- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Aşkolsun tıyzesı bayramda sıpalara bırsey almıyakmı
Yok yokcudan alırık onlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun tıyzesı bayramda sıpalara bırsey almıyakmı
Anlamazsam senı çağırırımAhahahaha arada birbirimize el atalım canım
Milyon mu lan
O cok sıfırlı korkarım sıfırın çokluğundan
Sen milyon sen milyar sen ne deyorsun evde tüp yok çocuklar acccMilloncuuuu nirde milloncuuu
Ne alırsan bi millon
Ayy kahkaha attim şey aklima geldi. Eskiden izine gidince köyde kızların hepsinin paçalı donu vardi. Eve gittiğimizde ağlıyordum onlarin niye öyle varda benim yok diye ruhum fakirFakirlik işte napcan çekcen mecbuuur kelime haxnemiz bile fakir :)
Onu bende cok düşündüm. Bi sanatçı yapmıştı. Fakirliğe dagir hicbirseyimiz kalmadı. Zenginler daha zengin kalmak icin legen dogum şeysimizide aldılar ayy resmen turkcem yetmedi son cümleye ahahha
Sen milyon sen milyar sen ne deyorsun evde tüp yok çocuklar accc
Ben zengınken medıpolde doğurdum
Şimdi ikinciyi de devlette dogururum ellaaam
Çok fakırım
Hııı anladımUcuzlukcu diyom aba yaa
Canim bende normal doguracak yurek ne gezer ayrica 5 yilda 3 defa tup bebek.ilaclari aldim artik.sezaryanla.dogururumBi arkadaşım 8 bin fiyat almıştı 3 bin de fena değil yanında ama fakirlik gereği evde leğende doğurmak zorundayız :)
Hııı anladım
Şimdi şanel den miumiu den dıye korktuydum
Oraya gıderım
Aşkolsun tabikideSen topık te kalıcımısın tatlış
Bana uyar canimmmmAnlamazsam senı çağırırım
Anlamazsam gelır okurum Nasrettin hoca gıbı
La hayvan gibi yaziyonuz yetisemiyom laaaaa
Yılda bir piyango alıyoz çıksa vs muhabbet dönüyo düşünüyorum o kadar para ne olur ki beynim fakirliğe adapte olmuş hayalim bile köle izahora nasıl yazılıyosa o da ondan işteAyy kahkaha attim şey aklima geldi. Eskiden izine gidince köyde kızların hepsinin paçalı donu vardi. Eve gittiğimizde ağlıyordum onlarin niye öyle varda benim yok diye ruhum fakir
Bak adını bılem yalnız yazmışımChanel deme
Senelerdir alamadim orj.parfumunu
Chanel deme
Senelerdir alamadim orj.parfumunu
Bıraz fazla anacım sanırım
Annesı melek oldu o bır basına kalmasın ıstedım
Bak adını bılem yalnız yazmışım