Online bir sürü alışveriş sitesi var. LCW, Panço vs. Fikir edinmek çok kolay.Merhaba hanimlar, maddi durumu iyi olmayan cocuk/cocuklari önümüzdeki Ramazan bayramina sevindirmek istiyorum.
Almanyada yasadigim icin fiyatlar hakkinda bilgi sahibi degilim, bana yardimci olursaniz memnun olurum, bir cucugu „düzmek“ Pantolon, gömlek, ayakkabi ic kiyafet ceket gibi... kac TL tutar sizce?
Ben de aynisini yapiyorum. Lcw dan her cocuk icin belirledim alacaklarimi ve yanina birer oyuncak ve sekerlemeler kisi basi 500 tl civari. Umarim mutlu olurlar
Ben izmir de belediye ile görüştüm onlar bana durumu kötü aileler için muhtara yönlendir diler. Muhtarla belirledik o çocuklara yardimverdiginiz bir kurum mu var, yoksa etraftan bildiginiz ailelere mi yardim yapacaksiniz? Online yapan bir yer varsa ben de yapayim.
verdiginiz bir kurum mu var, yoksa etraftan bildiginiz ailelere mi yardim yapacaksiniz? Online yapan bir yer varsa ben de yapayim.
Bizim burada güvenilir olan dernekler var. Şu an okul arkadaşım bunlardan birinde gönüllü ve 550 yetim ve ailesi için erzak yardımı yapıyorlar. 200 TL karşılığındaBirsey sormak istiyorum, ihtiyac sahiblerini nerden buluyorsunuz?
Tercih edeceğiniz markaya ve çocuk sayısına bağlı ama tek çocuk için orta halli bir marka için maks 250 300 TL gibiBu arada Rabbim hayrınızı kabul etsin
En temizi girin lcw'nin internet sitesine.Ekleyin sepete begendiginiz seyleri daha rahat anlarsiniz meblagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?