- 3 Şubat 2010
- 603
- 726
Ya bu nasıl akıldır yaaaa
Aksam aksam kilo alacan, hem yarina yemek kalmaz...sonra ne bilim günah felan olur. Yeme iste da!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu nasıl akıldır yaaaa
Burdaki bi çok başlığa bunu yapmak istiyorum aslında :)Ya bu nasıl akıldır yaaaa
Ben sonradan youtubede izledim röportaj falan yapmışlar orda daha çok agladim. Gözüme toz kaçtıydı herhald ahh ahh biz neler yaşıyoruz. Film cevirsek neler çıkar. Komedi oluyormuş birdeValla kız şanslıymış çok da duygusal bi tarafı yoktu kısa kesmişler uzun süre kavuşamamaları dışında duygusallık yoktu şimdiki hayat daha acımasız
La o kadar ölmemisizdir
Dmi yaaa kilo problemim yokta yarına yemek kalmazsa olmazzzzAksam aksam kilo alacan, hem yarina yemek kalmaz...sonra ne bilim günah felan olur. Yeme iste da!
Bulamıcagın bir yere saklaYarın akşam ki yemek için fırında makarna yaptım .
Karnım tok ama onu yemek istiyorum engel olamıyorummm yardım edinnnnnnn
Tokken neden yiyeceksin yahuuuuu yemeee. Su iç :))Teşekkürler çok güzel engel oldun
Sonra beyaz ışığa doğru ilerler :)fakirler hep bekler.
filmin torrente düşmesini bekler. istediği cihazı almak icin doların düşmesini bekler. taksiye binmek yerine otobüsü bekler.
kıyafet almak için mevsim sonunu bekler. mobil paketi biterse kullanmak için sonraki ayı bekler. ayda bir kez de olsa gönül rahatlığıyla gezip, yiyip içmek için ay başını bekler.
yılda bir kez tatil yapabilmek için patronun ağzından çıkacak bir çift lafı bekler. rahata ereceğini zannederek emekliliği bekler. biraz dinlenmek için hafta sonunu bekler. girdiği sınavların, mulakatların sonucunu bekler...
Bulamıcagın bir yere sakla
O kadar öldük
2 mi oldu yaaa ben 1 biliyordummBu arada kızlar başımız sagolsun
Afrın de 2 şehidimiz var
Allah ailelerine sabır versin
Üzgünüm çok
Deme ya bi tanıdığımız var orda hepsi vatan evladı çok üzüldüm ailelerine Allah sabır versinBu arada kızlar başımız sagolsun
Afrın de 2 şehidimiz var
Üzgünüm çok
Bu arada kızlar başımız sagolsun
Afrın de 2 şehidimiz var
Üzgünüm çok
Hadi yaaa ;(Bu arada kızlar başımız sagolsun
Afrın de 2 şehidimiz var
Üzgünüm çok
Bugün korkumdan haber izlemedim. Allah rahmet eğlesin.Bu arada kızlar başımız sagolsun
Afrın de 2 şehidimiz var
Üzgünüm çok
Defacto :)))Sen nerden giyiniyorsun kızzzz
Deme ya bi tanıdığımız var orda hepsi vatan evladı çok üzüldüm ailelerine Allah sabır versin