Fal baktırmak isteyenler :))

Slm:) uygun olduğunda katina falı bakar mısın benim için? Saçlarım koyü kestane, gözlerim açık kahve ve ten rengim buğday. Sevgilimde çok uzun bir aradan sonra tekrar barıştık. Bu sıralar yine biraz nane gibiyiz:) bununla ilgili işte canım.

sonunda tarot bakan birini buldummm :)))
canım bende istiyorum bakarsan çok sevinirim.
göz rengim mavi, saç rengim kumral, ten rengim buğday
sanırım tarot için konu söylemem gerekiyor :)) bu sene mezun oluyorum bir şey çıkmazsa bundan sonraki hayatım nasıl ilerlicek iş vs :)
katina içinde aynı şekilde ilişkim nasıl ilerlicek bundan sonrası, ciddi bi birlikteliğim var
ikisinede bakarsan sevinirim , ama bakmazsanda canın sağolsun sen hangisini istersen :)))

Selam canım
öncelikle emegin icin cok tesekkurler
bana da aile ve iş için genel olarak yani tarot bakarsan sevinirim

Merhaba, aile hakkında da iş hakkında da olumlu kartlar çıktı,

belirli bir aksilik ya da işle ilgili belirli bir değişme göremedim.

Dengede gidecek bir süre hayatınız.

Siz de bu sırada daha çok kendinize vakit ayırabilirsiniz, diğer türlü hayatınızdaki ani değişikliğe ayak uyduramayacaktınız.

Yardımsever, duyarlı, yetenekli ve aynı anda bir çok işe yetebilen bir insansınız.

Çevrenizce çok seviliyorsunuz ve bu özellikleriniz size gelecekte işle ilgili olumlu yönde değişim getirecek.

Ama dediğim gibi tarih verebileceğim kadar yakın bir süreçte değil.

1 yıl ve ya bir kaç yıl diye hissettim sadece :)

Beklediği iş için başka birini daha düşünüyorlar canım.

O yüzden bu kadar uzamış.

Tamamen ona bağlı, sizin elinizden çıkmış artık.

O kişi de şu an kararsız, 9 gün kadar daha beklerseniz sonucu anlayacaksınız zaten.

Bu kişi 4-5 gün içinde kararını onlara söyleyecek, onlar da size geri dönüş yapmazsa diğer kişiyi almışlar demektir :26:

:KK43: oysa çok umutlu idik umarım hayırlı neyse o olur.Ne diyeyim canım sağol.

banada bakin ya neden böyle benim hayatim esim evi terketti :KK43:((

Balık kız :)

Genel tarot açtım belli bir konu vermediğin için canım

Şu an beklentilerin gerçekleşmediği için biraz üzgünsün.

Üzgünlüğü, kafanda kurduğun ve seni yıpratan düşünceleri bir kenara at,

İçindeki güce inanarak silkin.

Çok güçlü bir kişiliğin var neden olumsuzluklarda bu kadar panikliyorsun ?

Olmadıysa olmadı de ve hayatına devam et.

Aynı noktada takılıp kalırsan üzülen sadece sen olursun.

Sen ne kadar mutlu olursan, elde edemediklerin için çabalarsan o kadar değerli olur.

Bunları iyice düşün canım hayatındaki her şey için geçerli

cnm benim tesekkür ederim ben iş ask gelecek ve sosyal hayatla ilgiydi sorularım yazmayı unuttum sonraki msjlarda dile getirdim güzel seyler varmı ufukta peki

bende merak ettim şimdi dayanamadım yazıyorum:KK70: buğday tenliyim koyu kahverengi gözlerim ve saç rengim koyu kestane aşk ve kariyer hakkında yorumlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler:)

Kariyer konusunda yolun açık canım ama yolun daha başında gibisin.

Sen ne kadar azimli olursan o kadar kolay ilerlersin :)

Yakın bir zamanda bir değişiklik görmedim ama olumlu gelişmeler var,

Aşka gelince çalkantılı bir ilişki mi yaşadın ? ve ya bu inişli çıkışlı ilişki hala devam ediyor mu bilemiyorum.

Aynı şeyleri hem geçmişinde hem şimdiki zamanda hem de gelecekte gördüm, çok ilginç :)

Ben mantıklı bir çözüm bulamadım.

İlişki konusuna cevap verirsen ona göre yorum yapacağım canım.

Aşk konusunda ; esmer bir kişi olacak. Olursa ciddi ve evliliğe kadar giden bir ilişki.

Bu erkek sana geldiğinde dikkatli davran canım, ani tepkiler verme ona karşı ya da çok fazla kendi duygularını gösterme.

Kaçan kovalanır hesabı bir olaya asla girişme, hem yakın hem uzak ol sadece.

Çünkü bu erkek ne kovalamayı seviyor ne de anında çözebildiği kızları.

Eğitimde yolun açık, engeller yok değil ama bunların üzerinden atla.

Her gördüğün engelde acaba ? yapamam gibi düşüncelere kapılıp kendini üzmez, cesaretle üstüne doğru gidersen aşılmayacak dert değil.

Çaba harcıyorsun, yoruluyorsun ama karşılığını da alacaksın.

bu fallar bana uymuş ersmerler hoşuma gider :)
çok teşekkür ederimm o esmer i bulursam söz bırakmıcam :KK70:
eğitim konusunda da gerçekten bir kaç basamak gerekiyor inşallah yoluna gircek her şey sağoll :)))

:KK43: oysa çok umutlu idik umarım hayırlı neyse o olur.Ne diyeyim canım sağol.

Canım umudunuzu kaybetmeyin belli olmaz. Ben zaten 9 gün diye gördüm hala bu günler var yani.

Sende sağol canım, hayırlısı olsun inşallah da alır işi

pupigg ben kahverengi göz, orta karar esmer, siyaha yakın kahve saç rengi...
evlilik ve iş, sağlık hakkında kart açarmısın...
kk da böyle şeylerin olması çok hoş...hem güzel sohpet oluyor, hem moral...

canım banada bakarmısın :KK17: kahve göz kahve saç kumral ten

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

benim sac rengim acik kahve göz koyu kahve rengi.bugday tenliyim.benim sorum canim esimle biz ne olacagiz esim yaptiklarina piman olsun hatlarini anlasin istiyorum bizim icin ne dersin esim kumral acik kahve rengi gözlü beyaz tenli.lütfen bakarsan sevinirim genel anlamda da bakabilirsin:KK14::KK14::KK14:
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

canım rica etsem banada bakar mısın? koyu kahve gözlüyüm, saçlarım kızılkahve, beyaza yakın buğday tenliyim. terazi burcuyum.
aşkla ilgili hayatımda birşey var mı? ne zamandan beridir iş bekliyorum, ufukta iş görünüyor mu bana?
güzel birşeyler söylersen çoook sevinirim. şimdiden teşekkür ederim:KK54:

Şu an kendini yetersiz hissediyorsun canım bu iş konusunda belki de birazcık daha girişken olmalısın.

Zaten özgüven, ciddiyet, objektiflik sen de var sadece girişken ve atak olamıyorsun, maalesef bu devirde kim kimin hakkını yerse durumu var.

İşi yakın zamanda bulacağını düşünmüyorum ama 3 rakamı bariz çıkmış, en fazla 3 ay içinde işe gireceksin bence, hep 3ü düşünerek gittim ben bu ayın 3.haftası, martın ilk haftası, martın 3. haftası bana göre bu aralıklarda iş bulacaksın.

Aşk hayatına gelince; sana uygun söz her üzüntüden sonra güzel mutluluklar gelir :)

Yorumlayabildiğim kadarıyla aşırı kıskançlık ve buna bağlı olarak bitmiş bir ilişkin var, onunla ilgili haberler alabilirsin.

Aşk için olumlu gelişmeler var ama net bir şey çıkmamış.

sadece bu gelişmelerin seni mutlu ettiklerini gördüm

rica etsem banada bakabilirmisiniz? lütfen çok merak ettim genel olarak.beyaz tenli,kahverengi saçlı gözlerim bal rengi ela gibi,
yengeç burcuyum, 22 yaşındayım ve birtane oğlum var.

Merhaba, şuan kendinizi evle ilgili bir takım düşüncelere sokmuşsunuz.

Ben dert olarak yorumlamadım, beklenti demem daha doğru olur.

Yorucu bir süreçtesiniz herhalde çünkü hep bir ağırlık var üzerinizde.

Nazara inanıyorsanız, Felak Nas okuyun hem kendiniz hem de çocuğunuz için.

Bir ara çok gelip giden olmuş, olumsuz enerji de girmiş eve.

İleride bir birikime ihtiyaç duyabilirsiniz, ufak ufak biriktirirseniz iyi olur :)

pupiqq rica etsem ve müsaitsen tabi bana da bakabilir misin acaba?

göz rengim kahve, asıl saçımın rengi siyah ama şu an uçlarında kahverengilik var ve son olarak buğday tenliyim :) burcum da başak
iş sebebiyle yurtdışına gideceğim ve bir kaç sene orada kalacağım, yeni mezunum :KK43: oradaki iş hayatına alışacak mıyım, beni ne bekliyor onları merak ediyorum:KK50:

şimdiden teşekkür ederim:KK17:

Son düzenleme:
Banada bakarmisiniz lütfen :KK1: acik tenliyim göz ve sac rengim kahve rengi terazi burcuyum ve 26 yasinda nisanliyim :KK1:

Is yerimle ilgili bir degisiklik olucakmi ?

Simdiden tsk ederim

Son düzenleme:
Ya ben tarotu cok merak edıyorum..
Banada bakarmısın cnm...
Iş hayatımda bır degısıklık olacak gıbı..
Ban baglı aslında secım yapamıyorum kalmalımıyım.. Gıtmelımıyım

Gitmek sizin risk ise gitmemenizi tavsiye edebilirim.

Maddiyatı açısından gitmek daha avantajlı sanırım ama adımlarınızı atmadan bir çok kez düşünün.

Etrafınızdaki kişilerden fikir alın, elinizdekileri değerlendirerek gidip gitmemeyi seçin.

Çok kararsız kalmışsınız.

Şu an için gitmemeye yatkınsınız gibi, ama her an her şey değişebilir.

2sii içinde bakabilirmisinn lütfeenn :)

Beyaz tenli, kahverengi gözlü, açık kumral saçlara sahibiim.

Konu ise malumunuz aşk :)

merhaba,
göz : kahve
saç: koyu kahve
ten: esmer

aşk ve iş hayatım hakkında bakar mısınız? (doğum günü hediyem olur.)
genel bir konu vermem gerekiyorsa şu anda herhengi birisi yok hayatımda. ama hoşlandığım birisi var. iş için de beklediğim bir haber vardı bugün aldım. ama haftaya sonuçlanacak. merak ediyorum. çünkü iş olusa çok şey değişecek hayatımda.

Merhaba tam doğumgününüzde görmüşüm mesajı iyi olmuş.

Mutlu yıllar :)

Aşk için gördüğüm tek şey gelecekte şuanda da hayatınızın bir köşesinde olan ve sizin farketmediğiniz biriyle yollarınızın kesişeceği

İş için ise mevkide yükselme gördüm. Yalnız şöyle bir şey var çok büyük bir değişiklik görmedim.

Bir yolunuz var sanırım işiniz olursa taşınma durumunuz olacak ?

öncelikle topiğin hayırlı olsun canım banada katina mı ondan bakarmısın rica etsem
kahve rengi göz buğday ten siyah saçlıyım aşk için merak ettim biz çok kavga ediyoruz sürekli ayrılıp barışıyoruz tek sorunum bu başka bir konu bulamadım teşekkür ederim

sağol canım :)

Bu sorunlar eskiden bu kadar yokmuş, son dönemlerde bu kadar rahatsız edici olmuş.

Öncelikle şunu söyleyeyim ; bu kişi senin için hayırlı, vazgeçme.

Sürekli ayrılıp barışma sebebiniz tamamen sevgilinle alakalı. Zor günler geçirdiğini görüyorum.

Bazı insanlar her şeyi kolay atlatamaz sevgilinde şu an o ruh halinde.

Yalnız kalmak istiyor ama sensiz olmak istemiyor.

Ruh hali yıpranmış gerçekten,

Eğer çözüm istiyorsan tek önerebileceğim onun yanında ol, destek ol, anlayışlı ol.

Bu dönemde ilişkinin yükü tamamen senin omzuna binecek canım güçlü olmalısın.

Zor bir süreç olacak fakat ben seviyorsan uğraşmaya değeceğini düşünüyorum.

Karar senin :)

X