- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
SıkkınnnnnnFakirlerim nassınız bakeeem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SıkkınnnnnnFakirlerim nassınız bakeeem
Sevgi neydi sevgi emekti :)He gııı aman evlilikkkkk olmayacakkk hayattan soğudum kocamı seviyorum ama sevgi yetmiyooo
2. Yi zengin alirsin napican insan 1. De acemi oluyor :))(
Mekik tek taraflı olunca olmiii oda seviii bilim ama olmiiiiSevgi neydi sevgi emekti :)
Ahahaha belki bigun olurAy kalbim durcakti kizzz
Bana eş kişisi yoruldum deyince ne yapıyosun ki yoruluyosun oturup ders anlatıyosun demişti ölür müsün öldürür müsün
Sıkkınnnnnn
Cok fakır olunca kolay büyüdü
Ikızlerım ve evlat edındıgınle 5
Aslında 4 getcı oda cok
Haklisin sevgi herseye yetmiyor canim bence evlilikte toplum yaptirimi biri kadinlar dert ceksin demis evlilik cikmisHe gııı aman evlilikkkkk olmayacakkk hayattan soğudum kocamı seviyorum ama sevgi yetmiyooo
Neden yıvrum
Şöyle Dikili’den tır lastiğiyle Avustralya’ya gidebilme ihtimalim olsa şimdi çıkar giderdim o derece sıkıldım bu düzendenben stajda konu anlatiyordum aman allahim liselilerle ugrasmak kolay mi ? bilmis bilmis konusma 10 numara .. konu sor kem kum
Nasip ama ozelde dusunuyorum insallah yok yok burada oyle 3 bin 5 bin degil uygun fiyatlarHosgeldın canım fakir misin
Doğumunu özelde yapacaksan zenginsin demektir
Haklisin sevgi herseye yetmiyor canim bence evlilikte toplum yaptirimi biri kadinlar dert ceksin demis evlilik cikmis
Allah yardımcın olsun atanamamak zor atanmak zor bu meslek baştan sona çok zor
Yappp laaa biz burqlqrın insanıyıkkkkŞu üyeleri duzenlıcem
Kalıcı olacaklar bana yazsın şimdi liste yapayım
Nasip ama ozelde dusunuyorum insallah yok yok burada oyle 3 bin 5 bin degil uygun fiyatlar
Bi arkadaşım 8 bin fiyat almıştı 3 bin de fena değil yanında ama fakirlik gereği evde leğende doğurmak zorundayız :)Nasip ama ozelde dusunuyorum insallah yok yok burada oyle 3 bin 5 bin degil uygun fiyatlar
Şöyle Dikili’den tır lastiğiyle Avustralya’ya gidebilme ihtimalim olsa şimdi çıkar giderdim o derece sıkıldım bu düzenden