- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
Dut agaci boyunca dut yemedim doyumcaLa bu ne değiş bu.resmi sevmedim sende gülbeni koynda bacı bacı gezek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dut agaci boyunca dut yemedim doyumcaLa bu ne değiş bu.resmi sevmedim sende gülbeni koynda bacı bacı gezek
Bende kraliyeti öldürürdüm nomissizlar uzak dursunHadi sana da karra verelim minnosla baya resim ekledim karar verdik bi süre dursun bakalım
Kız kaydı dianayi ekledim korktum kraliyet benide öldürdü diye
Allah seni emi he resimleri bilemem de baya fikir alışverişi olmuş hemen geliyorum bendeHadi sana da karra verelim minnosla baya resim ekledim karar verdik bi süre dursun bakalım
Kız kaydı dianayi ekledim korktum kraliyet benide öldürdü diye
Gel ben sAAA yidirim anamDut agaci boyunca dut yemedim doyumca
Yok kız gülben le safiyeyi görünce ellerimi yıkarken sayiyyorumLa bu ne değiş bu.resmi sevmedim sende gülbeni koynda bacı bacı gezek
Tamaö di tez ben de sonra kılarım daha mıdfag dopluycumAllah seni emi he resimleri bilemem de baya fikir alışverişi olmuş hemen geliyorum bende
Temizlik imandan yarıııımYok kız gülben le safiyeyi görünce ellerimi yıkarken sayiyyorum
1 2 3 4
4 oldumu.kiz gülbennn
Anam ne gordum ordaaa. İki koca adam m bı denede deel ıkı deneGel ben sAAA yidirim anam
Saa dut yediricim yaAnam ne gordum ordaaa. İki koca adam m bı denede deel ıkı dene
Holbulduk canem. Misim parem
Var ya ((Hu huuu ben geldimm ve geri gidiyorum mesajları okudum şimdi selam vermeden gitmeyim dedim bi namaz kılıp geleyim
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin kızlar sizinde içinizde bir burukluk var mı ya
Ya ramazan gibi gün gün ömrümüz tükeniyorVar ya ((
1 sene daha gitti ömrümden hüznü
Nasıl tatlı bir uykudur oAnam bu oğluşu emzirirken bir datlı uyku basar beni yaaaaaa
Rabbim ölümün de hayırlısını versinYa ramazan gibi gün gün ömrümüz tükeniyor
Ölüme yaklaşıyoruz
Evet işte o hüznü taşıyorum sankiYa ramazan gibi gün gün ömrümüz tükeniyor
Ölüme yaklaşıyoruz
Sorma..hele su salgın belasına sevdiklerimzle goruzemıyorz dahada huzunlu...yarın bayram ama kimseler olmayacak yanımızda.. Ama korkusuzlar devam edecek gorusmeyeVar ya ((
1 sene daha gitti ömrümden hüznü
İyiyim kuzum coook sukur sen nassın gııMarilynnn oldum
Perim nasılsın
Kız anam Sorma.. Sağılmış inek gibi rahatlıyorum valla gıbısı Fazla sankıNasıl tatlı bir uykudur o