- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
benŞu üyeleri duzenlıcem
Kalıcı olacaklar bana yazsın şimdi liste yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benŞu üyeleri duzenlıcem
Emeklerin boşa çıkmaz inşallah canım branşın sağlamsa özelde de yürürsünbende bazen acaba 4 yil bosuna mi ugrasiyorum ya mutlu olamazsam diyorum
Legende hemde agagagaBi arkadaşım 8 bin fiyat almıştı 3 bin de fena değil yanında ama fakirlik gereği evde leğende doğurmak zorundayız :)
Fakirlik foreverŞu üyeleri duzenlıcem
Emeklerin boşa çıkmaz inşallah canım branşın sağlamsa özelde de yürürsün
Bıraz fazla anacım sanırımDört çocuktan sonra nasıl evlat edinmeye karar verdiniz çok merak ediyorum.ayrıca bravo diyorum.
Tabi kız ne sandın fakirsek o kadar da değil trendleri takip ediyoz suda doğum bu tüm cemil cümleyi çağırıp ulu orta fışlatıyon :)Legende hemde agagaga
Kıdemlı fakır olursamŞu üyeleri duzenlıcem
Kıdemlı fakır olursam
Bırde lımoncu gelıp altınlarıyla benı ezıklemexse kalırım
He yap gıSeni kadrolu fakir yaptım.
Taşeron bunlar daha :)))
Onu bende cok düşündüm. Bi sanatçı yapmıştı. Fakirliğe dagir hicbirseyimiz kalmadı. Zenginler daha zengin kalmak icin legen dogum şeysimizide aldılar ayy resmen turkcem yetmedi son cümleye ahahhaTabi kız ne sandın fakirsek o kadar da değil trendleri takip ediyoz suda doğum bu tüm cemil cümleyi çağırıp ulu orta fışlatıyon :)
He yap gı
Arada barabar bıt bazarınada gıdermıyız yavvv
Benım Türkçe yıkılıyor zatenOnu bende cok düşündüm. Bi sanatçı yapmıştı. Fakirliğe dagir hicbirseyimiz kalmadı. Zenginler daha zengin kalmak icin legen dogum şeysimizide aldılar ayy resmen turkcem yetmedi son cümleye ahahha
He yap gı
Arada barabar bıt bazarınada gıdermıyız yavvv
Aşkolsun tıyzesı bayramda sıpalara bırsey almıyakmıBaska nereye gidecek gı para mı var
Ahahahaha arada birbirimize el atalım canımBenım Türkçe yıkılıyor zaten
Ben bıle anlamıyom arada
Fakirlik işte napcan çekcen mecbuuur kelime haxnemiz bile fakir :)Onu bende cok düşündüm. Bi sanatçı yapmıştı. Fakirliğe dagir hicbirseyimiz kalmadı. Zenginler daha zengin kalmak icin legen dogum şeysimizide aldılar ayy resmen turkcem yetmedi son cümleye ahahha
Milyon mu lanMilloncuuuu nirde milloncuuu
Ne alırsan bi millon