Lcw de hediye çekleri oluyor. Onlardan alip ihtiyaci olanlara verin. Hem kendi istediklerini alirlar
verdiginiz bir kurum mu var, yoksa etraftan bildiginiz ailelere mi yardim yapacaksiniz? Online yapan bir yer varsa ben de yapayim.
Ben de aynisini yapiyorum. Lcw dan her cocuk icin belirledim alacaklarimi ve yanina birer oyuncak ve sekerlemeler kisi basi 500 tl civari. Umarim mutlu olurlar
Ben belirli bir Miktar burdan gönderecegim, kiyafetleri ben almiyacagim
Ben kıyıda-kosede bir okul sectim sınıf öğretmeni bir arkadaş aracılığıyla çocuklara yardimimi yapiyorum.Su kadar öğrenci seç diyorum...misal o bana şunun su magduriyeti var söylüyor ..ayak numaraları,yaşları ve yaşlarına göre gelişimlerini soruyorum(8 yaşında olup 6 yaşında çocuk boyu kilosunda olan da olabiliyor veya tersi.) Ben giysileri elimle seçmeyi seviyorum..ayakkabıları marka olmayan ve okula yakın bir yerden ama bayramlık ayakkabı görüntüsünde alıyorum..her birine başka model..değişim kartı koyduruyorum..bir keresinde ayakkabıcı 8 çocuk için ayak numarası getirin onların ayakkabıları benden demiştiben öğretmenlerine teslim ediyorum..o kuzulara okul çıkışı veriyor..ortaokul -lise öğrencilerinde işler farklı ilerliyor..onlar çok mahcup olabiliyorlar bu yuzden LCW karta para yükleyip öğretmeninin çocuğa vermesini sağlıyorum.
O para cocuklara gitmez muhtemelen. Yada atiyorum 100 lira verirsen, göstermelik sadece 20'si cocuga verilir.
Bence en temizi 2 secenek
1. Kendin almanyada kiyafet alip yollarsin.
2. Lcw, panço, morhipo,.. gibi sitelere girip kiyafet al. Sonra adres olarak o tanidiklarin Tr adresini ver yada bizzat yardim edilcek ailenin adresini ver. Kiyafet yollaniliyor.
Yoksa bu devirde biri ile para vermek akil işi degil. O kişi iyi niyetli olsa dahi, cocuklarin anne babasi kötü niyetli olabilir.
Ne acı ya, niye benim ülkemin insanı bu hale geldi, neden kimse kimseye güvenemiyor...
Büyük ihtimal benim yolladığım aracı alacak kıyafetleri, parayı direk gidip aileye vermicek diye düşünüyorum..
Merhabalar eğer yardım yapmak istiyorsanız bana yaparmisiniz post açtım ama bakan olmadı sanırım profilime girip bakabilirsinizMerhaba hanimlar, maddi durumu iyi olmayan cocuk/cocuklari önümüzdeki Ramazan bayramina sevindirmek istiyorum.
Almanyada yasadigim icin fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim, bana yardimci olursaniz memnun olurum, bir cucugu „düzmek“ Pantolon, gömlek, ayakkabi ic kiyafet ceket gibi... kac TL tutar sizce?
Merhabalar eğer yardım yapmak istiyorsanız bana yaparmisiniz post açtım ama bakan olmadı sanırım profilime girip bakabilirsinizMerhaba hanimlar, maddi durumu iyi olmayan cocuk/cocuklari önümüzdeki Ramazan bayramina sevindirmek istiyorum.
Almanyada yasadigim icin fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim, bana yardimci olursaniz memnun olurum, bir cucugu „düzmek“ Pantolon, gömlek, ayakkabi ic kiyafet ceket gibi... kac TL tutar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?