- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
PesssssYaw simdi aklima geldi, islak mendilleri makinede yikasak sonra deterjanli suya koysak olmaz mi ki :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PesssssYaw simdi aklima geldi, islak mendilleri makinede yikasak sonra deterjanli suya koysak olmaz mi ki :))
vay anasını yav ben var ya hem fakirim hem müsrif olmaZ olsın
Sırlar dünyasına konu olacak cınsten
Yeni bi tür keşfedip zengin olurduk oysa :)Benimkiler kısır anacım ben fakirim onların yavrusuna neyn bakamam
biraz once makine bitmis işiklari acik hemen kapattim fakirim ben karsidaki teyze tv isigiyla oturuyor onu ornek almaliyim
Bulaşık makinesi almıştım tabi fatura çok gelmesin diye erzak dolabı niyetine kullanıyordum misafir geldi kirlileri koyacak bir açtı piiii
değişmiyor en iyi ben bilirim.BDV konularina bakiyorum, biri "degisir mi" diye konu acmis...daha okumadim ama seytan diyo dal oraya...he he bok degisir
Ben en son orjinal sahnede kendimi kaybettim agahahahaBen ağlamadım onda niye herkes çok duygulanmış anlamadım anlamam da kıt galiba :)
Kazanç gideri karşılamaz develüasyon mevelüasyon vs olur bence boşa yine de sen bilirsin :)Yaw simdi aklima geldi, islak mendilleri makinede yikasak sonra deterjanli suya koysak olmaz mi ki :))
değişmiyor en iyi ben bilirim.
Ben daldım sirek değişmez dedim çıktımBDV konularina bakiyorum, biri "degisir mi" diye konu acmis...daha okumadim ama seytan diyo dal oraya...he he bok degisir
Anacim, sen diger isiklari kapat ve makinen isiginla idare et :))
o zaman birbirimizin ne çektiğini de en iyiYok yok, en iyi ben bilirim ;-)
Ben eskiden kendimi vejeteryan saniyordum. Meğersem fakirmisizBuluşsakta iskender yesek