- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canimSon iftarımıda yaptım rabbim tekrar bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Buradayım beybi valla son hazirliklarala ugrasiyom sen nasılsın ne yapıyorsun
Doydum beeeeenAllah'ım oruclarimizi kabul etsin inşallah bir daha ki ramazana sağlıkla tutmayı nasıl etsin
Neye son hazırlık şeker ? HayirdirBuradayım beybi valla son hazirliklarala ugrasiyom sen nasılsın ne yapıyorsun
Canım ben hamarat değilim ki baklavami boregimi yapayım maalesef hazır aldık onları dolablara falan yerleştirdim bayram sabahı için kavurma yaptım çocukları yıkadım elbiselerini hazırladım daha sayayım miNeye son hazırlık şeker ? Hayirdir
Bende çay içiyorumDoydum beeeeen
Evet canım çalışıcam inşallahAllah kabul etsin canim
Seneye buralarda yeniden beraber iftarı sahuru bekliyoruz oluruz belki
Kimbilir .
Bekliyorum benim 13 dakikam var
Evlenince çalışacak misin
Daha ne yapcan kuzum.Canım ben hamarat değilim ki baklavami boregimi yapayım maalesef hazır aldık onları dolablara falan yerleştirdim bayram sabahı için kavurma yaptım çocukları yıkadım elbiselerini hazırladım daha sayayım mi
Bizde aynı keza Evdeyim ama bayram olduğu anlaşılsın diye hazırlık yaptık yineDaha ne yapcan kuzum.
Bayram kutlayamayacagimiz halde efsane hazırlıklar yapmışsın elleri dert görmesin
Ooo zikirde çekiyorsun en sık hangi esmalari çekersin ?
Sağol canım benim allah razı olsun senin de ellerin dert görmesinDaha ne yapcan kuzum.
Bayram kutlayamayacagimiz halde efsane hazırlıklar yapmışsın elleri dert görmesin
Esma hangisi aklıma gelirse çekerimOoo zikirde çekiyorsun en sık hangi esmalari çekersin ?
Annemin damadı aldı fincanları anneler gününe Eki Görüntüle 2847960 Eki Görüntüle 2847961
Tatlıyla böyle sunum yapabildim annem yeme dedi ASSOSyal
Ben seçtimm parası ondanVayy damat pek zevkliymis
KullanacaktımOnu mu Kullaniyordun