- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Kız iskender yiyiosun sonra bilet 10 tl ye geliyi :)10 tl ye iskender mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız iskender yiyiosun sonra bilet 10 tl ye geliyi :)10 tl ye iskender mi var
Ben ağlamadım onda niye herkes çok duygulanmış anlamadım anlamam da kıt galiba :)aylayi izledim bende ... ay sonlara dogru hungur hungur agladim iyiki sinemada izlememisim
Emiceminnoğlu10 tl ye iskender mi var
O kadar bi haberim ki :) iskender yiyecek para olsa sinema kusur kalırKız iskender yiyiosun sonra bilet 10 tl ye geliyi :)
Ayy sormaaa gece 10:30 seansına girdil böyle eşli gelmiş herkes orta yaşta bi genc biz varız eşimle Allahım ben artık ağlamaktan nefes alamıyodum bi ara en son bitti tabi butun erkekler falan salya sümük ısıklar yandı hayder hepsinin bir çıkışı var :))aylayi izledim bende ... ay sonlara dogru hungur hungur agladim iyiki sinemada izlememisim
Düşmüş mü nete gız kaçak wife den izleywm
Buluşsakta iskender yesek
:) ne bilem en son kurbanda komşu kavurma getirdi et deyince gözüm döndü fakirliğinisevdiğiminçocuuu :))Emiceminnoğlu
Kızlar bebek bezlerini ne yapsak kaka yapınca mecbure değiştiriyoruz. Bez yetişmiyor yav
Tekrar kullanılabilen bez çıkmış nasıl tekrara geçiyo onu düşünmek istemiyorum:)Kızlar bebek bezlerini ne yapsak kaka yapınca mecbure değiştiriyoruz. Bez yetişmiyor yav
Fakir ama gururlu bir kadınımHayalen gel fakir seni
tamam hadi bakmıyom bu seferlik :) ben senin zengin olabilme ihtimalini sevdim pakizeeee kıt kıt kıt :)Arada verek gı
Zengın olabılme ıhtımalımı sevıyom
Kavurma mı neeeeeııyyyyyyy:) ne bilem en son kurbanda komşu kavurma getirdi et deyince gözüm döndü fakirliğinisevdiğiminçocuuu :))
Ulan bütün fakirler birbirini çekiyo resmen çekim yasası :)Fakir ama gururlu bir kadınım
ya da muşamba bağlayayım yıkarım sürekliIslak mendille alıver 2 kez kullanırsın
:))