Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde bayramın mübarek olsun canım benimKızlaaaaarr son iftarı da yaptık
Bayramınız kutlu olsun şimdiden
Teşekkür ederim canımSeninde bayramın mübarek olsun canım benim
Esma hangisi aklıma gelirse çekerim
Ama en çok lailahe illa ente.subhaneke inni kuntumun minezzalimin cekerim ALLAH kabul etsin
Çok şükür iyiyim canım bi ağırlık çöktüBuradayım beybi valla son hazirliklarala ugrasiyom sen nasılsın ne yapıyorsun
Oooo fincanlar çok şık canım güle güle kullanın tatlıda güzel gözüküyor afiyet olsunAnnemin damadı aldı fincanları anneler gününe Eki Görüntüle 2847960 Eki Görüntüle 2847961
Tatlıyla böyle sunum yapabildim annem yeme dedi ASSOSyal
Iyi bayramlar canım ❤Kızlaaaaarr son iftarı da yaptık
Bayramınız kutlu olsun şimdiden
Bende susadım ne alakaysa.Çok şükür iyiyim canım bi ağırlık çöktü
Bol bol iç beybiBende susadım ne alakaysa.
Oruç açınca susamak geldi aklıma
Bol bol iç beybi
Oruç bitti diye huzursuzum bı .Hu huuu ben geldimm ve geri gidiyorum mesajları okudum şimdi selam vermeden gitmeyim dedim bi namaz kılıp geleyim
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin kızlar sizinde içinizde bir burukluk var mı ya
Ney ki nolmuş hankımkonu ben bilmiremAdil olmalıydı
ayy anam tövbe bismillah akşam akşamBu nasıl hahhahah
Eki Görüntüle 2847865
Geldim yav iş bitmiy
Bi günün de ekşinsiz geçsin bre mübarekKavga vardı onu izliyodum köpeğini sen nasıl arabada bırakırsın yazık ya seni hayvan haklarına şikayet ederim diye bı kadın deliriyodu .
Bende izliyodum bana sen taniyomusun bu adamı filan diyo haydaaa bı anda kavganın içinde buldum kendimi .
Hahahaha.
Evet hem orucun bitmesi ne bilim hem de bayram işte bayramları zaten hep bi hüzünle karşılarımOruç bitti diye huzursuzum bı .
Onun dışında bayram burukluğu filan yok
La bu ne değiş bu.resmi sevmedim sende gülbeni koynda bacı bacı gezekMssPARE hayırlı olsun profil resmim ben kaldım kara kara
Minnosprenses fincanlara bayıldım çok güzel
Allah kabul etsin. Olmazmı kuzum var tabıkıHu huuu ben geldimm ve geri gidiyorum mesajları okudum şimdi selam vermeden gitmeyim dedim bi namaz kılıp geleyim
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin kızlar sizinde içinizde bir burukluk var mı ya
Hadi sana da karra verelim minnosla baya resim ekledim karar verdik bi süre dursun bakalımMssPARE hayırlı olsun profil resmim ben kaldım kara kara
Minnosprenses fincanlara bayıldım çok güzel
Gülben diyince sanatçı olan geldi aklıma nayır nolamaz dicektim Tamam gı bi namaz kılayım da bana bi resim bulalımLa bu ne değiş bu.resmi sevmedim sende gülbeni koynda bacı bacı gezek