- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Fairy hatunlar on numara koyu kıvam az kullan çok gitsin olmayan paran cebinde kalsın :)
5 lira bi faıry pırıl de az gıdıyo çok kopuruyo 3 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fairy hatunlar on numara koyu kıvam az kullan çok gitsin olmayan paran cebinde kalsın :)
Deterjanlar tam dolu olmuyo ya markette aktaran duydu bu kulaklarO da güzel bir yöntemmiş..İyi fikir aklımızda bulunsun..:))
Aynen öyle..Acil durumlarda ben de o şekilde yaparım yani..:))Bulaşık deterjanı içinde aynı şey geçerli
hahahahaa kesin BahtsizBedevii aktarıyordur
Deterjanlar tam dolu olmuyo ya markette aktaran duydu bu kulaklar
black friday yalanına her yıl inatla inananlardanımHem fakır hem çabuk kandırılıyon he
Vayyyy kuzummmm
Ben kana kana mi fakirledim acep giiben yemiyorum artik etiketlere baka baka ezberledim bir fakiri kandiramazlar
Çok hızlısınız fakirler bu ne muhabbet aşkı
Bi daha onu deneyim ya da deterjana gerek yok çamaşır kaynattığım odunların külü neyime yetmiyo :)5 lira bi faıry pırıl de az gıdıyo çok kopuruyo 3 75
black friday yalanına her yıl inatla inananlardanım
Ben kana kana mi fakirledim acep gii
Evet Fairy güzel ben de kullanıyorum. Geç bitiyor..:)Fairy hatunlar on numara koyu kıvam az kullan çok gitsin olmayan paran cebinde kalsın :)
Beklerim :)hahahahaa kesin BahtsizBedevii aktarıyordur
hahahahaa kesin BahtsizBedevii aktarıyordur
Ben gıdıyım anacım özleyin beni emi
Mesela benim bulaşık makine tabletım bitince napıyırum
Elimde sabunlayıp makineye dızıyırum makine duruluyor
Nasıl fakir ola ola öğrendim ben bunları
sabahlığımın cebinde 10 lira var, ilk iki hafta önce falan fark ettim. hiç almıyorum, unutup yeniden bulup aynı sevinci yaşıyorum. çünkü fakir olmak bunu gerektirir
Beklerim :)