Fakir cocuk sevindirmek-kiyafet almak ne kadar tutar?

Hamangiom

El üstünde tutulmak için illa tabutamı girmek lazm
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
1.281
4.064
133
Merhaba hanimlar, maddi durumu iyi olmayan cocuk/cocuklari önümüzdeki Ramazan bayramina sevindirmek istiyorum.
Almanyada yasadigim icin fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim, bana yardimci olursaniz memnun olurum, bir cucugu „düzmek“ Pantolon, gömlek, ayakkabi ic kiyafet ceket gibi... kac TL tutar sizce?

Online bir sürü alışveriş sitesi var. LCW, Panço vs. Fikir edinmek çok kolay.

Allah hayrınızı kabul etsin.

bence en faydalisi dis kiyafetler oluyor, ayakkabi mont gibi, gerci yazin monta sevinir mi cocuk bilemiyorum tabi.

Onun disinda alacaginiz yerde parayi gonderip ana babasina mi aldiracaksiniz yoksa bir tanidik araciligi ile mi yapacaksiniz, tanidik araciligi ile ise onlar size bilgi vereceklerdir, acikcasi su kadar para gonderiyorum bununla cocugu duz derseniz o tanidiginizi zora sokmus olursunuz gibi geliyor bana.

Ben de aynisini yapiyorum. Lcw dan her cocuk icin belirledim alacaklarimi ve yanina birer oyuncak ve sekerlemeler kisi basi 500 tl civari. Umarim mutlu olurlar

verdiginiz bir kurum mu var, yoksa etraftan bildiginiz ailelere mi yardim yapacaksiniz? Online yapan bir yer varsa ben de yapayim.

verdiginiz bir kurum mu var, yoksa etraftan bildiginiz ailelere mi yardim yapacaksiniz? Online yapan bir yer varsa ben de yapayim.
Ben izmir de belediye ile görüştüm onlar bana durumu kötü aileler için muhtara yönlendir diler. Muhtarla belirledik o çocuklara yardimBenim yardımım değil canim kardeşim ve canim annemin Hayri olsun insallah.

online ariyorsan koruncuk vakfina bakabilirsin.
Ben guvenilir buluyorum, cocuk koyleri kuruyorlar ve sistemsel bir yardim anlayislari var.

Ben kıyıda-kosede bir okul sectim sınıf öğretmeni bir arkadaş aracılığıyla çocuklara yardimimi yapiyorum.Su kadar öğrenci seç diyorum...misal o bana şunun su magduriyeti var söylüyor ..ayak numaraları,yaşları ve yaşlarına göre gelişimlerini soruyorum(8 yaşında olup 6 yaşında çocuk boyu kilosunda olan da olabiliyor veya tersi.) Ben giysileri elimle seçmeyi seviyorum..ayakkabıları marka olmayan ve okula yakın bir yerden ama bayramlık ayakkabı görüntüsünde alıyorum..her birine başka model..değişim kartı koyduruyorum..bir keresinde ayakkabıcı 8 çocuk için ayak numarası getirin onların ayakkabıları benden demişti ben öğretmenlerine teslim ediyorum..o kuzulara okul çıkışı veriyor..ortaokul -lise öğrencilerinde işler farklı ilerliyor..onlar çok mahcup olabiliyorlar bu yuzden LCW karta para yükleyip öğretmeninin çocuğa vermesini sağlıyorum.

Ben Facebook iyi kalpli eller sayfasindan Arzu hanimdan aliyorum bilgileri, cok uygun fiyata bot mont vs temin edebiliyoruz, Mart ayinda 35 TL ye bot yardimi yapildi, kesinlikle güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…