- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
Ohh miss afiyet olsun kuzumBende papatya çayı içtim böööğün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh miss afiyet olsun kuzumBende papatya çayı içtim böööğün
Selam kizlar tamda kahve iciyordum
Oohhh ye bakalımm afiyet olsunBen çay içemiyom rafıls ile eşlik edeyim
Sağol canımOhh miss afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canımSelam kizlar tamda kahve iciyordum
Dizi izlerken iyi gidiyor örtmenimOohhh ye bakalımm afiyet olsun
Sağol canım
Hani resimSelam kizlar tamda kahve iciyordum
Anaa resmen ajan olmuş nasil buldu acep ismini bilen biri heraldeKız biri beni instadan bulmuş özelden yazmış nasıl gebe kaldınız diye vayy dedim nasıl buluyorlar bunlar bizi instadan
Herifle haşır neşir olduk bi baktım gebeyim diyeydinKız biri beni instadan bulmuş özelden yazmış nasıl gebe kaldınız diye vayy dedim nasıl buluyorlar bunlar bizi instadan
Tenk yūū napiyosunuz bakalmAfiyet olsun canım
Yani ne bicim bir sorudur bu yaHerifle haşır neşir olduk bi baktım gebeyim diyeydin
aha kendimı ifsa etmiyım barı.. benıde bulmasınlarAnaa resmen ajan olmuş nasil buldu acep ismini bilen biri heralde
Napalım canım ben kızları uyutuyorumTenk yūū napiyosunuz bakalm
Nasıl bi çabadır arkadaş bu yaaa. Hayır üşenmedin de miaha kendimı ifsa etmiyım barı.. benıde bulmasınlar
Bardagm yari oldu canim yarin a resmli kayfeler icelim birlikteHani resim
Bulurlar valla ajanlık yapsalar bari maaşı da iyiaha kendimı ifsa etmiyım barı.. benıde bulmasınlar
Buradayiiim yemek yediriyorum benimkine siz napiyorsunuzYoklama alınıyor kızlar nerdesiniz
Masal burada
@BALLI_LOKMA LaRisaCca @renksizgokkusagi @Minnosmeliss Chocolita @Rya3592
Yarasın miro yaBuradayiiim yemek yediriyorum benimkine siz napiyorsunuz
yok yoh ben patlayıcı bombayım. ajan hanım herkımsenız bana bulasöayın basınıza dert alırsınızBulurlar valla ajanlık yapsalar bari maaşı da iyi