- 3 Şubat 2010
- 603
- 726
Ay ne bilim, mal mal bakiniyom :)) Sagol cagirdigin icin....Fakirlik, rezillik konu olunca ben geldim dimi aklina :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hangı hayvanAnam hayvan dıdı bize ayıp gı fakırık diye hayvan mı olduk aşk olsun emi
Çağla sıkelın kanalına aboneyım
Parfüm tanıtıyor
Lise öğrencisi de mezuniyet yakındı çok iyi oldu yazmıs
Biri de kıza demiş ki
Kac para o gerizekalı kendini satsan alamazsın
Ay dedim fakirlik ne kotu
Ahahah izahora (isaura) kovalasın seni ben okadar fakir ruhluyum ki. Piyangodan para ciksa. Fakirlere dağıtır yine fakir kalırımYılda bir piyango alıyoz çıksa vs muhabbet dönüyo düşünüyorum o kadar para ne olur ki beynim fakirliğe adapte olmuş hayalim bile köle izahora nasıl yazılıyosa o da ondan işte
Fakirik de cene bol masssssallahhh kac sayfa olmus daha simdidennnn insan okuyacak bunnari hemiAnam hayvan dıdı bize ayıp gı fakırık diye hayvan mı olduk aşk olsun emi
Kolonya bulamıyom de get laAcik parfume devam
Sağlıkla kucağına al inşallahCanim bende normal doguracak yurek ne gezer ayrica 5 yilda 3 defa tup bebek.ilaclari aldim artik.sezaryanla.dogururum
Ay ne bilim, mal mal bakiniyom :)) Sagol cagirdigin icin....Fakirlik, rezillik konu olunca ben geldim dimi aklina :))
Kolonya bulamıyom de get la
Su cok gelıyor dıye ayda bır ıslak mendılle mahrem yerlerı sılıyom
Amin canim insallah :)Sağlıkla kucağına al inşallah
Fakirik de cene bol masssssallahhh kac sayfa olmus daha simdidennnn insan okuyacak bunnari hemi
Bunlar bende görülen belırtıler tühhhhfakirlik belirten hareketler
- banyo yaptıktan sonra biriken suyun gitmesi için uzun saplı çekçek kullanmak
- mağazalarda "new collection" değil, "sale" yazan bölüme yönelmek..
- arkadaş ortamıyla gidilen kafede söylenen pastanın yanında süs olarak gelen nane yapraklarını yemek
- minibüs şoförü verdiğim paranın üstünü unutur da vermez diye minibüse binmeden parayı bozdurup minibüse binmek.
- çikolata kavanozunun dibinde kalanları hangi tür bıçakla sıyırabileceğini bilmek
- meyve suyu kutusunu yırtıp kalan birkaç damlayı ziyan etmemek.
Ooovvv yeni uye candirGız yenı üyeler geldi fakırlıklerını test ettik özetle bu işte okuma o kadr sayfayı yıvrum
Aynen balım aynen.
Kalıcı üye yaptım seni haberin ola :)))
Kovalamasın oksijen ihtiyacım artar ne kadar az o kadar fakir kafası :)Ahahah izahora (isaura) kovalasın seni ben okadar fakir ruhluyum ki. Piyangodan para ciksa. Fakirlere dağıtır yine fakir kalırım
Arada verek gıfakiriz tertemiz fakiriz bi ruja 200 tl vereni esefle kinıyoruz zengin opsakta vermeyiz diyoruz :)
Parfüm ne la hacı misi neyine yetmiyo fakirin güzel kokanı mı olurChanel deme
Senelerdir alamadim orj.parfumunu