Fakir cocuk sevindirmek-kiyafet almak ne kadar tutar?

Ben de aynisini yapiyorum. Lcw dan her cocuk icin belirledim alacaklarimi ve yanina birer oyuncak ve sekerlemeler kisi basi 500 tl civari. Umarim mutlu olurlar

Cok güzel, tabii sevinirler. Allah kabul etsin, insAllah cok cocuk Sevinebilir... o yavrucuklarinda mutlu olmaya hakki var

Ben belirli bir Miktar burdan gönderecegim, kiyafetleri ben almiyacagim

O para cocuklara gitmez muhtemelen. Yada atiyorum 100 lira verirsen, göstermelik sadece 20'si cocuga verilir.

Bence en temizi 2 secenek

1. Kendin almanyada kiyafet alip yollarsin.

2. Lcw, panço, morhipo,.. gibi sitelere girip kiyafet al. Sonra adres olarak o tanidiklarin Tr adresini ver yada bizzat yardim edilcek ailenin adresini ver. Kiyafet yollaniliyor.

Yoksa bu devirde biri ile para vermek akil işi degil. O kişi iyi niyetli olsa dahi, cocuklarin anne babasi kötü niyetli olabilir.

Ne güzel ne mutlu... bende aslinda elimle secip almak o kuzucuklaru görmek Isterdim ama aradaki mesafe sebebiyle olmuyor. Türkiyeye pek gelemiyordum maalesef ama önümüzdeki yillarda sık sık gelmeyi istiyorum, inşAllah o vakit durumu iyi olmayan aileler “ bulursam” istediğim yardımı düzenli bir şekilde yapabilirim inşAllah..

Ne acı ya, niye benim ülkemin insanı bu hale geldi, neden kimse kimseye güvenemiyor...
Büyük ihtimal benim yolladığım aracı alacak kıyafetleri, parayı direk gidip aileye vermicek diye düşünüyorum..

yazdayız ama mont ve bot çizme gibi ayakkabılar çok daha yararlı olacaktır onlar için
kışın altı delik ayakkabılarda okula giden birçok minik var

Lcw den koyafet kınetıx den ayakkabı hallolsa 250 civarına çok güzel giydirebilirsin.

İçimizi ısıttın

Merhabalar eğer yardım yapmak istiyorsanız bana yaparmisiniz post açtım ama bakan olmadı sanırım profilime girip bakabilirsiniz

Merhabalar eğer yardım yapmak istiyorsanız bana yaparmisiniz post açtım ama bakan olmadı sanırım profilime girip bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…