- 27 Mart 2019
- 29.022
- 103.711
BendeBeğenmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeBeğenmedim
İyi hadi dursun,Bari şöyle dursun şimdilik
Bende seni yerimSeni yerimmm
Bu benim yorumlarda ilk beğenmedimim çok acı oluyormuş
Tamam kaldır beğenmedim i değişim
Çirkindi
Filmini bilirmisiniz bunubBak buna absürt bir seybistersen ben ekledim buraya gordunse
Eki Görüntüle 2848052
Hayır bilmem filmimi varFilmini bilirmisiniz bunub
Cok yedim şiştim yine anlık durum bu sendenKizlar nasılsınız anlik durumlar ne
Bende iyiyim şükür canım dişim kırıldı curumustu zaten bayramdan sonra giderim dişçiye artıkCok yedim şiştim yine anlık durum bu senden
Yok bacım aramızda hamile arkadaşlar var çocukları buna benzer de valla beni topa tutarlar haklı olarakBak buna absürt bir seybistersen ben ekledim buraya gordunse
Eki Görüntüle 2848052
Benim olmuş mu fotoSeni yerimmm
Geçmiş olsun canım benim ağrı var mjB
Bende iyiyim şükür canım dişim kırıldı curumustu zaten bayramdan sonra giderim dişçiye artık
Olmuş olmuş kuzucum çok güzel olmuş demin bi civciv getirdim de minnos beğenmedim attıBenim olmuş mu foto
Evet bunun birde erkek versiyonu var kıllı yeşil birşeyHayır bilmem filmimi var
Kız ben de marilyn moree var bide ona benzerlerse vah ki vahYok bacım aramızda hamile arkadaşlar var çocukları buna benzer de valla beni topa tutarlar haklı olarak
Çok sağol canım ağrı yok sadece bı parca kirildi ya sivrilesti dilime batıyorGeçmiş olsun canım benim ağrı var mj
O gene güzel kızKız ben de marilyn moree var bide ona benzerlerse vah ki vah
Bende dedim beğenmedim diyeOlmuş olmuş kuzucum çok güzel olmuş demin bi civciv getirdim de minnos beğenmedim attı