediyor, yalancı ve buna güvenmemelisin. İlişkinizi etkileyen biri.

Çok güzel çıktı falın :)

Falı duydum koştum geldim

Banada Katina bakar mısın canım? Açık tenliyim, kahverengi göz ve kırmızı saç:)

Heycanla bekliyorum:18:

Çok çok teşekkür ederim ağzına eline koluna sağlık. Umarım dediğin gibi olur. Kadını da tam bilmiyorum. İlişkimizin üzerinde çok insan var...

Bendeee istiyorum hemde ikisinide müsait olduğunda :))

Saç kahverengi,Göz kahverengi,ten rengi normal ne beyaz ne buğday burcum yay
Katinada konu/soru : iki kişi arasında hangisini seçmeliyim hayırlısı kim
Tarotta össyi kazanabilir miyim ki ? Boylede tarot sorusu mu olur ya kafayı Yedirtiyo bu sene :)))

banada bakrmısın göz rengım kahverengi tenım esmer sac rengim siyah sevdigime kavuscakmıyım martta annesi gelcek sonuc ne olcak bi bakarmısn :)

bana da bakar mısın :)
kahve göz kumral saç beyaz sarımsı cilt rengim var :)

Canım katina isteyip istemediğini bilmediğim için sadece tarota baktım.

İstiyorsan ona da bakarım.

Tarotta ilginç bir şekilde daha çok karakterinle ilgili kartlar çıktı.

Duygularına oranla mantığını ve aklını kullanan birisin sanırım, çünkü ilim, bilgelik, objektif olma, anlayış hepsi sen de toplanmış.

Şu anda bir kişi sana yalan söylüyor ve senin güvenine ihanet ediyor ama ihanetin sonucu doğmadan sen bu durumu ortaya çıkaracaksın.

Çok yakın bir zamanda bir kişiyle duygusal bağlarını koparıyorsun, siliyorsun hayatından.

Yakın bir zamanda yorgunluğa, isteksizliğe bürüneceksin.

Büyük bir kazadan kurtulma gördüm ama inşallah kaza falan olmaz.

uzak geçmişin için olumsuz bir kart çıktı. Eğer iş için odaklandıysan fala işte başarısızlık, aşk içinse aşkta güvensizlik olarak yorumlayabilirim.

Gelecekte başarın takdir edilecek, övgüler topluyorsun insanlardan.

Çevrende ve senin önemsediğin birinin kararsızlığı senin hayatını da etkiliyor, onun bu kararsız tutumundan çok rahatsız oluyorsun.

Şu anda biraz baskı altındasın sanki ve hayatın monoton olduğunu hissediyor gibisin. Bunlar seni olumsuz etkileyen düşünceler.

İstediğin her neyse oluyor ve bunda yaptığın bilerek veya bilmeden iyiliklerin çok yardımı oluyor.

Umarım beğenirsin :)

Kızlar geç yazıyorum kusura bakmayın, fallara bakıp buraya yazmak zor oluyormuş. Telefondan yazmayı denedim olmadı.

Uzun sürse de hepinize bakacağım. Teşekkürler

bana da bakabilir misiniz? sac kumral,goz yesil,acik tenliyim.
ben aslinda bebis istiyorum,onun icin bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
merhaba ben de esmer koyu saçlı açık kahve rengi gözlüyüm yengeç burcuyum..
hem aşk için hem de eğitimim için bakabilir misin?
bir yurtdışı niyetim var sürekli olumsuz şeyler gelişiyor çözemiyorum bir türlü bakar mısın lütfen rica etsem..
tabi bir de aşkk..

merhaba pupiq ben bayadır üyeyim fakat öğrenci olduğum ve yurtta kaldığım için girip yazamıyorum benim için aşk falıma bakarmısın lise 3üm bu arada belki sizden küçüğümdür esmerim siyah saçlı koyu kahve gözlerim var ve bide kıvırcık bonus sevgilim var 1.5 yıllık uzağız bide baya ama kazanıp gidicem yanına sizi seviyorum kızlar öptüm

ayyy ne guzel ya fala inanirim falsizda kalmam supersin bende istiyorum :)) ask bizden gecti he he hee ela gozluyum beyaz tenliyim kumralim yengec burcum :) hamileyim simdide saglikla dogurabilecekmiyim bu ucuncu hamileligim ve henuz bebegim yok diye soyledim gorebilirmisin acaba :) ve diger gorebildiklerinide yazarsan sevinirim tesekurlerrrr

Hep bu fal topiklerine bilgilerimi veriyorum bakılmıyor,rica etsem siz bari bir kerecik baksanız,merak ettiğim önemli şeyler var,özel mesajla bilgilerimi gönderdim..

tarot istiyorum sadece aşk meşk belli artık benim tarot içinde mi konu lazım

sanırım lazım o zaman iş bulma konusu olsun.. iş arıyorum, ama bulamıyorum

Şu anda durumun biraz karışık canım, aslında önünde fırsatlar var gibi ama bunları sen göremiyorsun ya da önüne çıkmıyorlar bir türlü diyeyim.

İşsizlik sanki biraz da seni yalnızlığa itmiş.

Yakın zamanda çevrenden birinin rahatsızlanacağını görüyorum ki umarım ben yanılırım.

Şu an sabrediyorsun ama dolup taşmışsın gibi.

Başvurduğun veya istediğin işte senin hakkını yemişler, bir hileyle başka birini almışlar.

Aslında bu iş için çoğu kişi olumlu bakarken birden bire bu durum gelişmiş, kıl payı derler ya o hesap olmuş.

Bir yerde işe girmek istemişsin ama başvuru yapmamışsın ya da yaptıysan da vazgeçmişsin bundan çok da iyi olmuş, yoksa çok pişman olacakmışsın.

Kendine güvenini dışarıya yansıtıyorsun ve bu sana olumlu puan olarak geri dönüyor, böyle devam etmelisin :)

Çevrendeki insanlar da senin için değerli ve hepsi senin mutlu olmanı istiyorlar. Hayır duaları var sanki üstünde :)

Riske girdiğin, fedakarlıkta bulunduğun zaman bir işe giriyorsun, sorunun çözülüyor

Merhaba öncelikle bende geçmiş olsun diyorum.

Çok güzel çıktı kartlar ve bence sonuçta öyle olacak, içini ferah tut. :)

Şu anda sabrediyorsun ve herkese karşı uyumlusun.

Uğraşman gereken birden fazla iş var, bunlara yetiyorsun ve hatta yapabildiğinin en iyisini yapıyorsun ama sanki biraz bunalmış durumdasın.

Çok yakın zamanda da üzüntü duyacaksın, acı haber alacaksın ama sonra sağlığına kavuşacak.

Yakın geçmişte hastalık çıktı zaten normal sorduğun konu için. Bu hem seni hem de eşini oldukça yıpratmış ama bu güçlükleri aştığınızı görüyorum.

Birazcık sabredeceksin ve ilerisi inan ki çok parlak.

Bu hastalığı yeniyorsunuz.

Hatta sonuçta melek kartı bile çıkmış en olumlu kart :)

Ayyyy, bakan gözlerine, yazan ellerine sağlık...Ne iyi geldi bu bana

fal bakıyorlar dediler koşarak geldim :) rica etsem benim içinde bakar mısın canım ?
beyaz tenliyim kumralım ela gözlüyüm.

benim sorum askla ilgili. uzun yıllar süren bir ilişki yaşadık ve 1,5 yıldır ayrıyız. onun geri dönmesini değil ama bir gün pişman olduğnu görmeyi çok istiyorum. böyle birşey olucak mı? birde artık karsılıklı olarak sevebileceğim birini istiyorum. o yüzden aşk hayatımı sorucaktm. şimdiden tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…